Mormor 80 år

18:52
04/06 2016
? 1
Hej hjärtan!

Har mycket att skriva om, men har varit så galet upptagen. Mormor har fyllt 80 år, vi har flyttat in till en lägenhet i stan, har haft hundra grejer i skolan... Galet! Idag har jag skickat in två uppgifter och har bara en jäkla sak kvar sen är jag klar med hela tvåan. Äntligen!!! Så nu känner jag att jag har lite tid att äntligen blogga haha.

Detta inlägg skulle dock inte handla om bortförklaringar till varför jag inte bloggat, utan om min kära mormors 80-års fest. Hon fyllde 80 år i måndags och grattar så mycket i efterskott, även om jag grattat både innan och efter födelsedagen. För exakt en vecka sen, förra lördagen, var vi på Grekiska kolgrillsbaren och åt mat. Alla i släkten som kunde kom och vi vart i alla fall 12 stycken. Åt en vegetarisk mix som var helt okej. Blev faktiskt lite besviken, men tror jag hade tyckt om det mer ifall jag valt pommes frites istället för bulgur till. Jaja, då vet man det till nästa gång!

Efter det åkte vi hem till min moster där det blev lite partaj. Tårta, ost och kex, Ullaquiz och annat smått och gott bjöd den kvällen på. Riktigt roligt faktiskt. Sen två dagar senare på den riktiga födelsedagen så gick jag och mamma över med en blomma och så fick vi tårta, så var min moster där när vi kom och lite fler kusiner kom efter ett tag. Verkligen så mysigt, och tror mormor blev riktigt nöjd med både presenter och firandena. Hon förtjänar allt och lite till, min älskade mormor♥
 

RSS 2.0