furnitures

22:10
11/02 2015
? 0
Tja babes!!

Har haft en fantastisk dag idag, asså har garvat eller lett med hela ansiktet i minst 75% av hela dagen. Fyfan vad jag är tacksam över mina kompisar i skolan, längtar liksom till skolan bara för jag vet att jag får umgås med dem. Så mycket kärlek.
 
Efter skolan åkte jag till mammas jobb och därefter åkte vi till Marieberg. Vi kollade ut min garderob och det blev en PAX! Är så himla lycklig, lyckotårar deluxe. Sen kollade vi även ut en byrå, och det blev en liten malm. Ska ha en vit TV på den också. Så nu återstår bara en spegel med svart ram, tavlor och väggdekal. Dock glömde vi kolla ut dörrknopp till garderoben.... Haha, så jag eller mamma måste åka med pappa så han inte tar fel. Han föreslog nämligen, helt seriöst, att jag skulle köpa en röd garderob i morse. JS, he's not picking anything to my room without my permission.
 
Sen var det träning och det var lika kul som vanligt. Direkt när jag kom hem gjorde jag iordning mackor med Philadelphia till middag, SÅ GALET GOTT, och sen sprang jag ned i källaren och började redigera den urroliga filmen vi spelade in på naturkunskapen idag. Hann se både mästerkockarna och biggest loser samtidigt, så har suttit härnere i ungefär 2 1/2h. Men det är klart nu så ska bara ladda upp det på youtube, sen blir det dusch och säng. Är redigt taggad på sovmorgon imorgon också, och enbart en lektion på fredag. Älskar thoren.

Men puss på er gullisar, ttyl.

screenshot från videon, HAHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo