En månad har gått...

19:58
24/06 2018
? 0
Hej!
 
Igår var det exakt en månad sedan jag bloggade sist, och har ofta tänkt att jag ska göra det men inte fått tummen ur... Men nu har jag äntligen flyttat!
 
Den 1 juni skulle vi få nycklarna. Kontoret öppnade klockan 8, så vi gick givetvis upp vid 7 så vi kunde vara där vid 8. Var riktigt pirrigt eftersom vi aldrig ens hade sett lägenheten. Det tog väl kanske 5 minuter att få ut nycklarna, sen är det bara 100m från kontoret till vår fastighet så vi sprang nästan dit. Gick upp för trapporna och mötes av en jättefin grön dörr. Och det som gömde sig innanför den gröna dörren... Shit alltså, aldrig varit så lycklig tror jag gick runt och skuttade (och ringde såklart mor min på en gång hehe). Det var så fint och inte alls så litet som vi var rädda för, det är perfekt för oss två. Balkongen var stor och rymlig, vita väggar och jäääättefina ekgolv. Vi bara gick runt och tittade i en och en halv timma (i en lägenhet som är 55kvm stor... haha) innan vi fick skynda till Circle K för att hämta ut släpet. 
 
Flytten gick relativt smidigt måste jag säga, min stackars sambo bar nästan ner alla möbler och kartonger för tre trappor alldeles själv i 30 graders värme. Jag packade det sista och dammade av möbler sålänge. Sen kom flytthjälpen och det tog väl några timmar och två vändor fram och tillbaka. Var så skönt med hiss här, för vi bor ju på tredje våningen här med men då behövde det inte kånkas upp för några trappor. 
 
Vi har ju bott här i 24 dagar nu men kan inte säga att vi är 100% klara riktigt än i allafall. Vi har inte fått upp något på väggarna än och garderoben är full i saker som min sambo måste rensa igenom, men det är inte mycket kvar nu inte. Igår var jag på plantagen och handlade blommor för 1000kr.... Men fina var dem, och nu är ena hörnet på balkongen som ett litet växthus. Sen åkte vi till Rusta idag och handlade inredning för ytterliggare 700kr haha... Men nu har jag iallafall överkast, kuddar i sängen och en ny badrumsmatta!
 
Bifogar lite bilder på när lägenheten fortfarande var tom, så uppdaterar jag med bilder när vi känner oss klara här... ;) (Har visst inga bilder på sovrummet, garderoben eller hallen men visar planlösningen också!)
 
Kram på er!
 
Vårt fiiiina ljusa kök med diskmaskin! Bästa ever.
 
En överlycklig Mathilda som var tvungen att ringa mamma det första hon gjorde... Haha!
 
Och badrum med tvättmaskin och torktumlare
 
Balkongen.. :)

RSS 2.0