at the moment

09:27
27/04 2015
? 2

drog en fika för att fira att alla svensknationella nu är över! 

darling

18:06
25/04 2015
? 0
darling
 
darling by mathildastigeback featuring white shoes

H M black shirt, 105 SEK / Levi's high-waisted shorts, 420 SEK / Converse white shoes, 590 SEK / Bling Jewelry indian jewelry, 87 SEK

i just wanna see the world

23:37
19/04 2015
? 0
 

snapshots from the week

09:56
18/04 2015
? 1




(vann i Alexandra Bring och Ida Wargs tävling ihhh) 



BH cosmetics wanties

15:49
17/04 2015
? 0
BH cosmetics wanties
 
BH cosmetics wanties by mathildastigeback featuring BHCosmetics

BHCosmetics mineral eyeshadow, 230 SEK / BHCosmetics eyeshadow, 97 SEK / BHCosmetics set of makeup brush, 230 SEK / BHCosmetics makeup brush, 440 SEK / 28 Color Neutral Eyeshadow Palette | BH Cosmetics, 88 SEK / Contour Blush Palette, 130 SEK / 39 Color Special Occasion Palette: Eyeshadows & Blushes | BH!, 88 SEK

dress x3

15:45
15/04 2015
? 0
Hej babes!

Satt och scrolla runt på Nelly, något jag verkligen inte gör ofta. Shoppar aldrig på nätet så kollar aldrig på webshopar men fick något ryck nu och insåg att shit vi har ju skolavslutning i juni och då ska man ju ha klänning (eller?). Hittade tre stycken jag mer än gärna skulle ha på mig, de två första är mina faves.

1. Penny lover mini dress 2. Panel embroided dress 3. Belt dress

$tre$$ed

22:22
14/04 2015
? 0
Hallå mina gobitar!!

Ligger just nu helt utslagen i sängen, gått och lagt mig 21:30 varje dag sen idag blev jag aldrig klar med min förbannade idrottsuppgift trots att jag började med den direkt när jag kom hem kl 18. Så klockan 22 gav jag upp och gjorde mig i ordning för sänga så klockan hann bli 22:17. Är så galet trött.

Imorgon fyller min lillebror år men dagen är verkligen fullspäckad och planerad in i varenda minut. Skola, dans, restaurang och allt vad det innebär. På tal om skola är det så himla mycket nu så är helt sönderstressad. Nationella prov, vanliga prov och inlämningsuppgifter. Blir tokig. Men snart är det över, längtar. 

Hörs imorgon, puss!!


haha så sant!!

today's +

20:29
13/04 2015
? 0
+ rolig dag i skolan 
+ slutade 2h tidigare 
+ fick skjuts hem istället för att vänta på bil
+ varit på mariebergan
+ käkat froyo 


work

10:40
12/04 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu i mammas och pappas säng och chillar men måste göra mig i ordning nu. Om typ exakt en timma ska jag åka till stan för att jobba. Är riktigt nervös eftersom det är första gången även fast jag praktiserat där haha. Förhoppningsvis går det bra ändå. Hope so!

Har inte gjort mycket i helgen annars, bara chillat. Men det är skönt det med. I veckan vet jag inte vad som händer förutom skola. Första nationella provet på fredag, kill me. Grymt nervös då det är muntliga delen och min lärare sagt om jag vill nå högsta betygen måste jag prestera bra på muntliga nationella.
 
Men ni får ha det så bra babes så hörs vi. Puss på er!

 

Upplevelse.com

13:04
11/04 2015
? 0
Hej finisar!

Idag tänkte jag skriva om en jätterolig sida som heter Upplevelse.com. De erbjuder presenter i form av upplevelser i alla möjliga sorter, prisklasser och på många olika platser. Tycker den är en helkul idé och de har verkligen något för alla. Perfekt när man inte kommer på något att köpa till någon.

Några upplevelser jag tyckte verkar extra roliga och som jag jättegärna skulle köpa och ge bort (eller få själv hehe...) är dessa tre:

Makeup- och färganalyskurs (klicka på texten för att komma till upplevelsen)
Kostar 599:- per person och finns i både Stockholm och Örebro.
Man får tillsammans med en makeup-artist ta fram en sminkning som anpassas individuellt för ens ansikte med färger och allt vad det innebär. En grundläggande genomgång helt enkelt. Den håller på i cirka fyra timmar och man måste vara minst 16 år (yes!).

Fotoskola med Bingo Rimér
Kostar 1995:- per person och finns i Stockholm.
En fotoskola där den mycket berömda fotorgrafen Bingo Rimér lär en hur man använder systemkamera och tar fina bilder på bästa sätt. Förutom en helgrym kurs får man även en goodiebag med bl.a. hans bok. Kursen pågår i cirka fem timmar och den utförs i grupp.
Afternoon tea för två
Kostar 410:- för två personer och finns i Stockholm.
Man får tillsammans med någon avnjuta en Afternoon tea. Det finns två menyer man kan välja mellan, en engelsk och en fransk, där många godsaker finns med. Man får testa så mycket te man vill. Jag skulle helt klart tagit med min fina mamma om någon gett mig denna mumsiga upplevelse!

dizzzzy

15:05
08/04 2015
? 0
Hej finisar!

Sitter i skolan just nu och väntar på bussen. Slutade 14:45 och min buss gick 14:35... Så får vänta till 15:35. Jäkligt dystert hahaha. Funderar på att antingen stänga ned datorn alldeles strax och knalla iväg till USÖ så går jag på 15:25 istället men det är så kallt... Brrr. Har bara skinnjacka och t-shirt..
 
Sen när jag kommer hem ska jag slänga i mig något att käka, byta om och dra till bussen som går 16:54 för då är det träning som gäller! Har inte dansat på tre veckor så är reeeedigt nervös, ligger tre timmar efter och man missar sjukt mycket på bara en timma liksom. Men vad fan finns inget att göra åt saken, bara att stay positive och blicka framåt.
 
Är förövrigt jätteyr just nu (därav rubriken haha) och har varit i några timmar, ingen aning om varför. Ska nog googla det nu faktiskt. Ha det så bra gullisar så hörs vi!

drawing, art, and draw image
bild från weheartit

school

22:01
06/04 2015
? 0
Hej baes!
 
Dags för skola imorgon och är galet otaggad. Har varit så otroligt skönt att få haft ledigt från all ångest, stress och press. Imorgon är det back at it, spyyyyr... Längtar bara efter mi amigos de är de enda som får skolan att rulla på. 
 
Anyhow! Idag har jag inte gjort mycket. Fixat klart APL-uppgifterna, varit ute och sprungit med pappsen och hunden och sen bara chillat. Redigt skön dag. Imorgon blir det matte, åka hem o käka, tillbaka för kommunikation (i 2 1/2h kill me vi har sammanlagt kommunikation typ 7h i veckan det här schemat??? insane), gym sen hem o tare galet lugnt. 
 
Men vi höres imorgon era gullefjun!! Puss. 

friends, food, and banana image
 bild från weheartit

happy easter

16:49
05/04 2015
? 0
Har haft en riktigt bra påsk med påskägg, god mat, besök hos mormor och farmor och en massa annat mys. Sitter just nu hos mormor med familjen och min moster och hennes sambo. Snart bär det av hemåt för att gå ut med hunden och köra lite Sims. Kört Sims hela helgen haha...
 





joppis

21:28
03/04 2015
? 1
Hej gosisar!

Är numera hemma i Örebro och det känns surt, men kanske lite extra surt då pappa fick reda på att han hade fått ledigt så vi hade kunnat stanna till på söndag... Menmen, jag tror på ödet så det finns nog en mening till detta. Backarna började ändå bli svinfulla! 

Har inte gjort ett skvatt idag. Åkt bil, käkat, åkt mera bil, kommit hem, gosat med joppis, kollat ikapp youtube, varit ute med joppis, kollat Pinterest, gosat med joppis och nu kollar jag lets dance. Taggar ack Värmland och sen blir det sänga för imorgon är det PÅSK!! Är fan taggad haha. Tänkt tillbaka på roliga påskar när jag varit yngre under dagen, saknar det haha. Alla högtider var så stora när man var liten jämfört med nu. 

Vi hörs imorgon då babes, ha en fortsatt trevlig påskhelg!♥


älskling 

last day

15:21
02/04 2015
? 0
Hej babes!!
 
Idag är det sista dagen här i Sälen så imorgon bär det av hemåt. Jättetråkigt samtidigt som skönt, för saknar min älskade Joppis så mycket. Hade kunnat stanna här förevigt, älskar den här lättsamma känslan och åhh.. Liksom man behöver inte oroa sig över allt som händer därhemma. Galet skönt.
 
Har iallafall åkt skidor, bjudit mamma på fika, duschat och bara chillat idag. Det var lätt bästa skidåkningen idag, även fast det var betydligt mer folk i backarna. Hade lätt kunnat stanna till söndag som mina kusiner ska, tråkigt att pappa behöver åka och jobba. 
 
Hoppas ni har det bra kära läsare, så hörs vi när jag kommit/är påväg hem. Kram på er! 
 




RSS 2.0