my christmas gifts

19:09
25/12 2015
? 1
Hej vänner!

Hoppas att ni hade en fantastisk julafton igår, det hade jag. Var omringad av goa människor hela dagen. På morgon fira vi mamma och sen städade vi fram till hela tjocka släkten kom vid 15. Vi tittade på TV, åt massa god julmat, spelade julklappsspel och fick fina paket. Helt underbar julafton, även om julkänslan inte riktigt infann sig i år av någon anledning. Tänkte iallafall dela med mig av mina julklappar som jag gjort tidigare år, enjoy!

På morgon fick jag en sängpall som jag inte fått någon bra bild på, men tänkte skriva det iallafall.

Fick tofflor av faster och mina kusiner och pengar av både farmor och mormor som jag inte tagit bild på

En plattång, Björn Axén! En sådan som jag har nu fast ca 8 versioner senare haha. Tror den är skitbra!

En mjukisdress från Hunkemöller, HUR MYSIG OCH FIN!? Så taggad till ikväll när jag ska inviga den hihi.


Massa fina grejer från Rituals som luktade gudomligt alltihop. Ett duschskum och ett body butter i en limited edition-doft, en doftgrejsimojs som man har pinnar i som gör att rummet luktar ljuvligt och parfym.


Ett jäääättefint armband från Protectors of Sweden.


Och ett läppstift från Kosta boda, velat ha denna så länge!! Äntligen är den min.


Träningskläder, hur snyggt som helst.


Ett ipadskal av farmor
 

VÄRLDENS BÄSTA trådlösa hörlurar, urbanears. Bästa hörlurarna är såsåSÅ nöjd kommer aldrig kunna ha några andra.

Ett fanny pack hahaha seriöst en utav mina favoriter. Många av de amerikanska fitnesstjejerna jag följer på youtube har denna och hur praktiskt är inte det? Istället för att töja ut alla tights. Använde den idag och är skitnöjd!

Pyjamas från Hunkemöller.
 

Iphoneskal från Hunkemöller av min storebror!
 
Bättre bilder på 2/3 av träningskläderna!

inspiration - amanda bucci

16:59
14/12 2015
? 0
Tänkte börja dela med mig av youtubers som inspirerar mig och först ut är den fantastiska Amanda Bucci. Förutom att youtuba så coachar hon och tävlar i bikini fitness. Hon lägger ut vloggar, tips, recept och delar med sig av egna erfarenheter och massa information om hälsa, träning, mat, hetsätning, etc. Hon är GRYM! Lägger upp tre videos som jag tycker är väldigt bra och har inspirerat mig på något vis, så kan ni kolla in henne om ni tycker att hon verkar bra.


today's booty workout

20:46
09/12 2015
? 0
Hej vänner!

Sitter för tillfället och spånar efter möjliga utbildningar efter studenten. Jag vill inte börja plugga förrän jag är 21-22 beroende på hur lång utbildningen är, men kan ändå vara bra att se vad jag eventuellt behöver plugga in. Kan göra ett inlägg om vilka utbildningar jag är sugen på senare.

Tänkte iallafall lägga upp dagens träningspass nu för jag fick sånt galet pump i rumpan!! Har aldrig känt så som jag gjorde idag, så ska verkligen köra det här passet oftare.

Hip abductor i pyramid (10kgx12, 11kgx12, 12kgx12, 11kgx12, 10kgx12)
Glute kickbacks i cable 13kg 12x2 och 10x2 på varje ben
Hip thursts i smith 20kg 12x4
Leg curl 15kg på varje ben x8, 32kg med båda benen x12, 10kg på varje ben x10
Raka mark 17.5kg 12x5
16 min trappmaskin med fokus på att trycka genom hälarna i varje steg (det bränner REJÄLT!!)
2.5km powerwalk

väx rumpis, väx!!!

julklänningar

15:12
08/12 2015
? 0
Är på desperat jakt efter en röd julklänning, helst i butik, och har satt ihop ett collage på några jag tycker är riktigt fina. Vad ska ni ha på er på julafton?


hello december

22:09
01/12 2015
? 0
Hej babes!

Kan ni fatta att det redan är första december!? Det kan inte jag, det här året har gått så galet fort. Om 23 dagar är det julafton, om 28 dagar är det min födelsedag och om 30 dagar är det nyår. Holy moly!

Är iallafall taggad på att komma in i vinterfeeling nu. Varmare kläder, juldoftljus, kaffedrinkar i alla dess former, lussebullar, julgranar, adventsfikor, lucia, allt. This is gonna be great.

Slänger upp en vintrig bild och önskar er alla en fortsatt trevlig kväll! Tyvärr drog jag precis i mig en kopp kaffe så för mig blir det nog inte mycket sova inatt, men så blir det ibland. Kram på er!

snow, winter, and christmas image
så mysigt!! bild från weheartit

RSS 2.0