flawless

11:39
27/02 2013
? 0

SO-inlämningsuppgift

21:19
26/02 2013
? 0
TJA POJKAR OCH FLICKOR!
 
Är sjukt pumped för jag har gjort världens roligaste sak idag lkdsgmslkmflks. Dock får ni inte reda på det förns imorgon hihihihi. Ska lägga upp en bild på insta på saken då och då kan jag ladda upp den här, så aa.
 
Har förutom att fixa en rolig sak idag skrivit på min SO-text. Det är ett grupparbete men jag tog mig an fakta-texten eftersom jag är en nööörd när det gäller att skriva uppsatser och läxor. So much fun. Tog mig iallafall en och en halvtimma att fixa Tyskland vilket jag är sjukt nöjd över eftersom det tog runt tre timmar att skriva Turkiet.. Ouft. Fick till och med ta bort massa från Turkiet nu för att Tyskland skulle få plats. Ugh.
 
Aja har inte så mycket mer kuuul att säga nu tror jag. Imorgon händer lite roligt stuff med Saren som ni får höra mer om då. PUSS!
 

it's mondayyy

19:34
25/02 2013
? 0
Hej lovelies!
 
What's uuup? Monday today, ny vecka med skola. Ugh. Skola. Händer dock en hel del roligt den här veckan så är ändå inte SÅ depp! Har egentligen ett lass med läxor jag skulle behöva men fuck itttt. Har en NO-text som skulle vara inlämnat under lovet men vi fick två veckor till på oss ungefär. Jag skrev rubriken till den idag, och vi har jobbat med den i en vecka. Yes. Sen skulle vi lämna in en mindmap för typ en och en halv månad sedan, jag tappade bort min och gjorde aldrig om den. Sen har vi en SO-text vi också skulle lämnat in innan lovet men vi fick förlängning på den, och vi har 2/3 kvar. Hell yeah. Stressade till the limit eller vad?
 
Skitsamma orkar inte tjata om skolan nu. Skoldagen idag var helt OK, första lektionerna gick dock segt as hell. Följde med Saren hem och vi bakade (inte bra!!!!) sen chillade vi mest och försökte på oss träningsscheman och allt fan vi gjorde hahaha. Förstod inte ens hälften. Kom hem för typ en timma sedan och gjorde snabbmiddag, två grova mackor och yoghurt. Orkade inte på mig något mer komplicerat idag haha.
 
Imorgon händer en sjukt rolig sak som jag är äckligt taggad för, men det får ni inte höra om förrän imorgon! Hihihi. So exciteeeed!
 
Tänkte powerwalka 45 minuter eftersom jag egentligen skulle gjort det igår enligt min 5K-plan, oops, men ja det blir idag istället. Ska chilla en halvtimma till eftersom man ska vänta en timma efter man ätit, sen blir det det!
 
Puss på er sötisar, hörs sen.
 
såhär proppfylld blir garderoben efter ett lov då man gått upp, satt på sig träningskläder och sen bara haft pyjamas. hahaha!
 
 

härliga lördag

22:57
23/02 2013
? 0
Hallå mina kära vänner!
 
Idag har jag haft en toppendag. Vaknade lagom tidigt, morgnade i sängen ett par timmar och gick sen upp för att göra en supermysig frukost. Pratade med mamma vilket jag gjorde mest hela dagen. Planerade en superrolig grej som pappa sen förstörde ÅHHH. Pappa asså. Sen på kvällen gick vi och åt gröt hos mormor, sen fikade vi. Har cheat:at så sjukt mycket i helgen så är rädd att all träning är förlorad. Ahh. Riktigt rädd är jag.
 
Imorgon ska jag baka nyttiga muffins och se om de blir bra, i sådana fall så ska jag använda dem som "proteinbars" eftersom jag inte har något proteinpulver men ändå måste få i mig något innan träningen som jag kan ha med och ligga i väskan hela dagen. Toppentoppen.
 
Har väl inte så mycket mer att säga er. Imorgon blir det en chilldag också, sen 45 minuters promenix på bandet. Blir galen av att bara sitta inne och inser att det är det som gör att jag äter också. Tråkighet, inget att göra. Både det och emotional eating har jag kommit på att jag gör. Icke bra! Det ska ändras säger jag bara, beach 2013 här kommer jag!
 
Bjuder på några bilder på min perfekta frukost, ser ni att jag skaffat copyright-märke nu? Det var på tiden. Ville inte ha ett stort och synligt som mitt förra så fick bli ett litet gulligt, knappt synligt, i hörnet. Perfect. Tänkte snacka med Saren, planera massa härlig träning och kolla på fitness-bilder på tumblr innan jag lägger mig i sängen för att slagga. Hare gött!
 
flatbröd med keso och skinka, äpplebitar med kanel och hallonte♥
 

bästa veckan i mitt LIV

21:49
22/02 2013
? 1
Alltså det här sportlovet har varit den grymmaste lov jag haft på ett redigt bra tag! Och det har verkligen varit ett sportlov. Älskar det sjukt mycket omg ksdmflksmfskl. Här får ni värsta genomgången med tusen bilder o shit:

Måndag:
Steg upp sju på morgon för att hinna med halv nio-bussen till stan. Mötte upp Izabelle på rese och sen bar det av mot Friskiiiis! Vi tränade massvis av kondition och sen gjorde vi lite styrka med kroppsvikt och stretch. Efter det drog jag hem och chillade med mor min.
 
Måndagens träning:
20 min jogg/powerwalk, 2,4km
15 min trappmaskin lvl 8, 0,4km
10 min armcykel
10 bicep curls, 10kg
10 shoulder press, 10kg
10 någotjagintekommerihågnamnetpåmensomtränadetricepsen, 10kg
25 squats lite random
3 step butt (donkey kicks, backward leg extensions, squats)
10-15 min stretching
 
Måndagens träning hemma:
Sexy leg workout (squats, lunges, calf raises, wall squat, jumping jacks, sumo squats, leg raises)
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
 
Tappade bort bilderna hahaha så blir inga, sorry babes!
 
Tisdag:
Upp lika tidigt för att hinna med da buzz. Den här gången var Sara på bussen så vi mötte upp Izabelle på rese och gick till friskis. Körde kondition men även en hel del styrka med kroppsvikt. Stack sen med Izabelle till bussen och lämnade Sara på da gym och så drog jag till coop. Handlade med mamma och el hermano menor sen stack vi hem. Lagade nyttig lunch och sen kom kusin över för att springa på bandet, så då passade jag på att köra lite mer styrka. Haha, väärt!
 
Tisdagens träning på gymmet:
24 min joggning, 3km (0.5km uppvärmning)
15 min trappmaskin, lvl 8 hastighet 1.7 5 min, lvl 4 hastighet 5.5 5 min, level 5-6 hastighet 3-4 5 min
10 min armcykel, 2km
36 min cykel, 6.67km
Challenge: mini circuit (crunches, mountain climbers, leg raises, plank x3)
Squats, lunges, toe touches helt random
Kissande hund-rutin (vanlig kissande hund, kissande hund med kick, dampkissande hund)
3 step butt (donkey kicks, backward leg extensions, squats)
 
Tisdagens träning hemma:
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Nästan hela waist trimmer (jumping jacks, burpees, star jumps, russian twists, side plank, plank, bicycle crunches, mountain climbers, leg lifts)
Jägarsits, leg raises, lite random stuff sådär
10 armhävningar på knä
 
supernyttig och deliciousss frukost

typ osminkad jag hejhej


jag när jag tränade on da gym

Onsdag:
Vaknade samma tid, tog samma buss, mötte upp samma personer, gick till friskis. Körde intervaller och satan i  gatan vad jag höll på att dö. Trodde att jag skulle ramla och svimma och spy och dö mitt där på bandet men jag höll ut, sucked it up, och överlevde. Sen hittade vi ett gym med hantlar som vi inte sett tidigare så vi stack dit och körde ett tag. Ganska så najs faktiskt men trodde jag skulle DÖ med tre-kilos hantlarna. Började dock känna att jag fick blåsor under tårna, not fun. Kom hem och chillade med livet på hög nivå. Riktigt najs. Såg dock att mina tår hade börjat blöda, ajaj. Konstigt att det gjorde ont.
 
Onsdagens träning på gymmet:
25 minuter intervaller (med 5 minuters uppvärmning), 4.06km (0.4-0.5 uppvärmning)
28 min cykel, 7km
10 min trappmaskin level 4-6
10 min armcykel
10 leg extensions, 10kg, 7ggr
30 leg press, 10kg, 30 reps 1gg, 40 reps 1gg, 15 reps 1gg
Victoria's secret angel arm slimming workout med 3kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Halva sexy leg challenge (squats, lunges, calf raises, wall squat, jumping jacks, sumo squats)
Inner thigh workout (wide stance squat, first-position pilé squat, squat with ball, wide-stance arm swing, inner-thigh press with ball)
10 leg curls, 20kg, 3ggr
10 bicep curls, 5kg
10 shoulder press, 10kg
Halva Victoria's secret model ab workout (russian twists, 1 legged seated shimmies, v-crunch, crunch, single legged v-ups)
 
 
Onsdagens träning hemma:
10 armhävningar på knä (lol)

löpbandet


i gymmet med hantlarna som jag dog av

min tå </3
 
Torsdag:
Upp och iväg. Tränade vanliga konditionen, insåg att det bara blev jobbigare och jobbigare att köra sitt hårdaste för varje dag som gick. Hehe kanske hade varit bra med vila mellan, men var tvungen att köra varje dag när det ändå var gratis! Provade på cirkelgymmet med Sara och sen följde jag med henne och köpte sallad. Gick runt i lilla hemköp med henne och insåg att jag inte ens blev sugen på godiset eller någonting. Så jag köpte mig ett äpple och sen stack vi. Insåg då också att jag inte cravat ett skit sen måndags, och det är incredible för att vara jag. Amazing. Drog till gården på kvällen för att stå i caféet, lite roligt drama hände (första gången lol), sen bar jag mig av hemåt och somna hyfsat tidigt.
 
Torsdagens träning i gymmet:
30 min joggning/powerwalk
5 min trappmaskin
20 min cykling
15 min armcykel
30 leg press, 10kg, 3ggr
Ett varv i cirkelgymmet, 10 reps i 3 set med övning, resistance låg mellan 2-4 (chest press, liggandes sit ups, stå och dra upp ben nåt skit för ländryggen, ab crunch, leg extension, lat pulldown, höftarmhävning (lol ingen aning vad det heter), bicep curl, seated leg curl, tricep press, shoulder press, squat, seated row)
 
Torsdagens träning hemma:
Lite magövningar
10 armhävningar på knä
 
asgod och nyttig frukost, accomplished
 

löpband

leg press

ensalada

moi
 
Fredag:
Drog till Friskis men klantarslet aka Sara försov sig. Sigh. Men jag och Izabelle körde på med kondis och en del styrka, sen drog hon hem och då körde jag lite mer styrka och sen stretcha jag. Drog sen iväg för att möta upp Sara och vi stack till Ica och köpte lite sallad och snacka. Sen drog vi och solade, sen får jag ett samtal från min far om att han ska bjuda mig och min lillebror på restaurang. Sighhhhh. Så bara att dra och stoppa i sig ännu en sallad.. Fick inte i mig speciellt mycket dock, lol. Sen stack jag till farmor och pratade massor med henne, kollade på kläder, fikade och bara hade mys. Stack sen hem och fixade massa låtar så ska dela upp dem i spellistor nu, sen bloggade jag vilket jag gör. Väntar på kvällsmaten och är skitdeppig så har precis ätit sex godisar och en liten näve chips. Har precis insett att jag äter när jag är ledsen och det suger ska ni veta.

Fredagens träning (enbart på gym):
23 minuter spring/powerwalk, 2.9km (5 min upv, 0.5km upv)
10 min armcykel, 1.7km
11 min trappmaskin, 1km
Ett varv i cirkelgymmet, 10 reps i 3 set med övning, resistance låg mellan 2-4 (chest press, liggandes sit ups, stå och dra upp ben nåt skit för ländryggen, ab crunch, leg extension, lat pulldown, höftarmhävning (lol ingen aning vad det heter), bicep curl, seated leg curl, tricep press, shoulder press, squat, seated row)
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Halva inner thigh workout (wide-stance squat, squat with ball, wide stance arm swing, inner thigh press with ball)
Halva Victoria's secret model ab workout (russian twists, v-crunches, crunches, single leg drops, butterfly push-tru's)
10 armhävningar på knä

löpband

jag och min kära vän
 
världens underbaraste sallad åhhh önskar att jag kunde fått avnjuta den hungrig..
 
Min sportlovsvecka! Bara helgen kvar och då ska jag NJUTA till fullo. Hänga med familjen, ta en vilodag från träningen och sen köra hårt på söndag igen. Har goda nyheter men vill berätta dem när jag är glad, så vi hörs snart babes.

beni buradan götürüyor

22:28
17/02 2013
? 0
Hej!
 
Hade en toppendag igår med my friend. Försökte lägga upp två inlägg men som ni ser så dök de aldrig upp. Suckkkkk. Blogg.se-appen kan ju hänga sig.
 
Idag så vaknade jag hos Vilma drygt halv tio och chilla, låg och drog mig tills hon vaknade vid halv tolv. Då gick vi upp och käka frukost framför Sex and the city 2 och sen så drog jag hem för att byta om och sen åka med pappa och lillebror till hans hockeyträning. Kollade på i drygt en kvart och sedan skjutsade pappa mig till dansen. Riktigt roligt idag faktiskt, men vi lärde oss inga nya steg. Sadface.
 
Sen när jag kom hem åt jag sibylla (hejdå lchf, nej men typ hahahaha....) och sen chillade jag. Letade efter massa nya hälsoappar och hittade rätt många. Sen drog jag ner för ett 45-minuters powerwalkingpass. Fyfan vad tråkigt det blir efter ett tag. Känns som att det aldrig ska ta slut. Hade som tur var på en serie men när reklamerna var... Det var då det kändes jobbigt för då gick man bara och väntade på att tiden skulle gå. Nästa gång kör jag nog på med en film eller något, måste ju ändå börja kolla på vampire diaries för skolan.
 
Aja vi hörs senare m8s. Imorgon blir det gymmet med Izabelle. I think. Vi ska försöka komma in iallafall. Wish us luck.
 
PUSS!
 
want!

cheat day

10:05
16/02 2013
? 0

Hallåhallå mina bröder!
Hade en toppenkväll igår med mina mates även om vi missade första bussen till lillån så vi hann vara på nattlandbandyn i ungefär fem minuter.... Sen var vi tvungna att dra till bussen som tog oss hem till bondeland. Jag och Sara förberedde allt onyttigt och sen var det bara o köra på. Åt så sjukt mycket skit igår (inklusive donken till middag) så känner för att bara dricka alger resten av helgen. Ugh. En detox skulle sitta fint. Men tänkte äta frukost nu - äggröra och knäckebröd. Much healthier. PUSS PÅ ER!


SPORTLOV!

19:51
15/02 2013
? 0
Tja!
 
Sitter hemma och är lite småhypad för det är sportlov, TJOHO! Ska sporta som bara den den här veckan. Har typ största delen av veckan planerad redan hahaha. Jag och mina gurls ska gymma varje dag typ sen gården två dagar sen kanske jag och Sara ska dra och prova på att åka bräda nån dag, sen eventuellt åka skidor och såklart skridskor med Sara. Måste provas liks.
 
Ikväll så händer förmodligen lite roligt. Väntar på att pappa ska komma hem med donken (vet att jag inte får äta det men cheatmeal, fredag och lov!), sen tror jag jag tar tio i nio bussen in till stan med Saren, så drar vi till ICA och köper lite najs, tar bussen in till Lillån, möter upp Izabelle, drar till nattlandbandyn, chillar, tar elva-bussen hem, drar hem till mig och chillar med allt vi köpt. Awesome night. Kommer säkert inte bli såhär awesome, för om jag känner oss rätt så kaosar vi alltid till det på något vis. YOLO.
 
Ses senare!
 
hell yes!

best valentine's day ever

21:12
14/02 2013
? 0


åh äntligen

20:01
10/02 2013
? 0
Mitt liv är så sjukt perfekt just nu, kolla vad pappa och jag åkte och köpte idag:
 
Löpband 97276HP 0-12 km/h
ETT LÖPBAND OCH PULSKLOCKA!!!!!
 
Omg ni vet ju hur länge jag tjatat om löpband eller hur? Visserligen är pulsklockan pappas gamla som han fått för längesedan men vi åkte till Ur&Penn och fixade batterierna idag så nu fungerar den som ny! Riktigt bra faktiskt.
 
Provade löpbandet för någon timma sen för jag och Sara bestämde oss i bussen påväg hem från dansen (som gick skitbra förresten, tjoho!) att vi skulle göra något träningsprogram med Runkeeper (appen jag springer med) så så blev det! Ifall vi följer det kommer vi kunna springa ett 5K den 5 april! Hell yeahhhh!
 
Imorgon sätter nya kosten igång också, är lite rädd för att springa när jag knappt kommer äta några kolhydrater men.. Ifall jag känner mig svimfärdig får jag väl step back och kanske äta en banan innan nästa gång. Vet att man inte får äta kolhydrater men ifall jag inte kommer träna så kommer jag ju få behöva äta det innan träning.
 
Är så himla glad och på bra humör just nu (blir alltid det efter jag tränat!) så ska in på min fitblr och sprida en massa glädje och uppdatera min fitnessblogg och sen hoppa in i duschen och sen vet jag inte vad jag gör! Woho!
 
Puss på er!
 
 

low carb high fat

17:54
09/02 2013
? 0
Tja!
 
Mår myyycket bättre idag än igår om jag säger så! Trodde jag skulle gå i bitar för jag kände mig så sönderstressad när jag skulle sova men kikade Pamela klockan två på natten så hon kikade med mig ett tag och fick mig att må bättre assnabbt. Jäkla Stevey-historia hahahahaha!
 
Idag har jag och mamma chillat. Hihi. Vi har bestämt att köra på LCHF i en månad så jag har skrivit upp massa lappar och info, så har lärt mig massor om det idag. Man drar ner på alla typer av kolhydrater och socker sen kör man på sjukt mycket fett och protein. Älskar bacon och grädde men om jag ska vara helt ärlig så är jag nästan rädd för så mycket mejeriprodukter vi ska få i oss. Tänk om jag blir laktosintolerant för att jag äter för mycket? Haha.
 
Men sen om en månad får vi se. Mår vi bra av det fortsätter vi mår vi dåligt fortsätter vi inte. Ifall jag tycker om detta planerar jag på att köra tills sommaren aka när jag nått min drömvikt och drömkroppsutseende och är nöjd med allt därikring. Då kommer jag switcha till "healthy eating" istället och bara leva livet. Hell yes!
 
Vi ska se till att njuta som fan de här sista dagarna med kolhydrater så jag baka crossianter och sen ska vi äta pommes idag haha. Pommes frites i mitt hjärta!
 
Har inte så mycket mer att säga för tillfället men vi hörs. PUSS!
 

skitprao

19:15
08/02 2013
? 0
Hej mina vänner!
 
Dagen idag var helt OK. Hela mentortiden satt Kjell och hjälpte mig med massa praoplatser jag skulle kunna gå till, sjukt najs! Älskar schyssta lärare. Sen hände väl inte så mycket mer i think. Efter skolan drog jag, Sara och Izabelle till stan för att leta en praoplats till mig (eftersom det gick skitdåligt igår) men aa. Gick till Hälls de sa att chefen skulle komma på måndag.
 
Sen vid tjugo över fyra tog jag 24:an till pappas jobb för att gymma! Sprang 30 minuter men fick så ont i mina vader hela tiden att jag aldrig fick upp flåset riktigt.  Men rörde på fläsket iallafall och det är väl bättre än inget. Sen åkte jag och pappa till biltema för han skulle köpa något, sen hem och äta. Mamma tyckte att jag gjorde ett dåligt val som gick till Hälls, så på måndag blir det väl att pricka av resten av den där listan.. Är så sjukt trött på allt som har med prao:n att göra just nu. Vill bara ha ett bra café eller en restaurang som förhoppningsvis kan ge mig ett sommarjobb. Orkar inte med alla som säger nej och sånt. Jag är fjorton inte tjugofem det kan väl inte vara så svårt? Ge mig en mopp och låt mig städa sen är jag nöjd.
 
Aja.. Är så depp och arg just nu att jag inte orkar med någonting, så tänkte plugga SO i några timmar. Vi har inlämningsuppgift tills på torsdag och jag älskar att skriva så jag tog mig an att skriva allting. Vill få bra betyg eftersom mina föräldrar inte är speciellt nöjda med mitt C. Läraren i SO ogillar mig dock, så tror inte jag kan höja mig speciellt mycket mer.
 
Orkar inte deppa mer här så vi hörs när jag är på något bättre humör.
 
PUSS PÅ ER!
 
 

omfg så bra låt

10:59
07/02 2013
? 0

tips!

10:56
06/02 2013
? 0
so if you're feeling a bit grumpy vet ni vad ni ska göra idag - WORKOUT!

EF språkresor

21:53
05/02 2013
? 0
Hallå där!
 
Har haft en pretty good day today. Skoldagen flöt på även fast Izabelle lämnade oss. Efter skolan drog jag hem och sen 45 minuter senare var det bara att bege sig mot bussen som skulle ta mig till stan. Mötte upp Izabelle (hmmm, sjuk var det ja haha), sen gick vi till donken då kom Sara efter ett tag, hon hade missat bussen.. Sen när klockan var kvart i sex begav vi oss mot kulturhuset där en tjej som jobbar på EF Språkresor höll i ett föredrag skulle man kunna säga. Hon sa sjukt mycket bra saker om Malta så är sjukt taggad! SOMMAR 2014 NU KÖR VI!
 
Tänkte chilla med datorn i sängen ett tag till sen blir det väl att slagga. Tränade nyss och man blir så sjukt trött av det haha.
 
Hörs 2morrow guys, kyssar!

RSS 2.0