christmas

22:16
25/12 2013
? 2
Hallå där finisar!

Kom inte upp något inlägg igår men hade verkligen fullt upp hela dagen. Ni vet ju på ett ungefär vad jag gjorde, men det var jätteroligt. Fick så fina presenter att jag typ vill grina, är supernöjd verkligen. Provat det mesta idag och kunde inte vara gladare över det jag fick alltså. Visar imorgon eller i övermorgon vad jag fick då jag inte tagit kort på allt och det är alldeles för mörkt för att göra det nu. Måste hitta på vart jag ska ta alla också.. Men här kommer bilder från gårdagen!
julklapparna jag fick hos farmor! allt är från framor förutom den vita kartongen som är från min faster och mina kusiner!

mamma var jultomte at our place

pappa väntar spänt haha

kas också

mina julklappar, fick typ tre till efter detta och sen fyra hos min moster

julmat hos min moster

tomten!

de vuxna körde julklappsspel, det verkade vara väldigt roligt haha. själv tittade jag på victoria's secret fashion show
mys hemma medan storebrorsan öppnade sina paket

uppesittarkväll

22:27
23/12 2013
? 0
Igår var jag på stan med min kära kusin Frida. Vi lunchade på bara vara och sen tittade vi på bio, Justins BELIEVE! Andra gången för mig, första gången för Frida. Precis lika bra som sist, men denna gången lyckades jag hålla inne tårarna.

Men nu mer om imorgon! Först får vi paketet ur strumpan, sen ska jag hem till min farmor och öppna paket med pappas sida av släkten. Sen beger vi oss hemåt för att dra till min moster och då ska vi öppna paket och äta julmat. Ska bli jättemysigt verkligen, lääääängtar!

Men nu ska jag bege mig till sängs. Ha det bra, puss!

uppesittarmys 

friskis & svettis pass - aerobics

15:51
19/12 2013
? 1
Hej kära vänner!

Det andra passet jag gick på var aerobics. Hade i stort sett ingen aning vad jag gav mig in på när jag gick in i spegelsalen den onsdagen, men åh så roligt det var! Såhär beskriver friskis passet: stegkombinationer med dansig känsla. Det är som en typ av dans men man går mycket, gör hopp, snurrar runt, osv.
 
Jag fick upp pulsen ett flertal gånger, det var jobbigt och skitkul på samma gång. Lite krångligt att lära sig rutinen dock, jag lärde mig hur man gjorde "snurrarna" när typ 3/4 av passet redan gått. Dock stod jag väldigt dåligt så jag knappt såg intruktören. Lite dumt gjort kanske.Vi dansade i fyra block så vi lärde oss fyra små rutiner, sen i finalen som de kallar det på friskis så körde vi hela koreografin superhårt och då rann svetten kan jag lova er.
 
Aerobics får av mig ☆☆☆☆ av 5. Min sammanfattning är att den passar alla åldrar, och om man gör alla steg fullt ut och följer instruktören på pricka så blir det väldigt jobbigt (positivt alltså haha). Kan vara lite svårt att komma in i det bara, men efter ett par gånger går det säkert super!

har inte sett hela videon då denna var den kortaste jag hittade och jag ändå tyckte den var lång, men den sammanfattar aerobics helt okej ändå

gråter

15:20
17/12 2013
? 0
 

20:32
16/12 2013
? 0
varför går det inte.
skriver ett par tusen ord, läser igenom.
not enough.
suddar bort, kastar blocket i väggen och begraver huvudet i händerna.
det är inte värt det.
drar en djup suck och tar upp pennan som ramlat på golvet.
försöker igen.
var klok, du kan ju det här.
skriver ett par rader.
det flyter på.
orden kommer ut som du vill.
du läser igenom igen,
inte bra nog.
 
du blir så frustrerad att istället för att sudda,
river du ut sidan helt.
skriver om och formulerar dig annorlunda.
det blir som du vill,
men i fel ordning.
pappret rivs ut, och sidan skrivs om.
och igen.
och igen.
och igen.
 
har så mycket som vill ut,
men inget blir rätt.
du vill visa dig större,
men samtidigt vara mindre.
du vill skriva argt,
men samtidigt visa hur ledsen du är.
du vill vara stark,
men samtidigt svag.
 
vad vill du egentligen.
har ingen aning.
skriver slut på hela blocket.
blir så frustrerad att istället för att ens hämta ett nytt block,
skriker du bara.
rätt ut.
högt, ljudligt och länge.
det är precis vad du vill få ned i blocket.
men det går inte att formulera i ord.
 
 

dagar kvar

14:08
13/12 2013
? 3
Sådant här kan få mig riktigt glad och sprallig i kroppen. Nedräkningar till diverse roliga saker som ska hända i framtiden. Såg detta på en tjejs blogg som jag följer och tänkte göra en liknande själv. Enjoy!

It's time for happy days with friends ;)
7 dagar kvar till jullov
 Untitled | via Tumblr
11 dagar kvar till julafton


16 dagar kvar till min födelsedag

fireworks | via Tumblr
18 dagar kvar till nyår

Russetiden2013 graduating!
181 dagar kvar tills jag slutar nian
(det är en drivbild och jag har ingen aning vilka som är med på bilden)

Gozo ♥
212 dagar kvar tills jag åker till Malta

friskis&svettis pass - dans fusion

14:17
12/12 2013
? 0
Hallå där kära vänner!

Tänkte börja med en serie inlägg där jag lägger ut pass jag gått på på friskis, vad vi fick göra, hur jobbigt det var och vad jag tyckte om dem. Kan vara kul att läsa om man inte gått på pass innan men funderat på det. Jag köpte nyss gymkort där pass ingick, hade inte det förra gången, så jag och Sara är i full gång med att prova på alla. I söndags var jag på afrodans och igår var jag på boxning. Tänkte börja med passen i rätt ordning i alla fall, så jag börjar med att berätta om dans fusion!

Såhär skriver friskis för att förklara passet: showa loss med steg och olika dansstilar. Det stämmer då vi körde massa olika dansstilar. Det var väl sådärkul. Det jag mest tyckte om var när vi körde lite mer latino och det jag inte tyckte om var typ discon och burlesque:n. Så det ända jag typ tyckte var kul med passet var latinodansen. Om man är lite äldre tror jag det är ett skitkul pass. Det var mest äldre där också. Jag blev inte speciellt svettig av det heller.

Så dans fusion får av mig ☆☆ av 5. Sammanfattningen är då att den säkert passar äldre jättebra, inte så kul för oss lite unga som vill ha en utmaning och få upp pulsen ordentligt.

en lite jobbigare version på dans fusion än vad de erbjuder på friskis

elev för en dag

15:57
11/12 2013
? 1
Hallååå där!

Idag har jag varit på elev för en dag vilket var jättekul. Fick gå upp jättetidigt men det var det värt. Kom dit och fick vara med på en ledarskapslektion eller vad det nu var i en timma, sen fick jag och fem andra tjejer sitta i en grupp och göra en trailer åt en produkt. Det gick jättebra och hade verkligen en super dag. Gick sen och lunchade på subway med Izabelle, sen åkte jag hem och här är jag nu. Har inte gjort så jättemycket.
 
Ville bara uppdatera om detta, haha. Hörs senare dolls, puss!
från idaaag

here it is guys

14:40
10/12 2013
? 0
videon från min dansuppvisniiing, enjoy

christmas wishlist - technology

15:34
09/12 2013
? 0
Hallå där!

Tänkte göra en liten "serie" på inlägg inför jul. Börjar med wishlist-serien då, då den är roligast att skriva hahaha. Har inte sju miljarder saker på min lista som jag brukar utan nu har jag mer ett par specifika saker jag liksom måste ha, annars dör jag. Typ. Hahaha. Här kommer i alla fall de, tro det eller ej, TRE technology-"grejerna" jag önskar mig nu i jul. (och på min födelsedag som är fem dagar efter julafton)
1. Smoothiemaker. Antingen en smoothie twister från obh nordica (den första till vänster) eller en mix & go från C3. Båda fungerar på exakt samma sätt bara att den ena är från obh Nordica som är ett märke som varit med länge, kända för deras seriösa produkter med bra kvalitét och att den andra är rosa från C3 som är ett relativt nytt märke. Ingen aning om deras kvalitéter osv. Blir glad vilken av dem jag än får då jag alltid drömt om att kunna mixa smoothies och ifall man mixar smoothiesarna i muggarna man dricker i sen blir det både tusen gånger enklare att göra det och tusen gånger mer likely att man gör det. Dessutom mycket mindre disk. Aja vill i alla fall verkligen verkligen VERKLIGEN ha en sån. Båda kostar 399:-

2. Glassmaskin. Den första glassmaskinen (längst till vänster) är C3 och den andra är obh Nordica, surprise surprise hahaha. Spelar verkligen ingen roll vilken jag får där heller. Båda är rosa, kan det bli bättre eller? Haha. Vill kunna göra yoghurtglass då jag typ älskar det mer än allt annat som finns på denna jord haha. Har tagit bussen till Marieberg flera gånger bara för att äta froyo, så satans gott och supernyttigt. Båda kostar 399:- också.

3. Locktång av något slag. Är kär i GHD och Remington och då Remington har lägre priser än GHD så kollade jag inte ens på GHD nu hehe. Den vänstra heter Remington locktång Pearl CI95. Har kollat runt på videos, recensioner, osv. och de flesta säger att de ger jättefina tighta lockar som liksom "lugnas ned" ju längre tid det går. Tycker det verkar skitbra då man kan fixa håret när man börjar fixa sig och lagom till att man är klar så är lockarna klara! En tjej sa att hennes lockar kan hålla sig fräscha i upp till tre dagar. Sen är själva locktången lätt, osv. Verkar jättebra. Man kan ställa in mellan 130-210 grader celsius tror jag. Vill verkligen ha den och på netonnet kostar den 375:-, på discshop.se kostar den 348:- med frakt inkluderat.
Den till höger, den tjocka, heter Remington Pearl pro locktång CI9632 och den ger snäppet lösare lockar som är jättefint till vardags, men en tjej klagade på att de liksom plattar till sig ganska fort men då tycker jag bara att man antingen höjer graden, håller håret längre mot den eller helt enkelt sprejar hårsprej på en gång. Liksom ett ganska enkelt problem att lösa. Den kostar 390:- på elgiganten. Skitbra den med, och jag kan ärligt inte säga vilken jag vill ha hellre än den andra för jag vill ha båda. Tycker att jag passar mycket bättre i lockat hår än platt, så skulle uppskatta en sådan.
 
4. Plattång. Är dock skiiiiiitkinkig med min plattång så vill inte ens länka något förslag, vill se dem i butik osv. Vill ha en rejäl plattång med stora keramikplattor som är anpassade efter tjockt, långt hår liksom. Ska inte fastna mellan plattorna, kunna ställa in grader, sladden ska vara relativt lång och kunna rotera 360 grader där den sitter fast mot plattången och så ska man inte kunna komma åt någon knapp som fuckar ur den. Skulle uppskatta om den stänger av sig själv efter 60 minuter också, för jag tycker det är himla skönt att ha plattången ligga med sladden i väggen fast den är avstängd så man bara trycker på ON-knappen på morgonen. En GHD står högst upp på listan, helst en limited edition med rosa metallic färg då en borste ingår, men då den går på över 1200 kronor vet jag inte om jag är så sugen på att önska mig den. Då blir det liksom en plattång under granen och inget annat. Kan säkert få en minst lika bra för mycket mindre pengar, kolla bara den jag har nu liksom. Så jävla perfekt, skulle helst av allt vilja behålla den förevigt. Haft den sen 2008...

5. Epilator! Har läst på så sjukt mycket om epilatorer och det verkar vara så himla bra. Allt hår försvinner och håller sig borta ett par veckor. Önskar mig helst den till vänster, Braun Silk-epil 7 SkinSpa 7951 Epilator. Den kostar 1390:- på både siba och netonnet. Den kan användas i både dusch och inte, den är laddningsbar och kräver ingen sladd att vara isatt, den har en lampa, den har flera munstycken som följer med för bl.a. epilering på känslig hy och ansikte, ladyshave och peelingmunstycke. Den verkar vara skitbra enligt tjejer på reviews så den står helt klart högst upp på epileringsönskelistan. Helst av allt vill jag ha den liksom. Den i mitten kommer väl på "andra plats" haha, Braun Epilator Silk-epil 7 Dual Wet & Dry heter den. Den kostar 990:- på siba och den här är väl ganska lik den förra jag snacka om bara snäppet mindre amazing. Haha. Den kan också användas i dusch och "på land" lmfao, uppladdningsbar, osv. Den här har dock lite mindre huvuden, man får inte med varken ladyshave eller peelinghuvud. Fortfarande helt ok men vill ändå ha den första mer hehe. The last one, den längst till höger, heter Braun Epilator Silk-epil 7 Wet & Dry Expressive Pro. 890:- på netonnet och denna är heller inte min fave, utan min nästnästfave får man väl säga haha. Den här är snäppet dåligare än den förra jag nämnde och är också uppladdningsbar och har bara tre huvuden. Ingen ladyshave och peeling här inte. Vill bara ha Braun-epilatorer då jag läst/hört på flera reviews att de har de absolut bästa epilatorerna.
 
6. Kameratillbehör, om det nu ens ingår i den här kategorin. Klicka här för att se vilka.

De här är de ända jag kan komma på i nuläget, och kan inte tänka mig att det är något annat jag vill ha i denna kategori heller. En fin kamera har jag, mobil som duger och dator får jag av skolan nästa år. Inget "stort och jättedyrt" med andra ord. Men om jag ens får något av det jag listat skulle jag bli så glad att jag kissade på mig haha.

de är mina

11:46
08/12 2013
? 2
Ni trodde väl inte att jag skulle önska mig skorna och inte köpa dem? Det var de alldeles för fina för, så nu kan jag äntligen säga att dessa godingar är mina. 1099:- på nilson shoes, väääärt.
(ursäkta för fula bilder, hade inställningen på auto och det var kväll. det var därför jag tog bilderna på köksgolvet, för det var alldeles för mörkt i alla andra rum... i really need a studio)
 

stretch

20:41
07/12 2013
? 0

letat efter denna bilden i hundra år oh my god äntligen

älskar denna

13:12
05/12 2013
? 1

ny tumblr

14:06
04/12 2013
? 0
har en ny tumblr som ni hemskt gärna får besöka, beausmathilda.tumblr.com heter den, ska byta url inom kort men den är tillfällig! vad tycker ni om mitt theme? jag älskar allt med den förutom att bilderna blir fettknas.. oh well.

julkalendrar 2013

11:00
03/12 2013
? 0
Hej finisar!

Tänkte länka några julkalendrar som jag kommit över, tycker det är så himla kul och jag själv letar faktiskt över ett sådant här inlägg men hittar inget sigh. Det här är enbart julkalendrar där man kan vinna priser och inte bara massa fjuttiga erbjudanden, för ja jag hatar bara erbjudanden.
 
Enjoy!

Fitnessbyisabelle
Elle (måste vara över 16 år sigh)
Charlotta
Linda
Elgiganten
Matrix
Orvar och Börje
Iform
Sembo
Hannes
Juleri
Nordea
Glossybox (måste vara över 18 fucck)
Royal design
Maxfactor (måste vara över 15 YES)
Jonic
Syoss (måste vara över 13 år YES)
Komplett
Må bra (måste vara över 16 år sigh)
Annaiz
Frida Viktoria
Kronfågel
Smycka
Allers
Ittala
Jysk
Nina
Adara




RSS 2.0