20 juli-11 oktober

08:42
23/10 2015
? 1
På tolv veckor gick jag ned 8.3kg. Tog inga mått men tog progressbilder som ni kommer se längst ner i det här inlägget. Har fått offra en del som fikor med kompisar och sovmorgnar, men har tjänat desto mer. Har lärt mig hur mycket jag ska äta, hur jag ska lägga upp ett träningspass, hur mycket min kropp behöver sova för att fungera som den ska, etc. Har fått en hobby som jag aldrig trodde, har fått nya mål och nya saker att se fram emot.
 
Har istället för att använda mat som tröst börjat använda träning som terapi. Har sakta men säkert märkt hur kläder blivit för stora, hur jag kunnat börja ha kläder jag gömt långt inne i garderoben, hur SKOR (!!!) passar som inte passat innan och så vidare. Har fått så många komplimanger och peppande ord, men det bästa av allt: jag har börjat älska mig själv.
 
För jag skäms inte för mig själv längre. Jag VET att jag inte är fet längre, jag VET att folk inte tittar på mig för jag är äcklig och stor längre. Jag VET att jag inte behöver skämmas när jag äter en pizza för jag vet att jag inte längre ser ut som en person som trycker en varje dag. Det är sjukt, och ibland måste jag påminna mig själv det. Jag är liksom inte tjockisen Mathilda längre, nu är jag bara Mathilda. Det känns så skönt att jag nästan blir tårögd av att skriva detta. Liksom hur jag mådde då, både fysiskt och psyiskt, jämfört med hur jag mår nu... Wow. Så många stressande faktorer som försvunnit ur mitt liv och så mycket ångest som lättat.

Det har krävts mycket från mig, och utan min coach Sara hade jag aldrig klarat detta. Är så himla glad och även om det varit tufft som fan är det så värt det nu i efterhand. Sluta aldrig kämpa!!

de vänstra bilderna är tagna runt 20 juli och de högra är tagna 10 oktober. -8.3kg.

"as time passes things change but wounds, wounds heal but scars still remain the same"

17:45
22/10 2015
? 0
Hej vänner!

Har haft en riktigt jäkla dålig dag idag och därför tänkte jag att nu behöver jag göra någonting som piggar upp mig och då blev det att blogga. Har inte skrivit här på nästan en månad, what!? Det har hänt supermycket ju. Mina 12 veckors coachning är över, tänkte skriva ett helt inlägg om det istället för att göra vecka 11 och 12. Sen har jag varit i Stockholm med mamma, fixat mina naglar, gått i skolan obv haha, tränat en jäkla massa, träffat vänner jag inte sett på huuur länge som helst, haft brorsan hemma en vecka, klarat av att göra armhävningar på tå JAA JAG ÄR SÅ JÄKLA STOLT!!! Haha seriöst när jag klarade det var jag hemma hos min moster och jag bara tjöt rätt ut, jäklar vad nöjd jag är.
 
Vet inte vad jag ska skriva riktigt utan tänker jag drar en liten bildbomb sen fortsätter jag med vanliga inlägg efter detta. Puss och hej!
 
frukost i stockholm på espressso house med finaste mami, kan verkligen tipsa om deras scones med creme cheese, sylt och ost!! jäklar vad gott det var.

köpte lite träningskläder i stockholm som jag inveg dagen efter på skolidrotten

har försökt äta nyttigt sen de tolv veckorna tog slut, har dock blivit en och annan fika och lunch ute med kompisarna.... haha får skärpa mig!! har faktiskt börjat med matlådor som jag nog kommer fortsätta med.

har tagit en del selfies haha

och solat lite solarium, måste dock bli noggrannare med det. är blekare än blekast just nu!!
 
mina naglar, är supernöjd!

saigondate med bästa elle

haft på mig kjol trots minusgrader, men det var faktiskt inte så kallt! snyggt var det ju iallafall haha.

och spenderat så äckligt mycket pengar på ganska onödiga grejer, exempelvis denna tröja... visst är den fin som fasiken men köpte typ fem tröjor sammanlagt den veckan. pajas!!!

och självklart en bild på joppis<3

provat massa olika sminkningar, här har jag gröna skimriga skuggor på locket och en mörkgrön jag blandade till själv i "the crease", blev faktiskt nöjd!

biff som kan göra armhävningar hahaha...

RSS 2.0