25 juli 2014, dag 12

19:31
31/10 2014
? 0
Först var vi i skolan precis som vanligt eftersom det var fredag. Sen åkte vi direkt från skolan till Sliema för ännu mera shopping!! Den här shoppingturen var dock inte schemalagd utan det var så många av oss som ville åka att vi bestämde oss för att betala 4 euro var för mer shopping. Jag gick runt med mina rumskompisar och Stina och hittade faktiskt jättemycket. Köpte en buddhadekoration i metall, två parfymer, en leopard t-shirt, solglasögon och trosor. 
 
vaknade upp med groooov ögonfluss, aldrig varit med om liknande. säkert alla kryp på natten som orsakat det.
 
lagom söt frulle as usual haha


obligatoriska lunchen

$elfie i skolan

lön<333

alla skulle skriva snälla ord om varandra i skolan, man blev så glad

köpte glass i the point (köpcentrum), nutella- och oreosmak

faves<3

alla fem köpte likadana parfymer, jag, Stina och Maja köpte exakt samma på båda också
 
Sen möttes hela gruppen upp på donken för kvällsmat. Det var det konstigaste donken jag sett i hela mitt liv. Direkt när man kom in var det ett café som sålde macaroons och bakverk och sånt, ingen mat. Sen när man kom in längre fanns det typ pelare som man beställde sin mat och betalade med kort sen ropade de upp när beställningen var färdig så man bara kunde gå och ta maten. Like what??? Sen fanns det vanliga kassor då, där vi beställde. De hade dock ett helt annat system i kassorna än vi i Sverige de frågade om man ville ha ketchup eller dipp då det ingick och de bara frågade på ett annat sätt så man blev helt mindfucked hahaha.
 
caféet
 

Jag hade så ont i min tå från volleybollen att jag knappt kunde gå minns jag, det var hemskt. Direkt efter middagen stängde dock alla butiker och vi hade fortfarande en timma kvar så vi gick och satte oss på ett jäääättekonstigt café och drack iste haha. Mamma ringde då minns jag också så jag gick ifrån alla våra hundra shoppingpåsar sen hade det blivit ännu mer kaos när jag kom tillbaka, de hade skällt ut dem hahaha.
 


När vi kom tillbaka till hotellet vilket var relativt sent typ vid åtta så var jag och Maja helt hyper så vi sprang till Ludwig så stack vi till Mini market och köpte chips, godis och sånt sen sprang vi till vårt rum och snackade, chillade och lekte lekar hahaha. Sen så bodde det två ursnygga tyskar i rummet mittemot vårat som var några år äldre än oss så Ludwig gick och snacka med dem så kom de till vårat rum och aa det blev kaos hahaha.

färgade popcorn<333

modevisning på rummet, här är nya t-shirten
mat, wifi och Majsan, allt man behöver<3333

shoppingen i Stockholm

13:44
30/10 2014
? 0
Hej finisar!

Gick upp för ungefär två timmar sedan och nu taggar jag klockan fem då jag ska äta gröt hos mormor, ihhh. Godaste jag vet. Tänkte blogga och kolla massa youtube-videos tills dess. Men nu ska jag visa allt jag köpte i Stockholm!

100:- på Brandy melville

116:- på Kicks

49:- på Gina tricot

1299:- på Nilson shoes

75:- på Gina tricot

199:- på Gina tricot

60:- på H&M

stockholmstrippen

23:09
29/10 2014
? 1
Jag mötte Maja på centralen nångång vid tolv, sen tog vi bussen hem till hennes farmor. Hon bjöd på grillad kyckling och potatissallad, sen tog vi en promenad i området. Farmorn bodde på söder så vi gick till en galleria i närheten och på vägen dit såg jag hon som höll i Hej hej sommar på min tid och Måns Herngren. Lagom starstruck hahaha.


Sen tog vi bussen och gick igenom gallerian, samt en snabb tur genom stan. Fikade på wayne's. Sen åkte vi tillbaka till farmorn, gick ned till Konsum och köpte lite mys till kvällen, sen gick vi tillbaka och käkade middag. Efter det mös vi till det i soffan med en b&j som ingen av oss hade smakat innan som var otroligt god, peanut butter cup. Påminde oss om Malta där vi BARA åt snickersglass hela tiden haha. Saknar't. Sen när hennes farmor gick och la sig poppade vi popcorn och mös ned oss i sängen och kollade på Behaving badly, sen somnade vi.


Dag 2, i måndags, käkade vi frulle, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Gamla stan. Vi gick ett par varv där, tog massa bilder och sen gick vi och fikade på Café gråmunken. Åt godaste kladdkakan någonsin. Sen gick vi till stan och shoppade loss. Sen bokade vi bio till kvällen, Annabelle. Efter det tog vi en ganska lång promenad till donken, käkade, sen gick jag och köpte ett par skor och sen powerwalkade vi till bion.

en nervös och taggad Maja som såg typ 5 minuter av filmen hahaha!

Världens äckligaste film. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag hahaha. Rös i varenda del av kroppen. Sen höll mina hjärtklappningar i sig ungefär tills vi skulle gå och sova. Helt sjukt!! Efter bion åkte vi hem och åt middag med hennes farmor, pratade jättelänge, duschade, åt glass sen mös jag och Maja framför TVn innan vi gick och la oss vid 12-tiden.



Dag 3, igår, så gjorde vi oss i ordning och sen tog jag, Maja och farmorn en båt runt Hammarby sjöstad. Sen gick vi av och tog en kort promenad till Luma där vi tog en travbana (eller vad det nu hette, spårvagn var det) till Liljeholmen. Vi gick runt i några butiker sen lunchade vi. Efter det åkte vi hem och då gick vi bara på toa sen tog vi bussen till Gallerian. Shoppade lite till och sen gick vi till Centralen. Träffade Elle där haha, sådant sammanträffande! Saknar Maja och Stockholm såå mycket, vill tillbaka.

 

home

00:04
29/10 2014
? 0
Hejsvejs!

Är hemma nu och ligger i sängen och ska snart sova. Har haft det såååå himla bra, saknar både Maja och Stockholm redan... Men vi får ses på jullovet igen!!

Ett fett inlägg om Sthlm dyker upp imorgon. Kyss!!




Stockholm

20:35
27/10 2014
? 0
Hallå där schnyggingar!!
 
Ligger just nu i sängen och väntar på Maja som duschar. Har det huuur bra som helst här i Stockholm, men ett mer detaljerat inlägg med fina SYSTEMKAMERABILDER (yes be surprised för har inte använt den på jättelänge) kommer på onsdag. Kanske torsdag.
 
Men nu är hon klar så nu hoppar jag in!! Puss på er!!

sweden and stockholm image
bild från weheartit



mot huvudstaden

08:20
26/10 2014
? 0




Lightinthebox

20:24
25/10 2014
? 1
Hallå kära vänner.

Sitter just nu och kollar runt på lightinthebox, ska köpa borstar och eventuellt en ögonskuggspalett. Kostar sammanlagt 140:- så ska prova och se, och blir jag nöjd tänker jag börja köpa sådant därifrån istället. Ni tänker säkert att 140:- är för billigt för att vara bra kvalitét men när 60 personer på ena produkten och 77 personer på andra produkten bedömer produkterna med 5 stjärnor av 5 möjliga och sen kommer med motiveringar till varför de älskar produkterna så mycket - då tror jag på det också. Känner även familjekompisar som beställt därifrån och blivit jättenöjda.

Här nedan ser ni några av mina potentiella köp i framtiden med länkar nedanför. Nagelgrejerna tänker ni säkert fyfan vad mycket skit men jag vill bli nagelteknolog, det har varit en av mina drömmar i flera år nu. Man måste ju börja någonstans och utan utbildning tänker jag inte köpa material från nagelgiganten eller liknande, då börjar jag hellre med något "dåligt" tills jag fått ordentlig utbildning.


20 stycken real techniques-style borstar


maybe we are away but the distance is nothing to a true friendship

21:16
24/10 2014
? 0
Hallå där!

Uppdateringen på topp som vanligt. Idag fick jag äntligen höstlov som invigdes med migrän, tack vare allt plugg vi haft denna veckan. Trots att jag jobbar som allra bäst under stress har jag insett att jag kanske ska börja plugga direkt när vi får uppgiften istället för att vänta till dagen innan. Blir glad om jag får ett E på samhällskunskapsprovet vi skrev idag.

På söndag bär det av mot Stockholm. Ska äntligen få träffa min älskade Maja som jag inte sett sen 3 augusti på flygplatsen. Helt sjukt hur mycket jag saknar språkresan.. Ska i alla fall stanna där tills på tisdag. Hoppas på att vi ska träffa Tim och Lennox också men vi får se. En sak är säker och det är i alla fall att vi ska shoppa!! Halleluljah jag behöver skor.

Men ha det så bra finisar så hörs vi senare!
tre bilder från veckan. glad Mathilda, väntandes på Filip och Pamela efter genrep på Behrn arena och donken med Pamie och Filip. mina fina vänner.
 

imma still be humble when i scream fuck you 'cause i'm stronger than i was

20:05
20/10 2014
? 0
😊😊😊

kokaihop

12:55
19/10 2014
? 0
Ni som följer min blogg för recepten eller tycker om mina recept borde följa mig på Kokaihop! Tänkte börja lägga upp allt jag gör där och det kommer komma upp snabbare än vad det kommer göra på bloggen då jag kan göra det direkt i deras app. Jag heter Mathildy så det är bara att söka upp mig!

 



inga ursäkter

23:04
18/10 2014
? 0
Hej babes!!

Har faktiskt inga ursäkter till varför jag inte bloggat. Har bara inte gjort det.. Min skoldator tycker jag inte om speciellt mycket, och verkligen inte att blogga på, och min andra dator är ju helt paj så han som lagar den ska bygga en helt ny till mig. Kul och väldigt ledsamt och jobbigt på samma gång. Har säkert 10 000+ bilder från att jag var 8-10 tills nu liksom. Mycket minne och sentimentala värden. Alla bilder på Viggo liksom.. Nej fy blir ledsen nu.

Men den kommer vara fräsch och sims 4 kommer definitivt funka på den! Den andra var helt full ju. Har inte sims 4 men hoppas på att få det i julklapp eller liknande. Tänkte bara posta bilder från tiden som varit sen jag bloggade sist som jag brukar göra haha. Bilder gör ju bloggen!! (dock gjort en del grejer jag inte har bilder ifrån, men it doesn't matter right?)

 

skola

11:07
09/10 2014
? 0
Hej bloggen!

Sitter just nu i skolan jag började 10:40 och slutar 11:40, ganska ovärt då det tar längre tid att åka hit/hem än hela skoldagen. Men riktigt skönt att vara ledig hela dagen och bara kunna göra vad man vill. Tror jag ska plugga, springa intervaller och vara ute med hunden för det mesta idag. Sånt som jag tycker om.

Var ute med Joppis innan jag drog till skolan och han blev så himla fluffig pga. regnet. Han hatar att vara ute i regnet och skulle bara vända hela tiden, mitt söta lilla hjärta. Så när vi väl kom in skulle jag iväg till skolan och då blev han jättebusig och studsade runt och ville leka med mig. Fick sånt dåligt samvete men han fick ett ben i alla fall.

Tror vi ska kolla på film när som helst så bäst att jag beger mig. Puss!

det här var dock innan promenaden. han låg och sov på mina kläder så ville inte störa honom och ta dem haha.

24 juli 2014, dag 11

19:16
05/10 2014
? 0
Vi åkte till skolan efter frukost, sen åt vi faktiskt pizza till lunch för första gången och det var väl helt ok. Sen fick vi för första gången ledig eftermiddag och jag döööör på hur skönt det var. Jag, Julia och Maja gick ned till poolen för att sola och bada hela eftermiddagen. Riktigt härligt. Sen gick vi upp och duschade och fixade oss, åt middag och sen åkte vi till stranden Armier för beachvolleybollturnering. Påväg till planerna slog jag dock i en sten rätt kraftigt så en skinnflik åkte av och det började blöda. Aldrig haft så ont i en tå i hela mitt liv så jag satt bredvid. Men ett av gruppens lag åkte ut på en gång så satt med dem i strandrestaurangen och pratade och hade det mysigt hela kvällen. Det andra laget kom till final men åkte ut då, så hälften av oss var stolta silverplatsare iallafall.  

 

finally friday

20:55
03/10 2014
? 0
Hallå där hjärtisar!!

Har haft en riktigt jäkla bra dag idag. Vaknade lite sent men skyndade mig och skippade frukosten så jag hann med bussen. Sen åkte jag till skolan och så hade vi spanska, vi redovisade arbeten vi hållt på med i tre veckor och jag och Julian som var i grupp (Valle också men hon hade redan gått) fick A! Haha, den allra första riktiga redovisningen och jag fick A... Hon sa att det inte alls hördes att vi var nervösa för vi tog det långt och kunde texterna utantill och kollade på "publiken" hela tiden. Så glad när hard work pays off!!!

Sen hade vi typ tre timmars lunch eller något så jag och Sandra gick upp på stan och hon provade massa skor och så kollade vi runt i butiker, sen gick vi till Paulúns deli och åt lunch. Har aldrig ätit där men omg kommer lätt gå dit igen. Tog dagens lunch som var grillade kalvfiléer med bulgursallad och parmesancreme.. Dör. Drack även deras supergoda hallonjuice till. Sen fortsatte vi gå runt på stan tills vi skulle till Nordea vid kvart i ett.

Där hade två personer föreläsning om privatekonomi som var superkul så fick vi fika av dem. Lyckobullar och frallor, supergott men jag var fortfarande mätt! Vi slutade vid tre (istället för kvart över fyra som vi skulle gjort, halleluljah) och då gick jag och Sandra på stan igen haha. Sen gick hon till jobbet vid tio över fyra och då gick jag till bussen.

Sen när jag kom hem chillade jag i typ 45 minuter sen gick jag ut på en powerwalk med hunden. Funkade faktiskt, trodde aldrig det skulle gå!! Sen kom jag hem och körde mage och rumpa, sen kom Kasi och då åt vi middag. Nu chillar vi i soffan så ska snart ta fram en proteinbar som blir mitt fredagsmys.

Förlåt för lång text hahaha, hörs senare!!

 

gofrulle

09:52
02/10 2014
? 1
Hej finisar!

Sitter just nu i bussen påväg mot skolan, börjar 10:40 idag. Vår retoriklärare ska komma och prata om att redovisa, tips om att inte vara så nervös osv. Vi har svenska nämligen. Slutar 11:40 och tänkte träna så har på mig träningstights, packad väska, osv. men kom just på att jag inte packade nedträningströja... Så antingen får jag köpa en träningströja eller så får jag köra i min munkjacka. Kommer dö av svett!!

Tänkte knalla iväg till Gina och köpa ett par träningstights när jag slutat för jag har presentkort där så om jag hittar någon billig tröja där kan jag köpa den annars åker jag hem och tränar/tränar senare/tränar imorgon. Tränat både tisdag och onsdag (gym tis och dans igår) så jag MÅSTE inte träna idag. Skulle bara vara skönt för jag älskar känslan efteråt. 

Menmen. Är snart vid resecentrum så slänger upp två bilder från imorse, bl.a. på min delikata frulle!





RSS 2.0