Lightinthebox

20:24
25/10 2014
? 1
Hallå kära vänner.

Sitter just nu och kollar runt på lightinthebox, ska köpa borstar och eventuellt en ögonskuggspalett. Kostar sammanlagt 140:- så ska prova och se, och blir jag nöjd tänker jag börja köpa sådant därifrån istället. Ni tänker säkert att 140:- är för billigt för att vara bra kvalitét men när 60 personer på ena produkten och 77 personer på andra produkten bedömer produkterna med 5 stjärnor av 5 möjliga och sen kommer med motiveringar till varför de älskar produkterna så mycket - då tror jag på det också. Känner även familjekompisar som beställt därifrån och blivit jättenöjda.

Här nedan ser ni några av mina potentiella köp i framtiden med länkar nedanför. Nagelgrejerna tänker ni säkert fyfan vad mycket skit men jag vill bli nagelteknolog, det har varit en av mina drömmar i flera år nu. Man måste ju börja någonstans och utan utbildning tänker jag inte köpa material från nagelgiganten eller liknande, då börjar jag hellre med något "dåligt" tills jag fått ordentlig utbildning.


20 stycken real techniques-style borstar



Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! Vet att det var längesen du skrev detta men undrar om du fick dina varor ifall du beställde därifrån? :)
Läste recensioner där många aldrig fick deras varor osv.... vill så gärna prova sminkborstarna! Om du ser detta, svara gärna till min mail! Kram

Svar: Jag hittar tyvärr ingen mejladress men beställde inget därifrån. Har familjevänner som beställt därifrån och de fick sina varor även fast det tog tid och så fick de tull på 200kr tror jag, annars så var de supernöjda!:)
mstigeback.blogg.se

2015-12-06 @ 10:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo