19 juli 2014, dag 6

15:29
20/09 2014
? 0
De flesta i min grupp började bli sjuka men som tur var så var det helg och ingen skola. Vi åkte till Valletta, Maltas huvudstad, för lite grym shopping. Jag köpte en mobildekoration, hörlurar, 2 tröjor, halsband till mamma, hjärtgrej till pappa, en anka till min lillebror, ett pistolkit till min lillebror och en bodyshopgrej.

shopping Malta style HAHA


Efter det åkte vi till en allmän utomhuspool, jättecoolt faktiskt. Var mest malteser där så kom alla vi med våra gula väskor hahaha. Alla STS:are var där, de från Ramla bay och värdfamiljerna också så det var skitkul. Dock blev Maja jättesjuk så hon låg i skuggan och sov hela dagen och det var inte kul alls, men bortsett från det var det en asrolig eftermiddag. Min röst försvann dock så jag kunde knappt prata hahaha för hemskt!! Viskade resten av dagen typ.



Hade helst av allt stannat hemma men vem tackar nej till lite ferreee? Så vi for iväg till Numero uno typ åtta och jag kunde inte prata så fick viska till Elsa och Julia, Maja hade dock stannat hemma för hon mådde ju jättedåligt. Efter dansande i typ tre-fyra timmar så var min hals helt förstörd och mitt hjärta brann förstod inte vad som hände så jag trodde ärligt jag skulle dö den natten av hjärtinflammation eller något hahaha men jag överlevde!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo