don't have to be scared at all

18:13
31/01 2013
? 1
Hello!
 
Dagen blev inte alls som planerad..Skulle ha något simtest idag som gick asbra faktiskt. Fick leka lite i äventyrsbadet också woho. Sen gjorde vi oss iordning, duscha, basta, osv i två och en halv (!) timma! Fattar inte vad vi gjorde som tog sån tid ens haha.
 
Sen drog vi till donken och chillade med livet för att sen dra in till stan och försökte leta på Karl som totaldissat oss men vi hittade aldrig honom utan satte oss i botten på vågen istället. Lol. BETTER LUCK NEXT TIME eller vad säger man?

Imorgon är det fredag. Ugh. Inte alls taggad för den här helgen, händer inte ett dugg. Eller jo dansen ska bli skitrolig men resten.. Not so much. Ska försöka fixa lite i mitt rum though, får se hur det går.
 
Hörs latero, puss!


en liten lista sådär

10:31
31/01 2013
? 0
#1: Full name? Mathilden Stigebäck
#2: Current crush? Mac Miller..... Har blivit förälskad i han de senaste dagarna lol.
#3: Addiction? Musik asså på riktigt, sen antar jag typ Fisherman's friend och/eller tuggummi. Måste alltid ha nåt av det i munnen annars får jag panik. Fresh breath addiction you know.
#4: How tall am I? Typ 165.7 så jag brukar säga 166. Hehe.
#5: Relationship status? Single and ready to mingle.
#6: Girls I trust? Sara, Vilma, Izabelle och Frida.
#7: Boys I trust? Boys can go and fuck themselves. Haha nej men är inte sådär asasasbra vän med någon kille så ah.
#8: Current mood? Just nu är jag ganska casual. Inte glad, inte ledsen, inte arg, inte stressad, inget sånt. Just going with the flow.
#9: Favorite color? Mörkblå, mörkgrön, rosa, lila, grå.... Haha jag kan inte bestämma mig vafan.
#10: Confession: Jag tycker killkläder är hundra gånger snyggare än tjejkläder.
#12: Who I miss? Viggo. Wäh.
#13: Who I last hugged? Pamela, men det var hon som krama mig inte jag som krama henne. Lol.
#14: Who understands me? Saren, Vilma och Izabelle.
#15: Someone who is always there for me: Saren och Izabelle har verkligen hört every single piece of bullshit jag har att säga från att det är kallt till typ massa skit som inga egentligen borde få reda på.
#16: Last text? Som jag fick: Svart tror jag Som jag skicka: du gillar svarta bikinis huh
#17: What pissed me off lately? De där som kallade oss pundare från Navet
#18: Who makes me laugh the most? Saren och Izabelle för vi är så fuckade haha
#19: Who I do the craziest stuff with? Saren och Izabelle ahahahha orkar inte med oss ibland
#20: Who makes me smile? Jas10
#21: What am I listening to? Just nu lyssnar jag på min kära Mac♥
#22: Turn ons? Svart hår, svarta ögon, muskulösa ryggar, magar, stora händer, piercingar, tattoos, badasses, pissiga attityder osv. 
#23: Turn offs? HÅR fyfan vad vidrigt, tanighet, rött hår, fräknar..
#24: Bestfriends? Saren och Vilmen I think. Sen har jag ju ett flertal nära vänner också
#25: Second confess? Jag skulle hellre vilja åka till Turkiet än USA för tillfället
#26: What I hate? Idioter, falska människor, ljugare, skitsnackare.
#27: Who's annoying? Alla som är ↑

så sjukt vacker orkar inte

12:06
28/01 2013
? 0
554449_412840578791327_1897369301_n_large
Tumblr_mh8dc96lji1rlk9fwo1_500_large
Tumblr_mguj25hgya1ra4ms7o1_500_large
196329_444223458984065_1979684603_n_large
150082_332697720168473_766165627_n_large
srsly god why couldn't you give me her looks

hey you jump in this ride, it's real nice it's slippery inside

13:58
26/01 2013
? 0
Tja!
 
Vet att jag inte uppdaterat på länge men inte suttit vid datorn på evigheters evigheter. Har haft roligt de senaste dagarna dock wohooo.
 
I tisdags drog jag hem och satt barnvakt tror jag. Lol. Dansade också zumba i typ en timma för allt hacka. Sen i onsdags drog jag också ba hem och dansa zumba. Sen i torsdags drog jag upp på hindersmässan med Sara och Izabelle sen stack jag och Izabelle till navet för öppet hus för Karl skulle typ "jobba" där så vi var med han ett tagggg. Sen tog vi bussen till Lillån/Hovsta och där blev jag hämtad. Woop. Sen igår drog jag och flickorna upp på stan för Saigon på kvällen och sen hem till Karl där vi stanna till nio och sen bar det av mot Navettttttttt. Sög though för var massa ****ungar där som sa att vi var pundare fast det var de som var det. Idiotas.

Ska tidsinställa inlägg för den här veckan så ni får något att läsa. Kanske tidsinställer ett inlägg med nästa veckas planer till imorgon också så ni får något inlägg imorgon iaf. PUSS!

skola

08:16
22/01 2013
? 0

God morgon!
Igår var jag på gården för Sara skulle jobba och så kom Karl och Leon så jag och Izabelle var med dom hela kvällen och bara aa. Det var en asrolig kväll iallafall! Sitter just nu i caféet och väntar på Izabelle med Saren. Vi ska ha matte och jag är deprimerad för mattelektionerna har börjat suga även fast jag älskar algebra.. Oh well. Tänkte dra mig nu och läsa lite bloggar så ttyl. Puss!


i'm on the pursuit of happiness

21:36
20/01 2013
? 0

Idag har jag varit på MTV Style med Izabelle och det var SJUKT KUL! Omg typ allt som jag letat efter i en dans! Eller haha nja inte riktigt, jag är mer en reggaeton/dancehall/afrikansk dansälskare men oh well. Hon beskrev det som en "sexig dans med mycket poser". Fun!
Tänkte inte skriva så mycket mer men.. Hörs tomorrow! G'nite luvies.


dancing in the moonlight

20:34
17/01 2013
? 0

Hello there fellas!
What's up? Kom hem för typ en halvtimma sen och har bara hunnit käka typ. Busy woman over here! Igår drog jag hem till Izabelle efter skolan och vi drog upp på stan vid fem sen skulle vi dansa klockan sju så halv sju stack vi till Närkes och bytte om och sen körde vi och det var ASKUL! Körde disco igår då och åhhh vad jag saknar det. Förstår inte hur jag kunde sluta.. ÅH! Ah men vi missade bussen hem så det sög, men vi satte oss på donken och värmde oss då haha.
Sen idag dåååå. Efter skolan stack jag upp på stan med Izabelle och vi fick lite sällskap av Vilma och Five ett tag, sen gick vi och mötte upp Karl och Leon. Vi gjorde inte så mycket men var helt OK ändå. Drog sen och dansa ragga vid sex vilket sög. Eller läraren sög. Räknade inte takter, trodde att inga var nybörjare, ouft. Inte min stil. Jag trodde att man räknade takter på alla danser men tydligen inte... Sitter just nu och gosar med sötan på bilden och det tänkte jag faktiskt fortsätta med ett tag tills jag tränar och hoppar in i duschen. Najs. Puss på er!


babe

10:20
17/01 2013
? 0

old random pics

great day

21:26
14/01 2013
? 0

Hallå där alla fina läsare!
Ligger just nu i sängen och tänkte strax sova för jag är helt slut! Haha. Har varit på stan med Izabelle, Sara och Karl tills halv åtta för då tog vi bussen hem. Hade en sjukt bra dag och det måste göras om alltså!
Imorgon händer inte speciellt mycket dock, blir väl mest chillerdill eller nåt. Kanske ger mig ut på en gång/springtur. Why not liksom?
Har inte mycket mer att säga så ttyl.
Nightie!


mysfarbror

20:23
12/01 2013
? 0
Hello y'all!

Slänger in ett till onödigt inlägg idag bara för att få upp en bild som jag nog ska lägga upp på insta. Lol. Har typ inte gjort ett skit idag. Lagade nyss middag till mig och my little brother men han tyckte inte om det. Kanske inte är någon future headchef i USA ändå. Tänkte måla naglarna men ville som sagt få upp den här bilden först hehe..
 
Imorgon ska jag upp på stan med lite ruuuligt folk så uppdateringen blir nog inte den bästa under dagen, tyvärr. Hoppas ni har förståelse för det ihihihihih. Min uppdatering suger ändå under veckorna så ahahaha. Tror inte det är så stor skillnad.

mockarutor recept

14:59
12/01 2013
? 0
Här kommer mitt recept på mockarutor, taget ifrån denna sida!




(och såklart 2-3dl kokosflingor till garnering!)

Så, vad tycker ni om sådana här inlägg? Vill ni ha mer bakrecept? Comment!

relaxing dayyy

12:43
12/01 2013
? 0
Hello boys&girls!

Hade en för bra dag igår. Skoldagen rullade på och var fettskrattigt på bilden, sen efter skolan drog jag och mina friendos upp på stan. Vi gick först runt på stan men blev stalkade så vi rymde till solariet, lol. Sen solade vi och drog till bussen. Izabelle följde med hem till mig och vi käka, gjorde oss iordning, flumma lite vid datorn.. Haha. Sen typ tjugo över åtta drar vi och träffar Sebbe och Karl, sen tar vi en iskall promenad upp till Sara sen en rolig promenad hem. Sen drog vi in till Sebbe och stanna där tills Izabelles pappa kom. Älska den kvällen assåååå, måste göras om!

Idag tänkte jag inte göra mycket alls. Eller jo duscha och träna men orkar inte dra ut och gå nu så blir zumba today. Styrka också såklart! Har precis gjort klart alla bilder på det där förbannade receptet så det dyker också upp så småning om.
 
Hörs senare guyyzzz, puss!


jag todayyy, mysfarbror. och ja jag kanske har lite fettvalkar, men that's who i am.

walking/jogging

19:04
10/01 2013
? 0

Hallåhallå kära vänner!
Kom precis in från powerwalking/jogging-pass utomhus i detta väder, woooh! Innan man får upp pulsen är det inte skönt asså haha. Körde längre än i förrgår på kortare tid men det var för att jag joggade typ 1/3 idag haha. Feels good actually!
Har inte så mycket mer att säga så slänger in lite bilder så ska jag käka sen. Puss!


the recipe is coming

18:45
08/01 2013
? 0

Hallåhallå!
Vet att jag inte har uppdaterat sen i söndags men jag har varit lite upptagen hihi. Igår drog jag och Sara in till stan för att sola och så lunchade vi på samma gång. Vi tänkte börja nu för vi orkar inte vara bleka längre, så imorgon drar vi dit med Izabelle igen. Idag började skolan igen, lite tungt att ge sig iväg men ändå kul att träffa folk igen. Hade faktiskt en ganska rolig dag med mina amigos. Fick dock reda på en pissig nyhet, vi ska åka och bada/simma med klassen om typ tjugo dagar.. Fuck my life, seriously.
Nog om det negativa! Kom nyss hem från en gångrunda. Säger man så? Var iallafall ute och gick, nästan fyra kilometer på nästan fyrtio minuter. Det var hur underbart som helst, och joggade ett par gånger och gjorde walking lunges ibland för att få upp flåset. Åt nyss en liten men relativt onyttig middag så ser fram emot lite styrka innan duschen väntar.
Puss på er!


bakat

17:36
06/01 2013
? 0

Har precis bakat lite, ganska stolt faktiskt eftersom jag aldrig gjort detta förut. Vill inte avslöja vad det är för tänkte lägga upp recept med maaaassa bilder senare ikväll! Hope you'll enjoy it! Har inte hänt mycket idag och ikväll blir det bara middag och mys med familjen typ. Men trevligt det med! Snackade med pappa om att köpa stativ också så kaaanske övertalar han om att åka och göra det imorgon om jag åker skridskor med han och lillebrorsan. Najs!
Men tänkte färdigställa bakandet nu så återkommer med ett mumsigt recept senare.
Puss!


RSS 2.0