åhus 2013 (del 2)

21:10
31/07 2013
? 0
mys med kas en dag när mamma och pappa drog in till byn

i malmö på kvällen

världens finaste mamma och pappa♥

tvårätters, huvudrätten var jättegod med efterrätten var sjukt disappointing

kas käkar glarre

bodde på hotell

jag och kas innan vi skulle göra malmö osäkert

almababe och jag gjorde egen mjukglass.... fail hahahaha

syns inte så bra, men är iaf vi i reflektionen haha

jag samma dag som jag fixat håret, skulle iväg till byn för att äta på nya kinarestaurangen



jag och kas♥

cola

jag, pappa och kas. notera hur stel jag är hahaha

syskoneeen♥

kas.....
tvårätters den här dagen också, fattar inte hur de kunde kalla första rätten för kinesisk dock? morötter och ärtor? really? haha..

kas spelar dota och jag poppar popcorn

maaaaat

kas leker gangster

mamma och moster

den här bilden är så sjukt fin högupplöst, fettsynd att den blev så suddig nu..

jag på stranden

the sisters♥

hela gänget

so beautiful

kissemissen

kas och moster käkar förrätt, grillmästaren kenneth

bättre kvalitét?

17:18
27/07 2013
? 0
 

åhus 2013 (del 1)

15:40
27/07 2013
? 0
första dagen nere på stranden

me & my cat dress

jag och världens bästa kusin

moi

maaat

nyttiga cheyor äter naturens godis istället för fabrikernas

så fint på stranden

 me @ the beach

OCH JAG VET INTE VARFÖR BILDERNA HAR EN FITTCPKVALITÉT HATAR RÖVBLOGG.SE JUST NU SERIÖST BLIR SKITFÖRBANNAD HAR MÅNGA FLER BILDER PÅ DEN VACKRA NATUREN MEN FUCK IT OM KVALITÉTEN SKA VARA SÅHÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tell the world i'm coming home

09:22
14/07 2013
? 1
Hallå där finisar!
 
Idag bär det av hemåt för min del! Mamma, pappa och Kasi stannar här tills på fredag, så jag blir själv från idag tills dess. Ska bli riktigt kul! Min storebror kanske kommer vara hemma någon/några dagar men han brukar inte göra speciellt mycket väsen av sig lmao.
 
Nu har min moster och hennes sambo varit här sen i fredags och det har varit jätteroligt, det är de jag åker hem med idag. Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på, vädret är lite sisådär men jag hoppas på en sista glass iallafall! Åt ingen igår för jag valde att åka och handla istället vilket jag ångrar nu... Ugh.
 
Det jag längtar riktigt mycket till nu när jag kommer hem är en rejäl dusch och att få träffa mina fina vänner! Vi har mycket inplanerat nu denna vecka, bl.a. ska vi provträna på ett nytt gym eftersom vi inte gilla friskis sådär överdrivet mycket, det är alldeles för mycket folk där, ÄTA KEBAB FÖR JAG HAR SAKNAT KEBAB, gå på stan och a ton of sleepovers! Kanske ska träffa några killkompisar också men vi får inte tag på dem.. Ugh.
 
Aja vi hörs i bilen/när jag kommit hem. PUSS!


me&my monkeys
 

blondie

19:13
11/07 2013
? 0

resultatet från frisörbesöket i förrgår!

Blev mycket, mycket nöjd måste jag säga. Ville ha platinablont, ni vet åt det vit/gråa hållet typ, men mitt hår var för slitet och sen har vi egen brunn här i stugan som gjorde at jag fick metaller i håret så om de tagit mer blekning, vilket de tänkte från början, så hade jag blivit grön. Så det här var ju mycket bättre! Är betydligt blondare och har betydligt kortare hår haha. Kommer dock vara väldigt skönt att både duscha och platta det, woho! Tyckte dock att denna frissa passade i lockar så kommer kanske börja locka det nu istället.. Who knows.
 
Åker också hem på söndag istället för nästa fredag, skitnice! Kommer kunna träffa mi amigas och bara chilla galet, för sen åker ju Izbell till Kroatien en vecka också.. Funderar på att dra iväg till Stockholm med Saren då, men det får vi se.
 
Hörs senare lovelies, puss!
 

new design

23:17
09/07 2013
? 0
Vad tycker ni om den nya designen!? Ganska härlig överraskning huh? Ska lägga mig och sova nu men ville bara skriva något litet eftersom jag lovade er ett inlägg tidigare idag. Bilder på hur håret blev dyker upp imorgon, förlåt men hela familjen sover i samma rum som jag skriver detta på just nu.
 
Godnatt sötisar!

@ the hair salon

15:00
09/07 2013
? 0

Hello dollies!
Är i Åhus i min sommarstuga men sitter för tillfället i en frisörstol i en sjukt lyxig och proffsig salong som heter Bahlsam. Var här förra året och fixade ögonbrynen och kom tillbaka det här året för att fixa mitt skötebarn aka mitt hår. Hoppas den här skiten laddas upp nu, kommer bjussa på bilder och annat ikväll!
Puss


RSS 2.0