Vecka 10

12:25
27/09 2015
? 0
Hej bloggen!

Vecka 10 börjar nu gå mot sitt slut, helt sjukt! Har alltså följt kostschema och styrketränat fyra dagar i veckan i över två månader nu. Galet. Bara två veckor kvar. Vad händer sen då kanske ni undrar? Jo, tänkte lägga upp ett helt inlägg om det nu veckan som kommer.
 
Annars så har det gått ganska bra tycker jag. Har känt mig yr/svimfärdig vissa dagar om jag inte ätit så mycket kolhydrater till frukost eller lunch och det har varit ganska obehagligt, har också haft galna cravings.. Har ätit supermånga satsumas men tänker inte ha ångest över det. Gamla Mathilda hade ju snarare dragit i sig fyra mackor eller ett halvt kakpaket om jag varit sugen på något hahaha.
 
Träningen har också gått bra, ska köra ben idag sen är jag klar för veckan! Nästa vecka vet jag inte hur det blir riktigt då jag ska iväg osv, men det löser sig. Ha en fortsatt trevlig söndag mina vänner så ska jag som vanligt visa lite av vad jag ätit hahaha galen fooder..

inte speciellt mycket kolhydrater som ni ser men jäkligt mycket protein...

Vecka 9

19:58
20/09 2015
? 0
Hej mina vänner!

Vecka 9 har gått bra trots att min coach sänkte mina kolhydrater. Har känt mig tjurigare den här veckan och har inte ätit några kolhydrater (förutom grönsaker då obv) till lunch för att klara av att inte gå över, men förutom det har det varit nästan precis som vanligt. Kan inte fatta att det redan gått nio veckor dock wow, känns som att det nyss var vecka 5.
 
Jag gick ner 1.1kg så det känns förjäkla bra, har sammanlagt gått ner 6.3kg nu. Vill gå ned åtminstone 7 till, sen skulle jag nog kalla mig nöjd. Den vikten är ganska hög ändå tycker jag men då får jag ändå tänka att 1. jag bygger muskler, jag kan inte väga hur lite som helst och 2. det är offseason. Vem kommer se mig i bikini nu i vinter? Nobody, så det är hellugnt för min del.
 
Har börjat se förändring i mina vader, så det är skitkul. Har inte märkt någonting på mina ben/lår mer än att jag fått massa bristningar så känns svinbra att någon del på benen krymper, speciellt med tanke på att jag alltid haft gigantiska vader. Träningen har rullat på också. Svårt att få kontakt i ryggen men får börja köra tyngre eller något för allt det andra går super.

Hoppas ni haft en toppen vecka, nu taggar jag till vecka 10!!

 

make your parents proud, your enemies jealous and yourself happy

17:33
19/09 2015
? 0
Hallå där!

Lördag 19/09 och också min bästa storebrors födelsedag!! Tror inte han läser detta men önskar ändå honom en fantastisk dag.

Annars har jag varit själv hela dagen och kommer vara själv fram tills mamma kommer hem vid halv tio. Vanligtvis brukar jag slöa hela dagen, skita i om jag har läxor och gå medellånga eller bara en lång och resten korta promenader med min hund; men idag har jag faktiskt varit produktiv. Och inte bara på ett hörn som jag har en tendens att bruka göra (asså bara göra en produktiv grej sen såsa resten av dagen) utan jag har fått en hel del gjort.

Direkt när jag gick upp gick jag ut och gick en ganska lång promenad med Joppis, sen kom jag hem och åt den obligatoriska mackfrukosten jag gör varje lördag. Efter det storstädade jag mitt rum som tog typ två timmar, sen gick jag ut och gick med Joppis igen. Efter det lagade jag sååå god lunch (vegetarisk wok) och sen pluggade jag i två timmar, sen gick jag precis ut med Joppis igen en till ganska lång promenad och nu ska jag strax laga middag. Känns verkligen som att jag gjort något med min dag haha. Efter maten vill jag kolla youtube och äta naturgodis resten av kvällen. Har köpt naturgodis och cola zero för att det är ätardag men ändå så är jag inte alls sugen eller hungrig... Skitstörande haha hoppas att jag blir sugen senare.

Hoppas ni har en lika strålande dag som jag har det förtjänar ni loves, puss på er!!

mormors blåbärssylt och ost på ena, smör ost och gurka på den andra. mums!

Vecka 8

10:00
13/09 2015
? 0
Hej!

Vecka 8 har rullat på. Vet inte vad jag ska skriva den har gått av bara farten. Har haft rätt mycket i skolan och det har varit svårt att få in träningspassen och hinna göra dem för har inte haft så mycket motivation till att träna efter en skoldag men det har gått hyfsat bra ändå. Vill känna mig mer taggad bara. Älskar att träna när jag väl är där men samtidigt hatar jag att behöva komma hem jättesent för att mina bussar bara går en gång i timman. Jobbigt att bo på landet hahaha.

Kosten har gått som vanligt den med. Gick dock upp 200g den här veckan och jag fattar inte!? Gör precis som jag ska ändå funkar det inte. Blir fettirriterad ska vara äckligt noga med mina macros och grönsaker den här veckan, träningen också för den delen, så ingenting kan komma i vägen för mina resultat. Går jag inte ner nästa vecka då kastar jag typ in handduken hahaha. Blir tokig, kämpar så hårt ändå är det inte nog.

Bjussar på lite bilder, kram på er!


vecka 7

13:28
07/09 2015
? 0
Tjenixen!

Vecka 7 rullade på. Mådde inte speciellt bra i början av veckan så tränade som jag sa inte förrän på onsdagen tror jag? Och sen hajkade jag torsdag och fredag och då paddlade jag och det känner jag verkligen av i rygg och armar idag. Kosten annars har jag annars hållt, tror jag åt för lite torsdag och fredag (räknade och vägde ingenting då jag som sagt var i skogen). Cheatdayn igår var underbar hahaha, och så efterlängtad. Vägde mig en dag innan jag brukar så på sex dagar hade jag gått ner 1.1kg och faaaan vad glad jag blev haha. Älskar när vågen visar mycket -, då vet man att man gör något rätt.
 
Annars i kroppen och sådär vet jag inte om jag märkt så mycket. Märker det lite i kroppen då min tjejvecka är jättesen för första gången men annars inte så mycket. Känner mig piggare och gladare förutom min hosta som vägrar ge sig. Känns bra!

Lite bilder från veckan, ha det så bra!

 

i survived

22:38
05/09 2015
? 0
Hejsvejs!

Ligger just nu i soffan och dricker Cola zero och äter Nellie dellie's steviasötade mjölkchoklad (den var helt ok, tror den mörka är godare men den var slut). Mamma och pappa är ute och äter middag för de har bröllopsdag imorgon och jag har rensat hela min garderob, det tog typ 2h... Så jobbigt men verkligen värt det, har skjutit upp det alldeles för länge nu.
 
Hajken gick bra förresten! Men ska inte ljuga några tårar föll första dagen när vi paddlade var verkligen heeelt slut och hade ätit för lite så var vrålhungrig. Själva tältningen var det roliga, det var så mysigt kan nog faktiskt tänka mig att göra om det om man är några stycken. Kanske inte i en skog men på en tomt eller något hahaha. Sov inte mycket den natten vilket inte är så konstigt så sov 10h inatt istället, väldigt skönt.
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, tror jag ska träna ben iallafall. Vill storstäda mitt rum också nu när jag väl är igång, vi får se helt enkelt. Ni får höra hur vecka 7 gått då så det blir lite uppdatering.

Kram på er!

failade två gånger under resan, bl.a. när jag trampade rakt ner i en grovt djup lergrop typ? hemskt haha.

hajk

09:09
02/09 2015
? 0
Godmorgon!

Sitter just nu i skolan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Efter skolan ska jag träna (äntligen!!! inte tränat sen i torsdags) sen ska jag och mamma handla för imorgon ska jag på hajk med klassen. Har lite blandade känslor ang. det dock hahaha. Ifall det regnar så som det gör nu imorgon kommer jag dööö, har inte ens en regnjacka. Sen ska vi paddla i fyra timmar... Asså nej. Nejnejnejnej hahaha. Ingen aning vad mer vi ska göra, säkert massa tävlingar och sånt. Har en jättestor ryggsäck men tvek på om allt får rum med tanke på allt jag vill ha med. Wäää.

Första gången jag tältar iallafall så det ska bli en spännande upplevelse, haha. Det bästa är iaf att jag kommer paddla och sova med bästa Sandrew och Mandiz, vad kan gå fel då liksom? Dremteam!

Ska kika på några videos nu innan vi börjar, 09:40. Ni får ha det så bra!

Facebook
Det här såg ju inte lite mysigt ut...

fall

21:56
01/09 2015
? 0
Är så sjukt taggad på den bästa årstiden på hela året: hösten!!! Åh äntligen kan jag börja ha levande ljus igen, köpte massa nya i våras som jag inte kunnat använda men nu så! Funderar på att göra någon höstinspirerad video antingen höst outfits of the week eller höst diy's eller liknande.. Vet inte vi får se! Skulle det vara något ni vill se? Annars struntar jag i det såklart. Bjussar på ett par härliga höstbilder, love!!





RSS 2.0