fjärrutlösare

22:02
22/01 2014
? 0
Hallå där kära vänner!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar men jag går i skolan, tränar, träffar vänner, sover och har helt enkelt inte tid för bloggen. Ska såklart börja tidsinställa inlägg snart men det har varit fullt upp ganska ofta nu den senaste tiden. Träffar massa nytt folk, tränar regelbundet, osv. I love it.
 
Idag var jag på hindersmässan och åt munk och sockervadd, asså det är ju ett måste. Kanske ska dit imorgon igen bara för att köpa mig en munk, men jag måste träna då också hahaha. Måste också köpa födelsedagspresent till pappa för han fyller år på fredag.. Shiiit. Måste vara hemma då uh kommer gråta. Nej vad fjantig jag är hahaha.
 
Hade fördjupningsprov i matten idag hoppas det gick braaa, satt 80 minuter i sträck och hann ändå inte klart haha. Inte många som blev klara. Två uppgifter var det och det tog så lång tid, längre om man skulle hinna klart till och med. Crazy Kjell.
 
Använde också min fjärrutlösare för första gången idag och oh my god jag älskar den, var beredd på myyycket mer bilder i bloggen hädan efter.
 
Ska sova nu för är bajstrött men här kommer resultatet av today's photoshoot, puss!
 

tired of everything

15:28
14/01 2014
? 0
oändligt blått.
så långt horisonten kan nå.
din självkänsla ligger längst ned på djupaste botten,
hur ska du någonsin kunna ta dig dit med ett endaste andetag?
"det kommer aldrig funka", viskades hela tiden i dina öron.
vetandes att det bara trycker ned dig mer och mer.
efter bara ett par meter måste du simma upp igen.
du slänger armarna i vattnet så det skvätter,
och börjar gråta för du är så frustrerad.
varför är jag sån här?
varför blev jag sån här?
det är orättvist.
 
 
lost & doesn't want to be found

träningswanties

16:05
13/01 2014
? 0
Fler och fler normala klädesbutiker börjar få in träningskläder nu till låga priser som ser grymt bra ut. Är sjukt sugen på att köpa dessa godingar som är nyinkomna!

 

page 11 of 365

14:21
11/01 2014
? 0
Hallå där finisar!

Det har kommit massvis med snö inatt och det lyser in himla fint i mitt rum, och i övriga huset för den delen också. Vill gå ut och ta bilder men är inte fixad och vet inte om jag orkar fixa mig för den delen heller.. Lat. Finns inget roligt att fota i snön heller förutom just snö. Och inga intressanta snöbilder då utan bara snö platt på marken. Önskar att jag hade min gosiga vovve här så hade vi kunnat gått ut och busat i snön men han är ju i himlen. Och han har snart varit där i två år, can you imagine? Time flies fast.

Idag ska jag rensa bilder, blogga massvis och kanske ge mig ut på en promenad. Är inte säker ännu om jag pallar gå ut i detta väder haha. Ska inte åka och gymma i alla fall för det gjorde jag igår och det blir dubbelpass imorgon då dansen drar igång igen. ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!

Slänger upp bilder på min frukost från imorse sålänge. Puss!
 

min språkresa

15:57
05/01 2014
? 0
Fick denna frågan för någon vecka sen och tänkte svara på den nu! Har även gjort en kategori för min språkresa nu, Språkresa Malta 2014 heter den så den kommer fyllas på allt eftersom. Men nu svar på frågan:

Japp jag ska åka med STS och ska bo på Suncrest resort!

my birthday gifts

16:52
04/01 2014
? 0
Och eftersom jag fyllde år nyligen (29 december, äntligen 15!) så tänkte jag visa vad jag fick då också hihi.
Ett kamerastativ, just what i wanteeed!

EN EPILATOR!!!! Gråter.

Glassmaskin omfg, fick den av mina bröder.

Lite smiink! Ett nude lipstick och en ögonbrynspenna. Ögonbrynspennan är aningen för mörk men ska använda den några gånger till och är jag fortfarande missnöjd ska mamma köpa en annan åt mig haha.

Jättelyxig duschkräm och man behöver bara en droppe så räcker det åt hela kroppen. Smells amazing också.

Spotify premium och 50 euro till min språkresa, ihhh!! Fick även ett kort om att vi ska åka och köpa en fjärrutlösare, de var nämligen slut när de tänkte köpa det. Är skitglad över det då jag vet att det kommer ta min fotografi to a whole new level. Har också fått 300:- och en chokladkaka av mormor.

TRÄNINGSKLÄDER! Orkade tyvärr inte redigera bilderna (aka klippa bort mitt osminkade ansikte...) från bilderna jag tog med kläderna på så de får ni en annan dag. Sara kanske kan ta bild på mig på gymmet nångång när det inte är så mycket folk där haha. Fick ett par träningstights, en t-shirt och ett linne med snygg rygg som alla matchar!

That's it guys. Är skitnöjd med både julklapparna och födelsedagspresenterna, fick i stort sett ALLT jag ville ha. Helsjukt alltså. Ska även få av resten av släkten men ska inte ha riktigt kalas förrän idag, så ni får väl höra imorgon vad jag fick.

Friskis&svettis pass - yoga

15:23
03/01 2014
? 0
Nu kommer mitt tredje inlägg i serien friskis&svettis pass. Den här gången tänkte jag ta upp yoga. Har varit på två yogapass nu, med två olika ledare båda gångerna. Kommer inte ihåg vad tjejen hette första gången jag gick men tjejen andra gången hette Susanne. Jag tyckte personligen att den första ledaren var bäst, men det beror helt på vad man vill ha ut av yogan.
 
Första gången jag gick var det mest fokus på att slappna av, låta all stress gå och mjuka upp muskler och leder. Den andra gången var det mest fokus på att göra få övningar och stanna i dem skitlänge. Jobbiga som fan var dem och hade träningsvärk dagen efter. Tror man måste vara lite mer van yogautövare för att kunna "njuta" utav yogan som den var på det andra passet. Tänker dock utgå från det första passet i den här texten då hon är en av dem som brukar ha passet, och den andra tjejen var bara inhoppare.
 
På sin hemsida skriver friskis såhär angående deras yogapass: Enkla, säkra och trygga övningar med andning, rörlighet, balans och styrka. Lugnt tempo med betoning på andning, meditation och avspänning. Det var mycket andning som det står. Det var sjukt harmoniskt och verkligen all stress släppte. Ett pass som verkligen är värt att gå på någon/några gånger i veckan om man har det stressigt i vardagen. Man fick verkligen koppla av och så blev det lätt träning på köpet. Kan dock säga att det inte är ett riktigt träningspass. Man blir ju inte svettig alls och det är inte speciellt mycket styrka heller, inte jobbig styrka i alla fall. Men som ni ser på beskrivningen så är det liksom inriktat på avkoppling, och det var det verkligen.
 
Yoga får av mig ☆☆☆☆ av 5. Min sammanfattning är att det passar de flesta åldrar. Kanske inte är jätteskönt fösta gången för en stel pensionär, men om man går regelbundet blir det bättre och bättre. Det är otroligt avkopplande och man får verkligen slappna av. All stress rinner ur kroppen och det är ett riktigt skönt pass, både mentalt och fysiskt. Man hängde också med väldigt bra då övningarna var väldigt basic.

tycker att den här videon visar väldigt bra vad man gjorde på passet, väldigt likt.
 

my christmas gifts

15:04
02/01 2014
? 0
Då jag till och med fått kommentarer om att jag ska lägga upp bild på mina julklappar kände jag att det var dags att faktiskt göra det. Here it goes!
The key parfymen och body lotionen, från mamma och pappa
Kameraväska från Kata. Man fick med typ regnskydd och två små grejer så man kan dela upp väskan inuti för t.ex. objektiv. Den är svinstor och mycket bättre än vad jag någonsin kunnat förvänta mig, också från mamma och pappa.
Baksaker, me gusta mucho. Från farmor.
En leopardscarf, åhh vad jag ville ha den. Har dock damp nu för har ingen aning hur man viker den snyggt.. Från mamma och pappa.
Pengar från mormor. Sjukt uppskattat till Maltaresan!
Jättesöt duschtvål och body butter, från mamma och pappa.
Tre presentkort. 200:- på gina av min faster och mina kusiner, 300:- av mamma och pappa och 300:- på H&M från farmor.
110 vätskeersättningar till behövande barn. Det här värmer varmt i hjärtat ska ni veta, speciellt eftersom jag tänkt så mycket på t.ex. förhållandena i Afrika på sistone. Vi kollade på en film i SO:n som verkligen fick en att tänka till. Från mamma och pappa.
Lite smink. Mascara och nagellack från min lillebror, eyeliner och kajal från mamma och pappa.
Silverklocka från mamma och pappa. Måste ställa in den och ska kolla på andra klockor då, men tror till 90% att jag behåller den ändå.
Bare minerals get started 9-piece kit, GRÅÅÅÅTER på hur nöjd jag är. En utav julklapparna jag är absolut nöjdast med i år. Från mamma och pappa.
Oliv rengörigsmousse och ansiktskräm. Från mamma och pappa.
Berlock till mitt pandoraarmband, från min storebror.
LOCKTÅNGEN JAG VILLE HA!!!! Har provat den en gång och förutom att jag brände mig så älskade jag den. Måste dock träna lite på att locka håret. Aldrig gjort det innan så vet inte riktigt hur man ska hålla den, hur läneg man ska hålla kvar håret, osv. Får kolla videos helt enkelt. Från mamma och pappa!
TRÄNINGSVÄSKA! I rosa dessutom. Den ser ful ut på bilden men i verkligheten älskar jag den. Från mamma och pappa.
SMOOTHIETWISTERN!!!! Suuuuperglad verkligen, från mamma och pappa.
Underkläder i LEOPARD!!! Som ni vet är jag en sucker för djurmönster, speciellt leopard. Från mamma och pappa.
Mysiga strumpor, leopard hehehe, och ett par svarta därunder. Från mamma och pappa.
Mobilskal, leopard det med hehehehe. Från mamma och pappa. Fick denna i strumpan.

new years eve

22:30
01/01 2014
? 0
Gårdagen, nyår, spenderades först hos min moster där jag åt mat och hade det mysigt med familjen, mormor, moster och hennes man. Lite senare kom familjevänner vi alltid spenderar nyår med och inte långt efter att de kommit drog jag till Sara. Hade det så sjukt jävla kul, saknat dagarna då jag och Sara umgåtts och bara dampat ur totalt. Mer av sådana dagar tack haha. Vi kollade på ridicilousness och South park, bakade, åt oststjärnor, skrev brev och failade totalt på finskålande och nyårsnedräkning. Standard oss. Bjuder på ett par få bilder, glömde ta fram kameran typ hela kvällen.....
 

my 2013

20:21
01/01 2014
? 1
Hej där!

Ursäkta för mitt dåliga uppdaterande den senaste tiden men har inte suttit vid datorn utan bara njutit utav allting. Julafton, min födelsedag, nyårsafton och alla dagar in between. Idag tog jag mig dock i kragen då jag fått mycket klagomål ifrån både min mor och vänner, samt för att jag även fått kommentarer om att uppdatera. Jättekul att jag fått kommentarer under tiden jag inte bloggat, men det gör även ångesten över att man inte bloggat större haha.
 
Tänkte börja året med att lägga upp ett standardinlägg som verkligen alla gör, hur mitt år varit!

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förr, något som kanske var oväntat?
Inget jag kan komma på faktiskt.. Eller, jag gick på min första konsert och åkte utanför Örebro på egen hand (med Sara då) för första gången. Låter fjantigt men det är sant haha.

Vilka länder besökte du? Det hände en väldigt tråkig sak inom familjen dagen innan vi skulle till Turkiet så det blev ingen resa detta år heller. Taggar dock språkresan till sommaren 2014 istället!

Vilka är dina bästa minnen från året? Oh gosh, det finns många. Lisebergsresan med cafégruppen, Stockholmresan med Sara i början av året, Åhus med min kusin och familj, Eskilstuna med Sara och min familj, att jag kollade in the janoskians mer och började avguda dem, alla mina follows, alla roliga sommardagar med Sara, Justinkonserten med min kusin, båda mina dansuppvisningar, ATT JAG BÖRJADE MED DANSEN IGEN.. Massvis. Massvis verkligen.
 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2013?
 blev typ tusen stycken och jag har säkert 15-20 till...

De bästa nya människorna du träffade? Träffade ingen ny i år tror jag..

Vilka artister/band har du sett live i år? Justin Bieber

Några dåliga saker som hänt i år: Delar av hela året har varit piss. Skolan har blivit ett helvete, a struggle everyday. Turkietresan blev inställd. Har tröttnat på personer jag måste stå ut med i sex månader till.

Detta var året då... Jag insåg att den ända man kan lita på till 110% är sig själv och att det viktigaste i livet är inte att ha många ytliga vänner, snarare att ha några få man verkligen kan luta tillbaka sig till.

Största förändringen i din omgivning? Vet inte riktigt.

Bild på dig i början och slutet av året:
Januari 2013


Bild på dig i slutet utav året: December 2013

Bloggen fyller även ett år idag, grattis till den! Firar med att lägga upp två inlägg idag, stay tuned.
 

RSS 2.0