tired

21:25
31/03 2015
? 1
Hej babes!!

Dagen har varit super idag. Gick upp och käka frulle sen fixade vi oss så vi var ute i backen strax efter nio. Åkte till tolv sen åt vi lunch och chillade. Alla utom jag och mamma fortsatte åka på eftermiddagen men vi var på jakt efter jacka till mig vilket inte gick sådär jättebra. Tänker inte lägga 5500:- på en jacka jag kommer använda en gång om året, ALDRIG i livet. Köper det hemma istället.

På kvällen åt vi tacos och bara mös. Älskar känslan av att vara här på fjällen. Imorgon blir det ännu mera skidåkning och restaurangbesök, längtar!

Hörs imorn! Puss på er. 

min storebror, min kusin, jag och lillebrorsan uppe vid snögubben. 

atm

20:57
30/03 2015
? 0


har det bra

Sälen

17:11
29/03 2015
? 0
Hej babes!!

Sitter i bilen och kom precis till Malung, så nu är det inte långt kvar!! Can't wait, börjar bli trött på att sitta i bil. Vi var nyss i Vansbro där vi käkade och kollade in Lykos lagershop. Hade dock lite för höga förväntningar, fanns typ ingenting och allt var jättedyrt. Mycket billigare i typ H&M, och då är H&M ändå inte jättebilliga. Nä, ska jag handla från Lyko gör jag det på nätet så man kan få lite rabatt haha.

Laddade iallafall nyss ned tre böcker som jag ska läsa under veckan i Sälen innan jag ska sova eller bara när man chillar mellan skidåkningen. Ska bli så jäkla kul detta!! 

Hörs senare, hoppas på att vi kan köpa wi-fi (först till kvarn nämligen..) så det kanske kan bli lite andra inlägg också. Glömde tyvärr kameran men hade ändå inte kunnat ha med den stora klumpen i backen, fast hade ju kunnat få fina bilder på familjen och kusinerna eller i området. Blir att köpa en liten vlogkamera snart kanske, tänkte göra en liten Sälenvlog som kommer komma upp här. 

Men puss på er!! 


chicky bites med vitlöksdipp i Vansbro, redigt gött säger jag!! 

sunny day

20:43
28/03 2015
? 0


bild från en promenad med hunden 
 
Idag har det varit en fantastiskt härlig och fin dag och jag har bara tagit det lugnt och taggat Sälen. Åker imorgon och kommer hem på fredag, åhh. Ska bli så skönt och så kul. 
 
Ville inte skriva något långt idag, så vi hörs imorgon. Earth hour nu, släck lamporna allesammans!!!! Puss på er.
 
 

påsklov

22:03
27/03 2015
? 0
Hallå där!

Varit en riktigt bra fredag. Tog påsklov vid halv tolv och då gick jag till Wayne's coffee och köpte en iste. Ville till Espresso house men de bygger tydligen om?? Hoppas det blir större. Sen gick jag till pinkroom och suktade efter smink från the balm, kläder och brun utan sol åhhh... Längtar tills jag börjar få lite extra pengar så man faktiskt kan unna sig en rouge för 500 eller en ögonskuggspalett med två ögonskuggor för runt samma summa. Hoppas ni kände sarkasmen.

Mormor har varit här på kvällen och det har varit jättemysigt. Sen köpte mamma en otroligt fiffig hundgrej som jag kommer skriva om någon gång framöver. Stay tuned!

Hörs imorgon, puss på er!! 




a great day

17:07
26/03 2015
? 1
Hallå babes! 

Ligger just nu i soffan och chillar. Slutade 11:20 idag vilket var sååå skönt och bussen gick 12:20 så gick till Jensen och lämnade mitt andra papper (lämnade det första i tisdags som jag nog skrivit? haha!) sen gick jag en liten vända på stan. Äkta ruggväder så man bara vill sitta inne och mysa. 

Igår fick jag även frågan om jag ville jobba på caféet där jag praktiserar och javisst vill jag det! Så blir tidiga morgnar på Sture och eftermiddagar/kvällar på Jensen. Är så jäkla glad kan knappt beskriva haha. Både matlagning och bakning är mitt liv och få jobba sida vid sida med båda delarna vid bara 16 år är en dream come true ungefär. 

Ska iväg till Frövi och handla middag snart, hörs senare baes! 

rosorna i bakgrunden blir mitt nästa inköp js!! 

gårdagens paket

20:55
25/03 2015
? 0


Paketet och det som gömde sig där i!

Beställde alltså Maybelline Fit me i färgen 110 som är den ljusaste. Har använt den sen i höstas som ni vet och eftersom den började ta slut bestämde jag mig för att köpa samma. Den är precis rätt färg, appliceras sjukt bra om man har återfuktad hud + bra borste/svamp och håller superbra. Jag älskar den verkligen, 4/5 i betyg! 

Sen passade mamma på att beställa sin favoritmascara då det både var bra pris och så hade vi 11% rabatt. Är så himla nöjd med Eleven.se dels för vi fick produkterna mycket billigare än butikspris och för att  det gick så himla fort! Beställde i lördags och det kom igår (tisdag). Kan verkligen rekommendera Eleven.se om ni funderar på att köpa smink-/skönhetsprodukter, och har ni student-/mecenatkort får man 11% rabatt! Kap! 

240315

14:07
24/03 2015
? 1
Hej babes!

Idag har varit en strålande dag, bortsett från att min lillebror gått och blivit magsjuk ewww så äckligt och så blir väl jag smittad lagom till att vi ska åka till Sälen... Men idag började jag 06:30 så fick åka hemifrån vid 06:00, typ värsta någonsin haha såg väl ut som ett lik när jag steg in på min praktikplats. Fick dock sluta vid halv tolv så det var guuuuld, och då gick jag raka vägen till Jensen och lämnade ett papper och sen gick jag till The English shop för att köpa lite godis till brorsan. Jag vet hur mycket jag uppskattar sådant när jag är sjuk (även fast jag aldrig är sjuk..) så det kändes lite bra i hjärtat haha.
 
Sen hämtade pappa mig och vi köpte lunch och åkte hem. Vi var precis ute på en liten promenix med hunden, jättemysigt i detta underbara väder. Börjar bli nervös för min hals tjocknar som att jag ska spy oh my god hahaha vi får se hur det går, i'm keeping you updated. Fick ett paket idag också så visar vad som finns där i ikväll/imorgon.

Puss på er!!

 

praktik

11:00
23/03 2015
? 0
Hej loves!

Sitter just nu på min nya praktikplats Sturecaféet och har rast. Började vid 7 så var bara att stiga upp vid 05:30 imorse, höll på att DÖ! Klockan stod på 04:30 och tanken var att jag skulle upp vid 05:00 men det gick bara inte... Så fick käka frulle i bilen men det var det värt, haha. 

Hoppas på att jag får sluta vid 13 eftersom jag då jobbat 6h och då blir det raka vägen till bussen, kommer säkert få springa för att hinna menmen, sen hem, ut med hunden, käka, tagga träning med moster vid 18:30 och sen hem, käka, sova. Gick och la mig vid 20:30 igår så trodde jag verkligen skulle vara utvilad men icke sa nicke haha, så blir väl ännu värre ikväll. 

Men vi hörs!! Puss på er.

en gammal bild från ett träningspass på kvarnen 

bilder från tiden som varit

19:57
22/03 2015
? 1
käka ute med familjen på rosalis, blev (fullkorns)pasta alfredo med bacon.
 
köpte blommor dels för att ge till Jensen med Sandrew och dels för att ge till mamma för jag var så glad över att ha FÅTT EN ANSTÄLLNING! så jobbar numera på Jensens böfhus i Örebro, känns riktigt bra. 
 
det har varit fantastiskt vårväder (om man bortser från de senaste dagarna..) 
 
hade mellomys hos moster när det var final, och bästa Måns gick vidare! synd bara att det inte gick att rösta på telefonerna.
 

fått en ny taklampa som är ROSA!!! 
 
har även sprungit ute några gånger men sen började det snöa så då var det slut med det.. 
 
ätit MYCKET smarriga frukostar
 
redigerat lite videos, vill ni se? 
 
fått nya tights 
 
tagit med bk-kingen på stan 
 
samt avnjutit en och annan froyo med mamma

förra helgens

14:30
11/03 2015
? 0
Ursäkta de urkassa bilderna men jag är så lat så tar aldrig fram kameran för då måste jag ned i källaren och det är bara så omständigt. Mycket smidigare med telefonen!!

nagellacksborttagning med sån här svamp man stoppar ned fingret i, 20-30:- kanske?? från öob.


toner från garnier för känslig/torr hy, 39:- på öob.

gurkvåtservetter, har hört så mycket bra om dessa på youtube så var tvungen att köpa!!! 15:- på öob.


ansiktsmask (som kom med en till, det var alltså två stycken), 15:- på öob (och den funkade faktiskt skitbra!?!? asmånga pormaskar försvann, blev jätteförvånad)

alpinstrumpor från everest, och min storlek fanns bara i junior så de gick bara på 79:- på stadium. 

skidhjälm från everest, 400:- på rea (tror jag???) på stadium. 


VÄÄÄÄRLDENS finaste skidglasögon fäller fan en tår för de är så fina kan fortfarande inte fatta att de är mina (YES vilken snygg dikt), originalpris 800:- men på stadium outlet gick de bara på 300:-, KAAAP!! 

välbehövlig vattenflaska 10:- på stadium outlet 

vill även visa mina helt otroligt vackra pjäxor som jag köpte för typ 3 helgar sedan, de är från Salomon och gick på 800:- men originalpris var typ 1800:-, på xxl! 

Sen köpte jag ett par helt gudomliga vit/blåa skidor från atomic dagen efter jag köpte pjäxorna som jag tyvärr inte har någon bild på och de kostade 1999:- men originalpris var 3999:- på mega i bettorp där jag bor. 

bra dag

07:37
10/03 2015
? 0
Hallå babes!! 

Ska gå upp om en sekund men ville bara uppdatera först. Igår var en fantastisk dag. Solen sken hela morgonen det var så himla härligt. Sen blev det jobb med bästa Sandrew från 10-16. Jag kom hem vid 17 och på en gång frågade mamma om jag ville med min moster på ett jympapass på Friskis och så blev det. Slängde i mig mellis och bytte om sen plockade vi upp min kusin Carro och mötte min kusin Frida och hennes kompis på gymmet. Det var ett mycket roligt pass jag verkligen kan rekommendera, men man måste vara där i tid för alla 100 platser tar slut. Efter det plockade vi upp min kusin Adam och sen bar det av hemåt. En riktigt bra dag, sov väldigt gott inatt kan jag medge haha.

Men nej hörni nu måste jag upp! Hoppas ni får en fantastisk tisdag, kyss!!

hell ye

praktik

19:21
03/03 2015
? 2
Hola loves!!

Har det superbra på praktiken med bästa Sandrew. Vi får göra hur mycket som helst, förbereda drickor i baren, servera mat, duka av, duka på, vika tvätt, sortera disk i baren, etc. Väldigt roligt! Kan helt klart tänka mig jobb inom restaurangbranschen i framtiden medan man pluggar eller dylikt. 

Annars, förutom praktiken, händer inte mycket. Chillar mest för får så förbannat ont i fötterna. Vi sitter ju aldrig förutom de 20 minutrarna  vi äter. Men it's alright, fötterna vänjer sig snart. Förhoppningsvis...

Dyker upp inlägg på vad jag köpte i helgen någon gång inom de närmsta dagarna. Kyss!! 

det vi åt idag, kycklingburgare med fullkornsbröd och deras fantastiska pommes + sallad från salladsbaren. såsen i den högra skålen var helt jääääkla amazing. ska ni käka lunch på Jensen någon dag rekommenderar jag kycklingburgaren!!!

RSS 2.0