23/04-13

21:05
26/04 2013
? 0
Dagen började med skola, såklart. När det bara var två lektioner kvar begav sig jag och min kusin Frida mot stan för att köpa mat och godis och sådant. Klockan fyra hoppade vi på bussen mot Stockholm, och då började nerverna krypa fram lite smått. Vi satt med Fridas klasskompis och sen målade vi oss på armarna, åt, pratade och bara laddade upp helt enkelt. Typ halv sju stannade bussen och alla beliebers sprang ut för att ta sig till Globen. Vi gick till en merchandise-shop och jag köpte en nyckelring för resten var slut.. Sen sprang vi runt för att leta efter Entré 6 vilket vi gjorde, sen fick vi visa våra väskor och som tur var så såg inte vakten min systemkamera så jag slank in med den. Vi scannade våra biljetter och sen sprang vi till toaletten, efter det gick vi in och satte oss på B23, rad 14, plats 8 och 9 som tur var i kanten.
 
Inte långt efter att vi satt oss kommer Izabelle och Natta och vi gick för att köpa dricka, eller ja vatten, sen sprang vi tillbaka till våra platser och laddade upp ordentligt. Efter en stund kom förbandet The Foo som väl var helt OK, sen väntade vi ännu mer. Vi hade faktiskt ganska kul. Sen sprang jag på toa när nedräkningen skulle börja när som helst, och inte långte fter att jag var tillbaka från toaletten så lyser hela globen upp och efter det står det 09:59 på skärmen, alla blev som galna.
 
De måste varit de snabbaste 10 minutrarna i mitt liv, för sen kom en film upp och inte långt efter det flyger världens finaste älskling in på scenen och ljudnivån steg betydligt. Konserten satte igång och det kändes som att det var slut efter bara några minuter. Han sjöng All around the world, She don't like the lights, Eenie meenie, Somebody to love, Be alright, Fall, Believe, Boyfriend, Baby och massa fler låtar och han dansade som en motherfucking Gud. Hans röst är miljarder gånger bättre i verkligheten och han är verkligen myyyyyycket snyggare än på bild. Jag skulle verkligen göra vad som helst för att komma tillbaka till den där konserten, för den gjorde mitt liv komplett. Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv, och min älskade Justin var grym!
 
Tänker inte skriva mer utan bjuda på mina 30 bilder från systemkameran, enjoy!


The foo


Globen såg ut såhär

Nedräkningen AHHHH


BAAAAABE


HAN VAR SÅ JÄVLA SNYGG HÄR OMFG HÖLL PÅ ATT DÖ JAG BA STOPPA ALLA FILMKAMEROR FÖR ATT TA MASSA KORT HAN ÄR HELT JÄVLA FLAWLESS


världens bästa babe


oufffft ni anar inte skriken när han drog upp tröjan för att spänna fast sig eller vad han nu gjorde


åh världens bästa babe när han bl.a sjöng be alright♥ som ni ser blev två av bilderna ganska bra också, men jag vill inte zooma in dem för då förstörs dem

den sista bilden är min favoritbild av alla jag tog, den blev så himla bra och så fin och så perfekt. sen är han så jävlajävlajävla snygg här också åhh dör


ljushavet under believe♥


SHIRTLESS AHHHHHH tyvärr fick jag ingen bra bild framifrån för han rörde sig ju tamigfan hela tiden hahaha

Här kommer tio mobilbilder också, enjoy those too!


jag, izabelle och natta! frida fick inte plats på bilden tyvärr men hon sitter bredvid mig


JAG OCH JAS10


de visade filmer från när han var liten, adorable♥


snyggingen under as long as you love me♥


jag och babe igen, som rena meet&greet:et ju!


mina armar! skrev även JUSTIN på överarmen

köpte också en tröja precis innan vi gick in i bussen, 100:- rena kapet!


prao

18:04
03/04 2013
? 0
Hello darlingzzz!

Igår hade jag min första praodag och det var ok. Absolut äääääälskar vad jag får göra men.. Hm. Säger inget mer än så. Dagen idag var precis likadan som gårdagen så aa.
 
Igår efteråt drog jag upp på stan och träffa Saren, hon drog och käka och jag följde med, sen stack vi till gymmet. Körde 65 minuter kondition för vi hann inte mer. 30 minuter på AMTn, och 35 minuter powerpalk på löpbandet. Halleluljah.
 
Idag efteråt drog jag upp på stan och träffa Saren (lol), drog sen fika, gick och köpte världens godaste munk (och jag som ska försöka vara mer observant med vad jag käkar..), köpte spotify premium, mötte upp Pamie och drog sen hem. Och nu är jag här. Åt middag för inte så längesen och nu tänkte jag skriva på min novell och bara chilla.
 
Ha det bra vänner! CHAO!


ÅH VILL VARA BLOND IGEN SKLMFALKFMAKLFMAKL

dagens träning

19:44
01/04 2013
? 0
Tja!

Tänkte bara titta in för att uppdatera om dagens träning. Here it comes:

Löpband:
5 min uppvärmning på 5.5, varva 1 min på 9.8 med 1,5 min på 6 i 20 min och till sist 5 min cooldown på 5.
Resulterade i 3.4km på 30 minuter.
 
Crossramp:
Körde 4km på 29:20 min med rampen på 11 och den andra på fyran.
 
Styrka, abs:
Plankan, 40 sek x3
Russian twists med 4 kg medicinboll, 30 reps x3
Mountain climbers, 25 reps x3
Bicycle crunches, 20 reps x3
Scissors, 25 reps x3
Single leg drop, 15 reps på varje ben x3 (JA JAG GJORDE FEL, STÖRSTA IDIOTEN)

Och jag tänkte dela med mig av bilder på hur man gör (inte på mig lol) de här övningarna med en förklaring också. Kanske är lite kul att få tips om magövningar, det skulle jag verkligen behöva eftersom jag bara kom på dessa!

Plankan:

Basically så lägger man sig som tjejen på bilden, upp på tårna med stöd av armbågarna (eller händerna, men jag kör med armbågarna) och sen håller man den positionen så länge som möjligt. Sjukligt jobbig alltså, och det tycker alla. Se till att ha rumpan nere så den inte är uppe över huvudet, då gör ni fel. Det här är faktiskt en av de bästa övningarna för magen och hela överkroppen så den rekommenderas!

Russian twists:

Man gör som killen på bilden helt enkelt. Sätt er med fötterna en bit framåt så knäna blir i ungefär samma vinkel som hans, men inte helt raka ben såklart lol, sen lutar ni er lite bakåt. Ta medicinbollen (eller hanteln, eller så knyter ni bara ihop era nävar) och förflytta den sida mot sida, precis som killen. Ifall man gör rätt blir den riktigt jobbig, och den är skitbra för de snea magmusklerna! Rekommenderas varmt, gör den här övningen all the time.

Mountain climbers:

Nästan precis som tjejen på bilden gör, fast med raka ben istället för sneda. Sneda ben fungerar såklart det med men blir betydligt jobbigare, och jag gjorde med raka. Ställ er i full plankposition, med raka armar och upp på tårna. Dra in ena knät så långt upp mot överkroppen som möjligt, sätt tillbaka den i plankpositionen och byt sen ben. Gör så många ni orkar. Jag är faktiskt lite småtveksam till den här övningen då jag inte tycker att den är ett dugg jobbig, och det är inte speciellt jobbig för magen heller.

Bicycle crunches:

Lägg er som att ni ska göra en vanlig crunch, och lyft upp benen. Börja "cykla" med benen och försök att nudda varje knä med the opposite (kommer inte ihåg vad det heter på svenska) arm och sen fortsätter ni så. Om man får upp tempot och gör rätt är det riktigt jobbigt, men jag gjorde fel de första två seten fel så aa. Man får se till att det bränns i magen, då är det rätt!

Scissors:

Lägg er ner och lyft upp benen i luften. Börja med att korsa dem, och dra sen isär dem, för att sen korsa dem igen. Repetera så många gånger det behövs. Ju längre upp/ner ni har dem, desto jobbigare blir det för magen.

Single leg drop:

Lägg er ner med båda fötterna rakt upp, sen börjar ni med att "drop:a" det ena som killen på bilden, dra sen upp benet och "drop:a" det andra. Gör det med en ganska bra fart, då blir det jobbigare. (Jag gjorde då fel genom att jag hade ett ben uppe hela tiden, och sen drop:ade jag det ena femton gånger för att sen göra samma sak på andra sidan. Stupido.)

Hoppas någon vänlig själ därute fick tips på nya magövningar genom detta. Puss!

ab day

11:37
01/04 2013
? 0
Hello luuuuvies!

Ska till gymmet om exakt två timmar, can't wait! Imorgon är första dagen av praon och oh boy i'm nervous. Hoppas att gymmet får mig lite relaxed, så brukar det bli iaf hihi. Ska köra mage idag igen, igeeeen. Men ska köra hårt idag så jag får rejält med träningsvärk imorgon för sist var det inte ens jobbigt. Älskar när det bara bränner så man känner att man måste ge upp när som helst, men så får man kraft att hålla ut några sekunder till och sen när man slutar så DÖÖÖÖR man av ondhet.
 
Tror inte jag har så mycket mer att säga faktiskt, ska skriva on my fan fic och bara chilla tills klockan blir tolv-halv ett. Då måste jag börja göra mig iordning hehe.
 
Puss!


pissgammal bild, åhhhh hade precis fixat ögonbrynen då.. ska jag göra snart igen, finallyyyyy.

RSS 2.0