18 juli 2014, dag 5

15:28
18/09 2014
? 0
Gick upp, åt frukost med mina rumskompisar, fixade mig sen bar det av mot skolan. Har för mig att vi snackade om hälsa det var ganska kul. Efter skolan skulle vi till Peter's pool, vi var riktigt taggade. Det var 33 grader i skuggan men Peter's pool hade ingen skugga.



De flesta hoppade ifrån de höga klipporna och badade men jag är ju inte så mycket för att bada så jag gjorde inte det, var fettorolig över att min telefon och kamera skulle bli stulna också. Tog med mig kameran för första och sista gången, tog 9 bilder med kameran på hela resan och det var på Peter's pool... Jag solade iallafall hela eftermiddagen, och sen tog vi tjejer massa bilder tillsammans men Stina har alla på sin kamera och har bara en från den dagen som hon laddat upp på sin instagram.

 
 

På kvällen blev det god middag för första gången var nån kalkongrej och löksås<333 Bitches love onion. Efter middagen gick jag och mina rumskompisar och köpte godis och sen satt vi och pratade och mös på balkongen hela kvällen. Tror att det var den bästa kvällen på hela resan för det var så himla mysigt och jag lärde känna dem mycket bättre. Efter denna kväll började vi umgås mycketmycketmycket mer än innan.

världens finaste bästaste människor♥
godaste jag stoppat i min mun i hela mitt liv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo