friendos

16:34
27/06 2013
? 0
Hello!
 
Ska iväg och träffa minna biatchos en sista gång nu klockan sex sen på söndag bär det av mot Åhus med världens bästa kusin och la familia! Tre veckor ska jag vara där så det kommer ju bli lite sisådär men oh well. Första veckan kommer vara svinrolig, sen blir väl resten som det blir. Har inget att göra där precis och får inte åka hem heller lmao.
 
Ska till Stockholm typ två dagar efter jag kommit hem från Åhus med världens bästa Saren det ska bli riktigt jävla härligt! Vi har inget speciellt planerat bara lalla runt litt'. Sen ska jag till Liseberg med familjen och förhoppningsvis någon/några fler efter Stockholm och aah. Förutom de sista två veckorna i Åhus så kommer nog resten av sommaren bli ganska så härlig!
 
Igår fick jag förresten en ny soffa till mitt rum som ja lalalalalav. Den är stor och fin och perfekt. Lite för stor för rummet men ska möblera om allt eftersom. JÄVLAR NU KOM PAPPA HEM MÅSTE FIXA EN SAK MED INTERNET BRB HEJDÅ
 
PUSS LAVIO
 

igår i soffan, möws med pluto♥
 

springbreakers

22:36
26/06 2013
? 0
Var och såg springbreakers med Izabelle i lördags och säger bara oh my god världens bästa film, seriöst! Ska inte spoila eller någonting men måste bara säga att Vanessa Hudgens måste vara snyggaste kvinnan som lever på denna jord omfg. Har inte tänkt på henne så mycket tidigare men i springbreakers.. Omfg hon passar så i blont!! Fattar inte varför hon ska vara mörkhårig när hon är så snygg i blont.

Och Ashley Benson har jag alltid ogillat men efter den här filmen... Omfg. De är så jävla sjuka i huvudet och jag bara älskar det. Holey shet. Fettbesviken på Selena's roll dock, eftersom hon är min favoritskådespelerska (OCH VANESSA!!!), menmen. Jag ska bara säga att filmen verkligen inte var som jag trodde. Trodde den skulle handla om något helt annat men man fick en trevlig överraskning ändå. Tycker jag.
 
Så sjukt värd att se, scrolla nedåt för några bilder!





vet att de är halvnakna hela tiden men that's how they roll lmao nej men de ser ut såhär i typ 50% av filmen hahaha. ni måste se iaf!

new music video

19:32
25/06 2013
? 0

empty as a glass of air

13:36
19/06 2013
? 0
Hello there dollys!

Min inspiration och skrivarglädje är som bortblåst, och känner mig lika tom och innehållslös som min rubrik till detta inlägg. Inte vet jag varför. Har inget att göra om dagarna och allt är bara allmänt tråkigt nowadays. Visst igårkväll var jag i Lillån och i förrgår hade jag över mina vänner men det var bara i två-tre timmar. De resterande 21 timmarna på de dygnen sög.
 
Sen att vi inte har något internet gör ju inte skiten bättre. Man kan inte sysselsätta sig med film, TV-serier, bli inspirerad på weheartit, scrolla igenom hela dashboarden på tumblr eller någonting. Man är fast med sig själv i ett hus långt borta i ingenstans. I absolutely hate it. For real.
 
Förlåt för ett jobbigt inlägg där jag endast klagar, men jag vill uppdatera men det går inte. Jag vill visa er alla fina bilder från studenten och stadsparken men nej, internetet klarar inte att ladda upp alla bilder. "Men ditt förra inlägg?", ja men då började jag ladda upp klockan fyra på dagen ungefär. Satt alltså hela dagen och laddade upp bilder. Kul!

Det känns som att det ända jag gör från att jag går upp till morgonen till när jag går och lägger mig på kvällen är att äta. Ätaätaätaätaäta, och inte tränar jag heller. Och det är ju inte precis som att jag sitter och äter dadlar och frön utan det är kolhydrater, socker, fett. Jag hatar det. Det gör mig så olycklig att jag inte ens finner ord för det.

Känner mig som en ledsen poet utan ord. Jag vet inte. Jag är inte ledsen, men jag är vilsen. Nu fick ni ett inlägg som är 100% jag just nu. Det här är ungefär det som försiggår i mitt huvud, och har gjort, hela det här sommarlovet.
 
Tack för mig.
 
fler dagar som denna tack
 
 
 

and the best summer memories are about to come

21:33
17/06 2013
? 0
 

061713

18:59
17/06 2013
? 0
Wazzup homies?

Idag kom Izbell och Saren över för att umgås och bada hihihi. Vi tänkte sola också men det var bara moln överallt när de väl kom lol.. Lite bilder lyckades vi ta så tänkte bjuda på dem, skål!


fruktfat och smält choklad, huuur gott!?

 

omg nejnejnej kvalitéten är sämst vad fan hände?
PARTEEEY

lunch typ yummy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

liseberg 04/06-13

19:27
05/06 2013
? 0
Hello my dear friends!

Var på Liseberg igår med alla som under hela åttan stått i caféet ett x antal gånger, och det var så sjuuuukt kul! Har aldrig åkt någonting på Liseberg men gav mig fan på att åka lisebergsbanan, balder och kanonen och det gjorde jag! Ville även åka atmosfear (?) och uppskjutet eller vad fan den heter, men efter kanonen mådde jag verkligen inte bra. Trodde att jag skulle spy och grejer men inget kom så gick runt med ont i magen ända tills klockan var åtta (och vi skulle hem kvart i tio) så det sög.. Men innan dess hade jag sjukt kul, och hade kul även då fastän jag inte kunde åka någonting!

Personligen var lisebergsbanan sådär, mådde duktigt illa i den för det blir ett sånt tryck på magen i nerförsbackarna/svängarna men förutom det var den ju svinigt rolig! Balder får 100 av 10 seriöst roligaste karusellen i hela mitt liiiiiv! Var sjukt nervös för den men det gick ju skitbra, den mådde jag inte illa i någonting men vi åkte ju bara den en gång och jag satt mest och var lite chockad för "what happens next" typ hahaha. Man vet ju inte vad som väntar en liksom. Kanonen var skitrolig förutom att jag trodde att jag skulle spy över hela stället hahaha. Roligast var när man var upp-och-ner, värst var det när trycket i magen kom. Åkte Kållerado typ fem gånger och den var svinrolig som alltid!
 
Vi köpte massa lotter och lyckades vinna 3kg chips på andra lotten.. Hur lyckas man!? Haha. Så fick gå runt och släpa på det men det var verkligen inga problem. Jag gick runt med Vilma, Josefin, Sara och Emma i början sen efter Kållerado när alla nio (jag, Sara, Vilma, Emma, Josefin, Sebbe, Harald, Alex och Mattias) åkt gick några till gasten men jag, Vilma och Harald bestämde oss för att gå och köpa massa lotter istället. Mest för min feta chipspåse på ryggen, vi visste inte om vi kunde lämna av den nämligen.
 
Sen bar det hemåt vid tio och jag var sjukt nöjd med dagen ändå! Sov på bussen mot Alex sen låg Sara över hela mina ben hahaha. Fettskönt dock det var som att ligga i en pissmal säng. Bjussar på lite bilder från dagen, hare bra fina, fina läsare!


muppen (saren för er som inte ser det) och jag påväg till LISEBEEEERG jag och Emma var duktigt taggade asså hahaha


sötisJosefin låg såhär och sov hahaha pajas


balder tjohooo! ser ni hur chockad jag ser ut eller? fattar typ ingenting hahaha, saren e happy som vanligt!


storvinst


Harald vann 4kg choklad den jäveln.. Vilma vann 2kg m&m och en rosa ödla tror jag. sen vann Sara två små plopp och Emma en gris. ingen annan spelade


jag, bästis och Harald dela på en sockervadd. standard när man är på Liseberg ju!


vilmen, jag och Harald gick och åt på Burger king för vi hittade aldrig de andra. de kunde inte koden till vårat skåp och inga gick runt med mobilerna, utan de låg i skåpet, så ah.. vi såg inte varandra på säkert 2-3 timmar hahaha.


saren med mina tretton chipspåsar


jag och Alex arm påväg hem hahaha mysigaste kudden ever




nikita hair marieberg

10:48
03/06 2013
? 1
Hallå!

Har undvikit att berätta för er men måste bara dela med mig av detta så ni inte gör samma misstag som mig. Bokade i lördags en tid på Nikita hair Marieberg för färgning och plockning av bryn. Valde en lärling för den tiden var den ända som passade mig, men en lärling brukar ju ändå vara hyfsat bra. De tar ju inte direkt in sådana som precis slutat skolan och aldrig gjort något liknande innan. Eller?
 
Jo tydligen. Bruden som jag hade var jättefin och trevlig, men omg hur ser mina ögonbryn ut?! Mitt vänstra ögonbryn är kort, smalt och mörkbrunt längst in för att sen bli nästintill blond längst ut. Det högra är tjockt, riktigt mörkbrunt och långt som fan. Känns nästan som det är längre än innan lol. Det värsta är dock att det högra var mitt favoritögonbryn innan och det vänstra mitt sämsta. Nu är dock båda förstörda och när vi gick ut ur Marieberg för att åka hem var jag gråtfärdig.
 
Den där lärlingen har förstört mina ögonbryn. Hela sommaren ska jag gå runt med ett bajsbrunt ögonbryn och ett halvt brunt/halvt blont ögonbryn, där det ena dessutom är en halvmeter kortare och smalare än det andra.
 
Och grejen var att hon inte bara gjorde ett uruselt jobb, utan hon var även nästan tjugo minuter sen så vi höll på att missa våran buss hem.
 
Nej vilket jävla ställe alltså, jag råder er att inte åka dit. Fy fan för dem.
 

jobbigt läge

10:26
02/06 2013
? 0
Hallåhallå!
Sitter just nu ute på en altan och funderar litegranna. Mamms och pappa har satt mig i ett pissjobbigt läge där jagmåste välja mellan en valp och iphone 5. Ända sen jag var liten har jag också hatat att ta beslut och ofta låtit andra ta dem åt mig, för jag bryrmig inte så mycket egentligen. Om jag vill ha en blå kjol men mamma säger atten svart är snyggare kommer jag köpa en svart för annars kommer jag bara gå runt och känna skuldkänslor.
Asså jag vill verkligen ha en hund men om jag känner mamma rätt kommer hon fega ur och skita i att köpa den, och då har jag sumpat en iphone 5. Så vad fan ska jag göra fooolks!?
 
 

marieberg con bestie

13:30
01/06 2013
? 0
Hej igen!

Idag ska jag till Marieberg med min bästis, ska leta upp en kjol tänkte jag. Sen sitter hon just nu och fixar sitt hår så hon kommer vara blondiiiie när jag träffar henne hihi! Perfekt till Liseberg på tisdag också, vill också färga men ska vänta tills i juli. :x Tror jag.
 
Ville bara skriva en kort update om mitt life typ eftersom förra inlägget bara handlade om mina betyg hahaha.
 
Ha det så bra mina vänner! PUSS!


shit vad blond jag ser ut lol

dos a's dos c's

09:57
01/06 2013
? 0
Hello darlings!
 
Igår var en skitbra dag. Ifall ni känner mig vet ni att jag är s ä m s t i NO, får F var och varannan uppgift känns det som. I våras när vi fick betygen låg jag på E och ett D. Kändes inte sådär jättebra. Sen nu sista veckorna har vi gjort asmånga uppgifter och prov, så igår gick jag och Izabelle för att fråga vad vi fick för betyg.
 
På en labbplanering vi gjort fick jag ett C, för en av mina uppgifter var helt efterbliven I know. Sen på ett labbutförande vi gjorde fick jag C, för han tyckte att jag kunde hållt upp min glasskiva i en och samma vinkel hela tiden (vi skulle hälla olika ämnen på en glasskiva och testa viskositeten). Sen hade vi gjort ett prov som jag gick runt och grät för på skolan efter för jag kände att nu blir mitt slutbetyg F. Då igår berättade han att det provet vi gjorde var ett nationellt prov för niorna i år. Och det märktes det verkligen att det var för det gick SKITdåligt. Då berättar han att jag fick ett A. ETT FUCKING A!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN NI FATTA KÄNSLAN? JAG, F-BARNET NUMBER ONE, FICK A!!!!! Och vet ni vad han säger precis efter eller? "Det står bara bra här." Jag ba "Vadå bra?" "Ja, jag har inte ens något dåligt att säga om det." LIKE WTF? WTFWTFWTFWTF OCH JAG GICK RUNT OCH GRÄT FÖR JAG TRODDE ATT JAG VAR DÅLIG, SEN KOMMER HAN INTE ENS PÅ NÅGOT DÅLIGT ATT SÄGA OM DEN?!?!!??! WHAT. THE. ACTUAL. FUCK.
 
VET NI KÄNSLAN NÄR NÅGOT SÅNT HÄR HÄNDER ELLER? Jag var seriöst i extas, både jag och Izabelle (som lyckades få TVÅ A), vi kunde inte ens koncentrera oss ordentligt på tekniken i början utan gick bara runt och log och kramades och berömde varandra och grejer. Åhhhh vilken underbar känsla!

Så igår var verkligen en sjukt bra dag för mig. TACK GUD TACK, för att skolan äntligen börjar gå bra för miiiig! (fick även A på ett SO-prov i måndags, det är därför jag tycker att allt verkar gå så bra just nu)

PUSSSS, HÖRS SEN!


RSS 2.0