raspberry tea

17:31
31/08 2013
? 0
Hej kära vänner!
 
Idag har jag inte gjort mycket, fast ändå så har jag det. Vaknade vid sju-tiden, låg kvar i sängen till tio-tiden kanske. Gick upp och gjorde en morgondrink (den var i min smak för lös för att kallas smoothie) som jag drack tillsammans med ett knäckebröd. Storstädade (i mitt tycke) hela mitt rum. Alltså, plockade undan, rensade litegrann, flyttade några dekorationer, dammsög och dammade! SÅ mycket skönare med ett renstädat rum.
 
Gjorde sen en "kycklingsallad" till lunch, har typ inga grönsaker så det blev snarare kyckling med bulgur, gurka och lök. Haha, suuupergott var det i alla fall! Gick sen ut på en promenix med lillebrorn min på 25 minuter, stannade dock och lekte i 20 minuter vid en lekpark så var sammanlagt ute i 45 minuter. Riktigt skönt att få komma ut faktiskt, men det blev varmt i slutet då den stekande solen tittade fram några minuter.
 
Nu sitter jag men en kopp hallonte och tänkte scrolla igenom weheartit och tidsinställa lite inlägg till er guys, sen måste jag fortsätta med min NO-läxa... Skriver klart texten om metaller idag och påbörjar texten om keramer, sen fortsätter jag texten om keramer imorgon. Ska även skriva om mitt "breakthrough" (engelskuppgiften jag fick almost flawless på) så den faktiskt kan bli flawless! Måste även skicka in en video där jag pratar om min fantasy world men det gör jag nog redan ikväll, för att ha det over with.
 
Ha det så bra i alla fall, puss på er!


quotes

12:48
30/08 2013
? 0
Bara jag som kan sitta i timtals med att kolla på quotes? Har 123 bilder för tillfället i min "quotes"-mapp på weheartit haha.
 
 

bad update

19:34
29/08 2013
? 0
Hallå där mina fina läsare!
 
Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket men seriöst jag är helt slut efter skolan varje dag, orkar inte annat än att titta på tv (och äta lol äter så vidrigt mycket varje dag för jag har tråkigt). Plugga nyss en timma spanska för har ett ganska stort muntligt eller skriftligt (tack för den Gunilla) läxförhör imorgon. Fick tillbaka mitt exit pass från spanskan idag, fick "Excelente" på den och hon berömde mig så att plugga gör faktiskt skillnad. Hade alla rätt på glosförhöret idag också, och härom dagen fick jag tillbaka min engelsksaga där min kritik var "almost flawless". FUCK YES!

Har faktiskt börjat plugga minst 45 minuter om dagen och märker redan andra veckan i skolan att det lönar sig, sååå nu satsar vi! Tagga gymnasiet, vill verkligen kunna komma in på ALLT. Bara kunna välja, inte behöva anpassa sig för sina betyg.
 
Nog om skolan hahaha. Var på stan med min babe aka Vilma idag och vi åt donken och köpte cola till henne haha. Hon skulle köpa ett par byxor men de var jäääättesmå i storleken. Hatar konstiga byxstorlekar haha.
 
Tänkte kolla bloggar och tidsinställa lite inlägg innan jag fortsätter att plugga. Puss på er!


jag just nu hahahahaha mobba inte
 

ringar

12:41
27/08 2013
? 0
Har blivit kääääär i ringar som man kan ha över hela fingrarna (se bilderna nedan) men har hittills inte sett några i butik. Har dock bara kollat efter dem en gång inne på gina så om ni vet nånstans där de säljer sådana här (helst billigt i butik, inte på nätet) så får ni jättegärna kommentera! Jag menar titta, huuuur fint?

 

me & my homie

12:26
26/08 2013
? 0
ahhhh har så galet fina vänner jag dör, kolla ba på snyggingen till höger(vänster på sista bilden)!?

your opinion of me doesn't define who i am

21:45
25/08 2013
? 0
 
me being me typ, laddar endast upp dem för jag måste ha dem till mobilen oops

toppendagar

21:03
25/08 2013
? 0
Hallå på er!
 
Är egentligen inte på humör för att skriva något långt inlägg men har varit fullt upp hela helgen känns det som! Igår åkte jag upp jättetidigt på stan med Saren, sen mötte vi upp Izbell och stack till subway. Efter vi käkat drog vi till Varberga där vi väntade i sex timmar på att få se Malcolm. Hur fan orkade vi!? Tog bilder med Adam och Dilly två gånger och Malle en gång, har även kikat med Dilly och massa annat haha. Lördagen var i alla fall den roligaste på sjukt länge, träffade lite nytt folk också osv.
 
Idag stack jag upp på stan med min bitch och vi skulle dansa. Dansen drog nämligen igång idag ihhhh! Körde MTV Style som vanligt och det var så äckligt kul, sen även ragga/dancehall. Blev så sjukt besviken på mig själv då jag brukar vara ganska duktig på dans, lära mig snabbt osv. Var sämst av alla... Sigh. Har även haft höga förväntningar på hur dancehall/reggaeton ska vara och det var tusen gånger svårare/jobbigare än vad jag tänkt mig. Svetten ba rann!
 
Nog om det. Ska redigera lite bilder som kommer upp senare ikväll, puss!


världens perfektaste människor
 

i wish haha

12:47
23/08 2013
? 0
 

don't judge a book by its cover

11:55
22/08 2013
? 0

alla ni som börjat gymnasiet/högstadiet den här veckan: don't. ni har ingen jävla aning vad personerna ni trakasserar kan ha gått igenom så lägg ner.
 

i want a boyfrieeeend

11:52
21/08 2013
? 0
Skulle seriöst göra vad som helst för att få vara i ett förhållande med en riktigt bra kille just nu. Plågade mig själv lite extra genom att bläddra igenom couples-bilder på weheartit. Asså titta vad underbart, åhhhh.


det här är verkligen min dröm, jag är liten och blond och min boyfriend är sjuuukt lång och lite dope sådär. omg
 

tattoos

12:40
20/08 2013
? 0
Längtar sååå tills jag blir arton och får börja skaffa tatueringar, har redan en lista på vad jag vill ha för några - och den är inte ens halvfärdig ska jag säga er - och så några önskestatueringsstudior och önsketatuerare som gärna får göra åtminstone någon tatuering hihi. Har hittat några på weheartit, snarare några ställen/modeller av tatueringar men, som jag tänkte dela med mig av. Någon av er läsare kanske är 18+ och funderar på att skaffat tatueringar, vad vet jag.


den här tatueringen bara SKA jag ha, så sjukt snyggt om man har klänning och heels som denna tjej verkar ha

vill också ha hela händerna fulla med massa olika tatueringar för jag tycker det är så sjuuuuukt snyggt, och det går att sminka över så det är ingen fara liksom

vill verkligen göra sån här matchande tatuering med någon jag verkligen älskar, typ en bästavän eller min future soulmate

vill ha något på handleden, kanske inte just denna text dock, men skulle ändå vilja ha den här texten i det här typsnittet fast någon annanstans haha

SÅ SJUKT SNYGGT MED SÅDANA HÄR TATUERINGAR PÅ KANTEN AV FOTEN, de är dessutom svinlätta att gömma!

ett quote såhär hjärtformat SKA jag ha, jag bara ska det. inte på just samma placering som henne kanske men
alla utom fåglarna vill jag ha, fast på andra ställen

tycker det är skitfint när man har tatueringar på sidan av armen som hon har till höger, inte som hon har till vänster dock


hittade den här igår på weheartit och jag ba omfg måste skaffa en tatuering där, titta hur snyggt liksom! inte just den där texten eller fåglarna dock
 

oops

12:41
19/08 2013
? 1
Till alla 00:or som börjat högstadiet idag:


tre* år för oss då
 

random inspiration

12:18
18/08 2013
? 0
 

fullspäckade dagar

22:14
17/08 2013
? 0
Förlåt att bloggen fått stå tom! Igår drog jag upp på stan med Saren och vi solade och bokade varsin tid till makeuprådgivning på make up store, trevlans! Senare på kvällen drog vi till folkets för nån festgrej och hade askul som vanligt, nästa gång blire dock gymnasiefester tror jag. För vi är ju 15, lol.
 
MITT INTERNET BÖRJADE FÖRRESTEN FUNKA SOM DET SKA IDAG IGEN SÅ WEHEARTIT FUNKAR OMFGOMFGOMFGOMFGOMFG VAR BEREDDA PÅ GALEN UPPDATERING SÄGER JAG BARA!!!! Galet! Har också varit hundvakt både igår och idag sen imorgon blir sötnosen hämtad. Vi har varit ute på tre promenader idag och kom nyss hem ifrån den sista. Hon är så mysig jag dör, får mig verkligen att vilja ha en hund igen.. Åhh dumma pappa!
 
Har inte så mycket mer att säga, skolan börjar på tisdag... Fy helvete säger jag bara.
 
Puss på er!

1013467_10151660905926696_1584701967_n.jpg (500×500)
not me

ansiktsmask

23:17
15/08 2013
? 0
Hallå där vänner!
Ligger just nu i min säng med en ansiktsmask medan jag kollar på beautyvideos på yt, himla härligt! Ville ba slänga in en snabb update förvet inte om jag kommer kunna blogga imorgon. FYFAN VAD JAG HATAR DET HÄRTANGENTBORDET! Orkar inte skriva mer för det är så jävla jobbigt hahaha, ttyl!
 

RSS 2.0