Sörping

17:46
22/05 2016
? 0
Hej gullungar!
 
Sitter just nu på buss 943 från Norrköping mot Örebro. Har spenderat en helg hos älskade Maja, och vi har haft så sjukt kul! Älskar verkligen att umgås med den tjejen alltså. Vi har hunnit med en hel del. Kom dit i fredags vid 16 och då åt vi tacos (satan vad gott det är!!! så underskattat) och sen hade vi myskväll framför Let's dance-finalen. Satan vad arg jag blev när Elisa vann, nästan skrek åt Maja att byta kanal för att jag inte ville stödja dem mer hahaha. Sen avslutade vi kvällen med filmen LOL, herregud vad bra den är. Tips verkligen!
 
Snygga som få hahaha!

Världens finaste Hedda<3

Igår tog vi det lugnt på morgonen, åt en mysig frukost och fixade oss i lugn och ro. Sen gick vi in till Söderköping, åt glass i källaren (jisses vad gott, tips) och sen tog vi bussen in till stan. Vi strosade runt tills 16:45 då vi hade bokat bord på Pinchos, och shit vad gott det var! Och verkligen en upplevelse. Vi drack alkoholfria mojitos (och nu har vi bestämt att vi ska börja lära oss göra massa drinkar för oh my god vad gott det var) och beställde in 8 rätter. Minns jag rätt beställde vi quesadillas, vitlöksbröd, sötpotatispommes, plankstek, kycklinghamburgare, oumph wrap, kycklingspett och fish and chips. Shit tänker ni vad mycket mat, men portionerna är minimala. Man får jättesmå bestick att äta med, så himla gulligt! Inredningen därinne är skitfin också, cirkusinspirerat. Efteråt gick vi på bio och vi såg London has fallen, god damn vad bra den var!! Tips. När vi kom hem på kvällen badade vi bubbelpool och drack ännu en alkoholfri drink, sen såg vi på Easy A. Den var också bra!

Tog brownie- och snickerssmak.

Fina Norrköping.

Pinchos!

Och idag gjorde vi chokladpannkakor till frukost, vi hade sett ett recept från Tastemade eller sådär och hoooly shit vad gott det var. Ska be Maja skicka receptet till mig så ska jag göra det och lägga ut receptet här nångång. Efter det fixade vi oss snabbt och knallade in till Söderköping för att ta bussen till Norrköping. Vi har gått runt i butiker, ätit plocksallad i en park och avslutade med frappe från Espresso house påväg mot resecentrum. Och nu sitter jag här! Så nöjd med den här helgen, verkligen så mysigt. Längtar redan tills nästa gång vi ses<3

Parken vi åt lunch i.

Tror den hette Coffee caramel frappucchino. Avancerat det där.

Haparanda

14:27
10/05 2016
? 0
Hej gullungar!

Igår kom jag hem ifrån en låååånghelg (nästan en vecka) borta i Haparanda, min pojkväns hemstad. Har haft så himla roligt och mysigt och har varit jättenere hela dagen för jag bara vill tillbaka. Mest till honom men även till platsen, så vackert och lugnt uppe i Norrland. Det var min första gång däruppe. Tänkte sammanfatta resan eller vad jag ska kalla det i det här inlägget.

I onsdags klev jag upp klockan tre för att åka mot resecentrum. Vid fyra var jag på bussen mot Arlanda, och planet steg vid 08:15. Efter ca en timma var jag framme och fick äntligen krama om pojkvännen ordentligt, tre veckor sen vi sågs sist♥. Efter det åkte vi och åt på ett ställe som heter Dagobert i Luleå, ett lokalt lunchställe. Tittade även i butiker sen började vi bila mot Haparanda där jag fick en ordentligt sightseeing genom hela stan. På kvällen åt vi middag med hans föräldrar och så träffade vi några av hans kompisar och bokade bowling till torsdagen.

Dagobert haha


torsdagen började vi dagen med att åka till Kukkolaforsen, en fors nära där han bor. Isen började släppa så vi var och tittade på det, det låter inte speciellt men det var vackert. På eftermiddagen kollade vi i alla butiker i Haparanda, även fast det inte är så många. Köpte massa godis på Candy World åt min lillebror, faktiskt väldigt impad av det haha. Sen på kvällen åkte vi till Kalix och bowlade, och sen köpte vi med mat från Leilani (typ kändaste och 'finaste' matstället i Happis) och åkte hem till Snibbe och Karro (de vi bowlade med då).

Kukkolaforsen, ser inte speciellt fint ut men det var det

Mina "fynd" på Candy world

Leilani, bästa asiatiska jag någonsin ätit och jag älskar asiatisk mat!!

I fredags åkte vi över till Finland. Haparanda ligger verkligen på gränsen så det tar inte många sekunder så har man åkt in i Finland. Vi var på ett köpcenter som heter Rajala och fick med mig lite saker hem. Pojkvännen fyllde även år♥, så på kvällen träffade vi några av hans kompisar och lyssnade på musik och åkte bil tills kvällen blev till morgon.

Märker att jag nästan bara tagit bilder på mat hahaha. Lite nattkäk iaf!
 
lördagen åkte vi ännu en gång till Finland men den här gången för att fira tidig mors dag hos hans farmor. Så fick träffa hans finska farmor och tre av hans finska fastrar, shit vad nervöst! Inte kunna språket alls, men det gick faktiskt bra. Sen åt vi födelsedagsmiddag en dag försent på en restaurang jag glömt namnet på i Finland. Därefter åkte vi på en lång roadtrip genom både Finland och Sverige.

Sips, tyckte det var lite gulligt så köpte en påse till lillebror!

Luppiotomten
Söndag var sista heldagen tillsammans. Vi åkte till en vanlig matbutik i Finland och jag var så fascinerad, var därinne i säkert en timma och köpte bara godis och chips haha. Pojkvännen tyckte även jag var tvungen att prova makkaraherkku så det käkade vi till lunch. Det var faktiskt förvånansvärt gott, cravear man fräsch sliskmat ska man lätt prova det om man får chansen. På kvällen övningskörde jag och han blev faktiskt impad!! Kanske kan lära mig köra bil trots allt haha. Sen bastade jag "på riktigt" för första gången någonsin på kvällen och det var väl inte en jättehärlig upplevelse då jag nästan svimmade, men ändå kul att ha provat på.

Suddig ootd. Johnny Bulls, svarta jeans och mörkblå turtle neck-tröja.

Fanta zero med smak, so yummy!

Och igår var det måndag och då lunchade vi på Leilani, sen åkte vi till Kalix och kolla i butiker. Därefter åkte vi till Luleå och kolla i butiker, sen körde han mig till flygplatsen. Och vad jag tjöt när vi sa hejdå!!! Det har jag inte gjort tidigare, men ville som sagt verkligen inte hem. Nu är det en månad tills vi ses igen, får verkligen kriga mig igenom dagarna men det ska nog bli bra till slut.

Den absolut finaste jag har♥

1 maj

21:56
01/05 2016
? 0
Hej vänner!

Ligger just nu i mammas säng med mamma och Isak och lyssnar när de läser bok. Ska sova här inatt för imorgon blir det att åka in till stan och bo i två nätter, för på tisdag natt/onsdag morgon åker jag mot Norrland för att hälsa på pojkvännen. Ganska nervöst att träffa hans familj, men saknar honom så det gör ont ända in i själen. Kommer bli så himla kul och mysigt att få spendera några dagar tillsammans, för sen ses vi inte förrän jag har sommarlov. 

Dagen har jag spenderat med frukost på sängen, lite shopping, lunch på rosalis, kolla på brorsans träning och nu på kvällen var jag hos mormor i en och en halv timma. Vi åt mackor till middag och glass och rån, kommer ju inte träffa henne på över en vecka! Det är inte vanligt ska ni veta. 

Sen efter jag kom hem från mormor har jag lagt fram ALLT jag ska packa och så dubbelkollar jag allt och packar ner det imorgon. Det ska nog bli bra det här. Nervöst att åka till Arlanda och flyga helt själv för första gången, men som tur är tar det bara en timma och en kvart upp till Luleå.

Nu ska jag iallafall lägga mig för är görtrött. Vi hörs av, puss och kram!


<3

RSS 2.0