finally friday

20:55
03/10 2014
? 0
Hallå där hjärtisar!!

Har haft en riktigt jäkla bra dag idag. Vaknade lite sent men skyndade mig och skippade frukosten så jag hann med bussen. Sen åkte jag till skolan och så hade vi spanska, vi redovisade arbeten vi hållt på med i tre veckor och jag och Julian som var i grupp (Valle också men hon hade redan gått) fick A! Haha, den allra första riktiga redovisningen och jag fick A... Hon sa att det inte alls hördes att vi var nervösa för vi tog det långt och kunde texterna utantill och kollade på "publiken" hela tiden. Så glad när hard work pays off!!!

Sen hade vi typ tre timmars lunch eller något så jag och Sandra gick upp på stan och hon provade massa skor och så kollade vi runt i butiker, sen gick vi till Paulúns deli och åt lunch. Har aldrig ätit där men omg kommer lätt gå dit igen. Tog dagens lunch som var grillade kalvfiléer med bulgursallad och parmesancreme.. Dör. Drack även deras supergoda hallonjuice till. Sen fortsatte vi gå runt på stan tills vi skulle till Nordea vid kvart i ett.

Där hade två personer föreläsning om privatekonomi som var superkul så fick vi fika av dem. Lyckobullar och frallor, supergott men jag var fortfarande mätt! Vi slutade vid tre (istället för kvart över fyra som vi skulle gjort, halleluljah) och då gick jag och Sandra på stan igen haha. Sen gick hon till jobbet vid tio över fyra och då gick jag till bussen.

Sen när jag kom hem chillade jag i typ 45 minuter sen gick jag ut på en powerwalk med hunden. Funkade faktiskt, trodde aldrig det skulle gå!! Sen kom jag hem och körde mage och rumpa, sen kom Kasi och då åt vi middag. Nu chillar vi i soffan så ska snart ta fram en proteinbar som blir mitt fredagsmys.

Förlåt för lång text hahaha, hörs senare!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo