31 juli 2014, dag 18

21:46
15/12 2014
? 0
Vanlig tidig morgon som vanligt, riktigt jobbigt. Kom till skolan där jag skrev en berättelse som handlade om Ölmbrowood hahaha. Efter skolan åkte vi till Golden bay som var en sjukt jävla härlig strand. Bästa stranden på hela resan tyckte jag. Kanske mest för att vi faktiskt hyrde solstolar och att det var här vi alla fyra fick mest färg på kroppen hahaha. Dock blåste det så in i helvete så låg och sola och helt plötsligt fick jag ett parasoll i skallen. Aj. Två gånger dessutom hahaha var fan asfarligt att ligga där.

så jävla konstig brödrost

Jag hatar ju även att bada som alla som känner mig vet men hade lovat Maja att gå och bada i det steniga vattnet och säger jag något måste jag ju göra det också. Botten var fylld av sten som gjorde så ont att jag nästan skrek, och gissa vad som händer..... Jag ramlar.... Framför en skitsnygg kille som spelade strandtennis med en tjej fyfan. Jag ba "TÄNKER INTE BADA!!!!" och nästan rusade därifrån hahaha. Hemskaste någonsin gjorde skitont ju!!! Sen fortsatte vi sola och efter en stund gick jag, Maja och Julia till strandbaren där jag käkade kycklingbaguette. Riktigt gott!
dubbla brännor också hahaha, snyggt!!

Det var helt klart en av de bästa dagarna på hela språkresan. På kvällen gick jag, roomiesarna och Ludde iväg och gjorde hennatatueringar. Efteråt köpte vi milkshakes på Doctor Juice som jag tror det hette (såg nu att det hette doctor shake hehe). Köpte en banoffee och omg.. Crying. Vill ha det igen so badly. Sen knallade vi tillbaka hem och hade en riktigt rolig kväll.

Elsa getting her tattoo!
innan han började med min, ihhh

happy bc nutella!
förstår inte varför bilden ser så konstig ut menmen, ska i alla fall föreställa min tatuering. resten av kvällen/natten är fettsuddig, har för mig att vi snacka med tyskarna den här kvällen?? minns ej hahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo