ansiktsmask

23:01
28/02 2015
? 0
Hej älsklingar!! 

Sitter just nu med en stel ansiktsmask och typ flinar åt hur ful jag är, ser ut som frankenstein. De senaste dagarna har varit toppen. Igår var det ju skola men det var ganska chill, vi pluggade på en lektion, redovisade på den andra och hade prov på den tredje. Lunchade med Sandra på soleo också det var jättemys. Flera sådana mystillfällen tack!! Efter skolan gymmade jag sen åkte jag hem och kollade på lets dance med familjen.

Idag åkte jag och spinnade på morgonen, de har mitt absoluta favoritpass enbart på lördagsmorgnar. Det suger pga. att det är på öster då jag har mycket närmare till kvarnen, men de dagar mamma skjutsar bokar jag på en gång. Efter spinningen åkte vi till stadium outlet och Marieberg i hopp om att hitta skidhjälm, skidglasögon och underställ men fick med mig massa hudvårdsgrejer istället (som masken), typiskt mig. Kommer nog upp inlägg om de fyra grejerna jag köpte imorn. 

Imorgon blir det nog en tripp till stan i hopp om att hitta lite grejer till rummet bl.a. en helkroppsspegel. Need it, want it. Annars ska jag bara förbereda mig inför måndag eftersom det är dags för första praktikdagen. Är både taggad och nervös men väldigt skönt att jag ska praktisera med Sandra den första tiden. It's gonna be amaziiiing. 

Men vi hörs senare gais, hare så bra!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo