220615

20:19
22/06 2015
? 0
Hallå babes!

Long time no see! Sedan sist har jag inte haft för mig mycket. Jobbade hela förra veckan, firade midsommar, chillade och idag var jag och fikade hos min kusin i hennes nya superfina lägenhet. Just nu har jag precis svalt maten och kollar på Lotta på Liseberg, ugnsrostad färskpotatis, broccoli och lök med grillad kyckling blev det idag. Yuuum!

Bjuder på lite bilder från veckorna som varit.
 
har klippt mig och slingat håret
 
jobbat och därmed ätit både frulle och lunch på mitt älskade jobb hihi. 
 
haft besök av en mycket vacker varelse
 
gjort en extremt misslyckad löksoppa
 
cruisat i nya bilen
 
tomt café. var inte mycket folk mån-ons men på torsdag var det kaos!
 

handlat handlat handlat 
 




firat midsommar med familjevänner
 


käkat massa remmar, det absolut värsta med att bo nära golfkiosken är att remmarna är så beroendeframkallande hahaha

frulle

10:19
15/06 2015
? 0

Har man världens bästa jobb så har man! Sitter här och är görmätt, orkade verkligen inte äta upp allt på bilden haha. Började 6 och slutar 14 så har bara 3 1/2h kvar. Oj nu kommer det kunder måste springa, hejsvejs!

summer

10:21
08/06 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu och chillar i soffan med datorn, är så galet taggad på den här veckan. Idag ska jag bara in till skolan och göra en redovisning, imorgon ska jag jobba och sen gå sminkkurs på make up store, på onsdag ska jag bara in till skolan för ett prov, på torsdag är det skolavslutning, på fredag ska jag jobba och sen på helgen bara ladda upp inför jobb hela nästa vecka. Veckan efter det är det Bråvalla, veckan efter det är det stugan i tre veckor.. Can't help but enjoy it.
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har sån sjuk bloggtorka. Igår var jag på ett möte med en PT men det kändes riktigt dåligt så jag tänker kolla upp några andra alternativ och boka ett möte ikväll. Om man ändå ska betala sån stor summa pengar så tycker jag att man ska vara nöjd, och om man då kan få det bättre hos någon annan så är ju det mycket mer värt.
 
Har köpt skolavslutningsklänning och blev så glatt överraskad då jag hittade en i första butiken jag gick in i. Solade igår också för att klänningen är vit och blå och jag är nästan vitare än klänningen, inte så snyggt med andra ord hahaha.
 
Ska inte dra ut på detta utan ni får ha det så bra! Bjuder på lite bilder sen senast.
 
beställt hem en hel del grejer, väntar på en stor ögonskuggspalett som borde komma idag eller imorgon ihh

tagit hand om joppes brorsa yatzy ett par dagar och det var sååå kul, blev verkligen sugen på att skaffa en till dock verkar ingen mer än jag vilja det haha:( (vill även förtydliga att vi INTE stängt in hundarna och aldrig stänger in varken joppe eller joppe och yatzy någonsin, utan ytterdörren skulle vara öppen/någon skulle komma och då yatzy är en smitare, joppe också ibland, så våga vi inte ha dem springa runt där under den tiden. alltså fick de ha galler över dörren med mig i rummet med dem i högst 3 minuter)

ätit kinabuffé med mamma och min storebror, så jäkla gott!!

köpt långkjol (ääääntligen!) och avslutningsklänning

provat olika sminkningar till avslutningen

käkat donkenfrulle i Mariestad

tagit selfies

thank you

16:35
06/06 2015
? 0
Hej allesammans!

Min brorsa var i London för ett tag sen och kom hem med fyra presenter till mig! Han vet att jag älskar att baka så han köpte med sånt han trodde att man kunde baka med, blev så glad så jag fick tårar haha. Poptarts med två olika smaker (i looove poptarts, inte så näringsrikt dock hehe), marshmallow fluff och brownie bites! Brownie bites:en var otrooooligt goda, helt sinnes. Får ni tag på dem måste ni prova!
 

stockholm 23-24/5

17:20
01/06 2015
? 1
Vi for iväg tidigt på morgonen till bussen som tog 2h. Väl framme gick vi och käkade nästan på en gång, sen knalla vi runt en kortis på stan innan vi checkade in på hotellet. Efter en timmas chillande gick vi upp till takterassen och alla tog något att dricka, själv fick det bli en smarrig passionsfrukt-drink. När vi varit där i kanske en halvtimma gick vi ner till våra taxis och åkte till Gröna lund. Vi hade jättetur med vädret och vi spelade, åkte karuseller och hade det hur jäkla bra som helst. Efter det åkte vi hem, tog en bild på Marcus Samuelssons restaurang och sen var det sänga som gällde.

Starbucks för första gången
pappa med alla våra vinster. både jag och mamma är grymt bra på att spela spel så jag vann 2kg m&m och sen vann jag och mamma tillsammans ungefär 30+ vinster. fick även en stor Ior av en gubbe som tyckte synd om mig, blev sååå lycklig då jag spenderat 200 på att vinna den haha<3 (alla som känner mig vet att jag är lite Iorbesatt)
 
Morgonen efter åt vi frukost och där såg jag även mästerkocks-Edvin. Starstruck much hahaha, min idol! Sen gick vi upp och fixade oss, checkade ut och gick på stan till fyra ungefär då åkte vi till centralen för att sen ta bussen tillbaka till Örebro. En riktigt lyckad tvådagars i huvudstaden!


världens bästa hotellfrukost<3 färsk frukt, färskt bröd, keso, äggröra, bacon, pannkakor, grädde och nutella<3
köpte två starbucksmuggar som ni ska få se någon dag

RSS 2.0