mormor

22:39
30/05 2014
? 0
Hej fina vänner!

Idag fyller min älskade mormor hela 78 år så så blev det självklart kalas hos henne idag! Träffade även min saknade kusin och var himla skönt att prata om allt mellan himmel och jord. Vänskapen som den vi har är unik och jag ääälskaf den. Man behöver inte träffas varje dag utan när man träffas ska det vara som om man träffats varje dag. Sååå skönt att kunna dela allting med någon man varit bra vän med hela livet. Så tacksam över henne, helt sjukt!!

Bilderna härunder är från imorse då Joppe för första gången kom och sov med mig och det var hur mysigt som helst. Hoppas på att han börjar komma in och gosar på morgnarna för det är helt underbart. 






chill dag

23:48
29/05 2014
? 0
Tjaaa!

Idag har jag inte gjort mycket. Dagen började med handling på maxi med mamma och mormor sen åkte jag hem och stekte ett par timmar. Senare på kvällen hjälpte jag mamma att laga mat och sen kom mormor och åt med oss! En riktigt bra dag.




fixat naglarna

21:33
28/05 2014
? 0
Hej finisar!

Idag åkte jag upp på stan efter skolan med babesen och fixade naglarna nu till balen och skolavslutningen (och sommaren hehe) är så galet nöjd!

Igår var jag på möte angående klassresan som blir av nästa vecka, vi ska till Uskevi och sova där en natt. Kommer bli sjuuukt bra tror jag.

Men nu tänkte jag mysa vidare här i soffan, puss!






helgens shopping

20:20
25/05 2014
? 0

229:- på deichmann

249:- på dinsko


från vänster till höger: 59:90, 29:90 och 39:90 från h&m


39:90 från h&m


49:90 från h&m

99:- från h&m


39:- från åhléns

69:- från åhléns

109:- från åhléns

myser

11:20
24/05 2014
? 0
Hej vänner! 
 
Gårdagen var riktigt bra med bra folk. Var i Almby med Izabelle och Jakob sen drog jag hem till Izabelle och sov. Lite kaos i slutet men så blir det väl alltid haha! 
 
Just nu ligger jag och myser med min bebi sen ska jag till Marieberg eller stan med mamma och pappa tror jag??? Hela familjen på stan naw.
 
Hörs senare! Puss.
 





skuuulääää

10:12
22/05 2014
? 0
Hallå där kära vänner!

Sitter just nu i biblioteket med Sara och Izabelle, skrev äntligen ut min so-hemskrivning som skulle varit inlämnad innan påsklovet! Har haft den klar i över en vecka men har inte haft tillgång till en skrivare. Min väldigt gulliga so-lärare påstår därför att han ska sänka mitt betyg pga den faktorn. Det står ingenstans i läroplanen att hålla deadlines är ett betygskriterie så det är ren jävla bs. Ska snacka med rektorn om han faktiskt sätter ett D fastän texten är ett C (exempel då min text kanske är ett D men då kanske han sätter ett E).

Vet inte mer vad jag ska säga idag efter skolan följer Izabelle med mig och vi ska dansaaa! Och äta blåbärskvarg som kommit nu är fettaggad. Smakade hallonkvarg härom dagen och den var väldigt olik all annan kvarg jag smakat. Men oh well.

Nu ska jag stänga av datorn eller kanske spela något spel, vet inte men är rädd att någon ska se att jag bloggar så nu stänger jag av.

Chao!


triplets

20:23
21/05 2014
? 1
mina änglar och jag

mathilda's tomato boiled wheat berries

19:48
19/05 2014
? 0
1 person
Ingredienser:
1/4 gul lök 
3 msk tomatpuré
1/2 msk olja
1/2 dl chilisås
2 dl vatten
1/2 buljongtärning
1 dl matvete
Salt, peppar, valfria kryddor
(jag körde allting på smak och känsla och säger bara ungefärliga mått, gör så ni också)

Utförande:
1. Skala och hacka löken så stort som ni gillar den
2. Fräs tomatpuré och lök i olja i en kastrull
3. Tillsätt chilisås, vatten, buljongtärning och salt
4. Låt koka upp
5. Tillsätt matvete och låt koka tills den nått konsistensen ni gillar (runt 10-15 minuter) under lock på svag värme, rör om då och då. Låt gärna stå så 5-10 minuter så kornen sväller något innan servering

Det här är då ett nyttigt och så sjuuuukt gott tillbehör man kan ha till i stort sett vad som helst. Lite godare än vanligt matvete som jag kan tycka blir ganska torrt och tråkigt utan sås. Jag åt sallad och skinka till min, men kan tänka mig att man kan äta det till kyckling, köttfärsrätter (typ köttbullar), osv. Rekommenderar verkligen! Receptet fick jag härifrån men har gjort om det ganska mycket.

igår & idag i bilder

19:34
18/05 2014
? 0

babesens nya låt

23:59
17/05 2014
? 0

magsjuk

20:24
16/05 2014
? 0
Trodde inte det kunde bli värre, vaknade klockan sex av att jag var tokillamående. Missade mitt sista nationella prov också så måste vänta på omprov som säkerligen kommer ta tusen år för våra sega lärare på lillåns skola! 

Mår som ett as, inte ätit eller druckit på hela dagen. Har ingen energi och så fort jag ser mat blir det tjockt i halsen på mig. Vill ba svepa några glas med isvatten och dra och hitta på något, men nej istället är man fast med detta som någon slags fånge.

Så arg över detta faktum, jävla småungar som aldrig lär sig tvätta händerna så de smittar en annan. Fy!




150514

18:03
15/05 2014
? 0
Hallå där gosisar!

Idag hade jag nationellt prov och jag tror att det gick bra iallafall. Siktar på ett C så hoppas verkligen jag får ett. Imorgon har vi det absolut sista nationella provet i nian och herregud vad skönt det ska bli. Jag personligen har inte känt mig speciellt stressad, har knappt pluggat till något av proven. Visst alla prov hade säkert kunnat gå bättre men är ändå nöjd. Fick ju C på svenska nationella och det låg ju mitt betyg på innan. Nu är jag spänd på att få reda på nästa. Sjukt nervös inför engelskan dock, har så galet höga krav på mig själv. Vet att det muntliga gick åt helvete, min lärare tilldelade mig personen jag antagligen snackat minst med i hela högstadietiden att prata med. Thanks.

Drog hem efter lunch också, känner mig fortfarande inte helt 100 alltså. Så sjukt besviken och arg på mig själv att jag missar spinningen idag då jag vet att det kommer kännas skittungt på tisdag igen och all träning kommer vara försvunnen. Om jag inte kan träna på lördag kommer jag gråta. Glöm aldrig att äta efter träningen det är så grymt ovärt att bli sjuk, så djävulskt dumt beslut alltså.

Vet inte om jag har så mycket mer att säga. Ska äta kebab ikväll så sjukt glad, min fave♥

Hörs senare, puss!

tårtan sara bjöd på när vi åt födelsedagsfika hos henne i måndags, aldrig sett så fin tårta innan!

mysdag trots omständigheterna

18:36
14/05 2014
? 1
Hallå kära vänner!

Varit hemma från skolan idag då jag inte vågade äta min banan efter träningen igår (min lillebror har varit magsjuk så var rädd att jag skulle spy i bussen av någon anledning) vilket resulterade i att jag vaknade upp med världens svullnaste hals! Gjorde mig iordning och tänkte dra till skolan men mamma sa åt mig att det kanske var en bra idé att stanna hemma, och med tanke på att jag inte skulle missa speciellt mycket och att jag ligger väldigt efter så instämde jag.

Har precis gjort klart den fetaste SO-inlämningen jag haft sån ångest över (deadline över en månad sen) och fixat så mycket på min träningsdagbok som jag kan hittills och det känns skitbra. Brukar bara skjuta upp mitt plugg för att jag inte orkar men nu är det äntligen färdigt. Så nöjd! Nu tänkte jag bara ladda upp med massa historievideos inför nationella proven imorgon och på fredag. På fredag klockan elva kan jag alltså säga att jag är färdig med alla nationella prov i nian, HALLELULJAH!

Har ändå haft en mysig dag överlag med massa mys med vovven och gottigt att äta. Är så taggad på grillat ikväll och massvis av grönt te så jag förhoppningsvis kan spinna imorgon även om jag inte tror att jag kan det.... Livet suuuug.

Ha det bra hjärtisar! Puss.

 

the secret

06:51
07/05 2014
? 1

det var detta jag pratade om i föregående inlägg, vi har skaffat hund!!!

nervöst, roligt, spännande

19:34
02/05 2014
? 1
Hallå där kära vänner!

Uppdateringen här har varit låg och min dator är ännu inte lagad, suck... Ska dock bli bättre! Idag har jag suttit mesta delen utav dagen och installerat massa sims, men har även hunnit med att baka chokladbollar! Såå gott. Måste dock börja rensa upp kosten då jag och Sara börjat gymma på ordentligt nu.

I söndags, när jag fick träningskortet, körde vi ett hårt benpass och senare 30 min powerwalk efter det. I tisdags blev det 55 min spinning med Micke eller vad han nu hette, det var iallafall jätteskoj. Sen igår körde vi cirkelträning som gick på en timma och en kvart typ? Sen powerwalkade vi en halvtimma. Imorgon och på söndag blir det träning igen och tänkte köra igång med löpningen nästa vecka igen. Sååå taggad på att kunna springa 5m på 25 minuter i sommar, nu kör vi!

Förlåt för det blev ett träningsinlägg men jag är så peppad nu när jag kommit igång igen. Kommentera om ni vill ha mer träningsinlägg, kanske se hur vi lagt upp våran träning, få tips på fler övningar, osv.

Igår kväll "påbörjade" vi i familjen en process eller vad man ska säga. Är sååå nervös. Det ska bli så kul om det nu blir av och även väldigt spännande. Blir det av så får ni ett inlägg i veckan annars så rinner det ut i sanden. Men jag kommer vara världens lyckligaste tjej om det blir av. Nu ska jag dock fortsätta med mitt sims.

Hörs later, puss!

jag i första terminen av sjuan, har man förändrats på tre år eller!? haha.

RSS 2.0