17 juli 2014, dag 4

09:53
07/09 2014
? 0
Gick upp som vanligt och åt frukost och sen bar det av mot skolan. Åt nutellamacka för första gången som var så djävulskt gott, sen drog vi till Sliema efter skolan. Där var det shopping på det fyraplaniga shoppingcentret The point som stod på schemat! Jag och Stina sprang runt som galningar för att hinna och vi avslutade allt med frozen yogurt med oreo, så gott!! Jag köpte bara två saker dock; en kofta och en tröja med en döskalle på på Mango.



På kvällen var det även Movie night som jag och Stina köpte till, vi fick köpa till massa aktiviteter dagarna innan och då köpte jag och Stina ett paket så vi fick fyra aktiviteter för tusen kronor. Tyckte det var värt faktiskt! När vi stod och vänta på att alla grupper skulle komma skedde en krock precis framför våra ögon, aldrig varit med om det i hela mitt liv. Fettcoolt haha, ingen stor skada skeddes alltså.

Jag och Stina skulle iallafall se The fault in our stars på bio och den var så jävla bra höll på att dö. Egentligen hade inte jag planerat att se den för trodde den var skitdålig men i Malta hade jag inget val för de andra filmerna verkade vara ännu dåligare, men filmen är ju den bästa jag sett. Dör!! Ni måste se den. På Malta har de också reklam mitt i filmen på fem minuter så man kan gå på toa osv, riktigt coolt och bra tycker jag. Deras bio hade också 8 våningar, värsta jag sett i hela mitt liv!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo