Stockholm

09:32
18/01 2016
? 1
Hej vänner!

Var i Stockholm med Maja från 4 januari-6 januari som jag nämnt tidigare och tänkte slänga upp lite bilder. Hade det lika fantastiskt som vanligt med min bestie. Vi shoppade för det mesta men var även mycket med farmor (best grandma ever!!!!<3, Majas alltså) och så mös vi, målade i våra målarböcker.. Bara umgicks. Just as we always do. Här kommer bilder som sagt!

Tog med min målarbok och så köpte Maja en från samma författare som mig, så målade vi första kvällen. Jättemysigt att måla, titta på film, prata och bara ha det allmänt bra.

Lilla jag i Kungsträdgården hoho.

Åt på Tacobar för första gången i Kungshallen, nom!!

Me and the bae

De hade fortfarande alla julsaker uppe, så fiiint!

Köpte denna urfina kappa för 900 (kul att Maja skicka idag att den är nersatt till 500... Passa på!!!)

Och bästa kokboken jag någonsin stött på!! Helt klart värd sina 300 riksdaler.

nyårslöften 2016

10:40
16/01 2016
? 0
Hej vänner!

Tänkte skriva mina nyårslöften inför 2016 även om halva januari redan gått haha, brukar ju vara lite efter som ni säkert märkt. Here's the list:

Skaffa jobb

Yes! Med tanke på att jag vill tävla nästa år (folk som inte är insatta förstår nog inte riktigt hur mycket kostnader det faktiskt är... coach, skräddarsydd bikini, tävlingsavgifter, spraytan, naglar, hår, vaxning, poseringsträning, resa, boende, etc.) och att jag vill köpa mer kläder, smink och börja med fransförlängning så skulle det verkligen underlätta för mig med en till inkomst förutom studiebidraget. Har därför funderat på att seriöst söka jobb och det ska ske. Innan 2016s slut MÅSTE jag ha ett jobb.

Bestämma min första bikini fitness-tävling

Fyller 18 i slutet av året och eftersom man inte får tävla innan man fyllt 18 vill jag innan årets slut ha kontaktat en coach och bokat in min första tävling. Så himla exaltherad!
 
Bli vegetarian

Vill på riktigt sluta äta kött. Köpte en vego-bok i Stockholm och fick en av faster i födelsedagspresent, och det känns inte helt omöjligt. Börjat dricka aminosyror varje dag så vet att jag fortfarande kan få i mig tillräckligt med protein för att få optimalt med resultat av träningen.

 
Gå ner 5kg

De sista fem jäkla kilona ska BORT. Enda sen jag slutade med coachningen i oktober har jag tränat på men verkligen slappat med kosten. Gick faktiskt ner ett kilo den här veckan men annars har jag pendlat nåt kilo upp och nåt kilo ner hela tiden. I want it off forever!

nyårslöften 2015 och nådde jag dem?

23:43
15/01 2016
? 0
Hallå där!

Förra året satte jag upp en jäkla massa mål och delmål inför det kommande året. Nådde inte många av dem ska jag säga er, men det blev alldeles för mycket. Har gjort en liknande lista det här året och tänkte visa er båda. Listan jag gjorde förra året och det jag uppnådde, samt detta års lista. Kommer dock dela upp dem i två delar! Tycker själv det är jätteintressant att lyssna på folks mål och drömmar, många pratar om mål nu inför det nya året och har tittat på massa bra videos, Här är iaf mina nyårslöften jag skrev 2014 till förra året, 2015:
 
Bli hälsosam
- äta mycket mer grönsaker
- röra på mig regelbundet
- reflektera mer över positiva saker

Kommentar: Ja detta nådde jag till 100% förutom reflektera mer över positiva saker? Förstår inte ens vad jag menade med det. Dock nådde jag detta med hjälp av en coach inte av mig själv som jag menade, men det är ju struntsamma!

Åka till ett nytt ställe

Kommentar: Jag menade i utlandet, men besökte iallafall Norrköping som jag själv inte minns att jag varit i iallafall.

Fina Sörping

Visa mer tacksamhet

Kommentar: Njae förstår mig inte på detta löfte.

Bli glad & må bra igen

Kommentar: Njae. Så svårt att slå ut ett sånt här mål på ett år.

Börja träna regelbundet
- lägga upp en rimlig plan
- start doing it!

Kommentar: Hell yes. Nådde det inte som jag hade tänkt mig men med hjälp av en coach som ovan, och det är ju till och med bättre. Score!


Skaffa ett jobb
- praktisera på ett bra ställe
- försök få jobb

Kommentar: Alltså. Nådde det här målet men vantrivdes så fruktansvärt så jag jobbade en gång och gick aldrig tillbaka till det ena stället och det andra stället fick jag jobba på en vecka i somras och sen inget mer. Riktigt trist att det blev så!

Övervinna rädslor
- ta chanser
- sluta säga nej

Kommentar: Aa det här har jag inte nått det kan jag ju ge mig fan på haha. Snarare blivit värre!

Spendera mindre tid online
- lämna telefonen hemma oftare
- sluta ha den vid sängen

Kommentar: Det gick bra ett tag men de senaste månaderna har jag varit beroende haha... Får ladda mobilen minst 5 ggr om dagen.

Laga mer mat & baka mer

Kommentar: Blev "tvingad" att laga mer mat i somras/höstas i och med att jag inte åt samma som familjen men det var inte riktigt det jag var ute efter, så det har jag inte nått.

 
Börja med vitaminer

Kommentar: Käkade det i ett par veckor sen glömde jag och glömde om jag tagit den på dagen eller inte. Skulle vilja köpa en sån här dosett och börja ordentligt dock, det är väldigt bra.

Satsa mer på bloggen

Kommentar: Absolut inte klarat.

Fotografera oftare

Kommentar: Inte klarat denna heller.

Minska på köttätandet

Kommentar: Njae.

Göra mer goda gärningar

Kommentar: Förstår inte vad jag var ute efter?

Sluta spendera pengar på mat

Kommentar: HAHA

Bli lika brun som 2013

Kommentar: Jo tjena.

my birthday gifts

11:46
11/01 2016
? 0
Hej mina vänner!

Lång time no see. Har hänt en del sen sist. Jag har fyllt 17 år, det har varit nyår och har nyss kommit hem från en Stockholmstripp med Maja. Delar upp inläggen dock så det inte blir ett massivt, och tänkte börja med att visa vad jag fick i födelsedagspresent.

Först och främst fick jag en liten övningskörningsbil! Den är nästan lika gammal som mig men åh vilken sötis, så himla glad, tacksam och nöjd.


Standard när man ska göra något, så ska lilleman komma och inkräkta haha.

Här är alla "fitness"-presenter, har delat in dem lite i kategorier så jag slapp ta bild en och en. En foam roller (äntligen<3), en träningströja jag suktat efter från Nike, presentkort på intersport, träningsstrumpor och PB2 med chokladsmak. Längtar tills skolan börjar så kan jag börja ha det i gröten hihi.
 
Skönhet: en CC-cream jag borde köpt för längesen från Lumene av min lillebror, två borstar från Real techniques och presentkort på make up store från min storebror.
 
Lite blandat. Ett par timberlands, SÅ LÄNGE SOM JAG VELAT HA DESSA!!! Materiell jäkla lycka, de som känner mig kan intyga att skor är min kärlek och Maja kan intyga att jag velat ha dessa i över ett år haha. 500kr, en mindfulnessbok och massvis av pennor till min målarbok.
 
Sen fick jag båda de vita tavlorna och ett nagellack från Kosta boda som hör till läppstiftet. Så nöjd med allt jag fick, är så himla lyckligt lottad och får alldeles för mycket jämt. Tack så jättemycket mami, papi och mina brorsor<3

den årliga årslistan

17:44
08/01 2016
? 3
Hallå där!

Känns som att det inte var så längesen jag gjorde denna lista men nu har det gått ännu ett år. Helt sjukt alltså, tror bloggen fyllde tre år för åtta dagar sedan också. Happy b-day! Tänkte iallafall slänga upp den i vanlig ordning, I hope you enjoy.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förr, som kanske var oväntat?
Ja herrejisses tog tag i min hälsa. Både den mentala och fysiska biten. Gick ner 8kg, något jag aldrig i hela min vildaste fantasi hade kunnat tro skulle hända. Drömt om det så länge, försökt så många gånger men aldrig lyckats. Förrän nu. Började styrketräna också, och hittade glädjen och lyckan i det. Att träna. Det är det bästa jag vet nu, något jag avskydde förut. Förstår inte hur jag klarade mig innan, lever för känslan av att lyfta tungt.

 
Vilka länder besökte du?
Inget, spenderat årets 365 dagar i Sverige fast har åkt runt väldigt mycket. Varit i Skåne, Stockholm, Norrköping.. Lite kul det med att få upptäcka sitt egna hemland också.

Vilka är dina bästa minnen från året?
Alla trips jag gjort med Maja, Bråvalla, hela min viktresa, när vi köpte Justinbiljetter... Säkert fler men inga som jag kommer på bara såhär.

 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015?

De bästa nya människorna du träffade?
Vet inte om jag träffat så många nya människor det här året faktiskt

Vilka artister/band har du sett live i år?
Shit, hann se många under dygnet vi var på Bråvalla. Min absoluta favoritDJ Robin Schulz, Major Lazer som jag avgudar, Calvin Harris, Nause, Norlie och KKV, Zara Larsson, Samir och Viktor (i Åhus haha), m.fl.

 
Några dåliga saker som hänt i år:
Jag vet faktiskt inte.

Detta var året då...
Jag tog tag i mig själv.
 
Största förändringen i din omgivning?
Kanske att jag börjat spendera mycket mer tid på gymmet, min nya favoritplats.

 
Bild på dig i början och slutet utav året:
Januari 2015
 
December 2015
(Samma tröja, still going strong)
Med tanke på vilken förändring som skett detta året kan jag bara tänka mig vad som kommer hända till nästa!? Längtar haha!!

RSS 2.0