23 juli 2014, dag 10

15:35
30/09 2014
? 0
Började dagen med att käka frulle, hämta våra resväskor i gamla rummet och lämna dem i ett bagagerum, gå till mini market och köpa tuggummi för att sen möta upp gruppen och beställa bilder från skumpartyt. Sen åkte vi till skolan och efter det åkte vi till Sliema för att åka på Harbour cruise. En skittråkig båtresa genom hamnen. Alla låg och sov för det var så tråkigt. Sen fick vi en halvtimma i Sliema så de flesta sprang till Mcdonald's men vi skyndade iväg till Zara istället. När vi kom hem fick vi äntligen byta rum efter allt bök. 246 bytte vi till, rummet bredvid det jag och Maja sov i natten innan. Det var någon kvadratmeter större än rum 117, vårat gamla rum, och lite finare. Spegeln var finare, kylskåpet var större, toalettknappen var helt ny och funkade äntligen vid varje tryckning♥. På kvällen var det numero uno och den var extra rolig den här kvällen hihihi.


pappa vinner storvinst..

15:10
29/09 2014
? 0
..och berättar för sina söner på ett minst sagt överraskande vis! Haha blev såååå glad när jag såg den här videon, killarna är så söta!!


ännu en snabb vecka har gått

22:59
28/09 2014
? 0
Och med detta inlägget säger jag GODNATT! 






22 juli 2014, dag 9

16:33
26/09 2014
? 0
Började dagen som vanligt med skola. Efter skolan åkte vi till en strand som heter Armier men eftersom vi skulle på Spirit of Malta (partybåt) på kvällen så var vi tvugna att förkorta tiden på stranden så det blev nog bara 1 1/2h där. Jag smörjde in mig och fixade mig men vägrade betala 50 spänn för en solstol i typ en timma så jag la mig ned i sanden och det fick jag snabbt ångra då det flög sand precis överallt. Satte mig istället med Elsa, Julia och Ludwig i strandrestaurangen och käkade pommes.

våra älskade finnar<33333



Vi drog hem och duschade och fixade oss snabbt inför spirit of Malta. Vi åkte ut med katamaranen (så jävla cool båt), men vågorna var helt crazy. Första gången Maja var med på flera dagar också!!! Kom vatten in i hela båten och jag lyckades även spräcka min skärm då det kom en oväntat stor våg och min skärm råkade komma mot det stenhårda knottriga golvet. Var så jävla arg, förstörde mitt mood completely. Vågorna var iallfall så stora att vi fick åka in till hamnen igen och ha "partyt" där. De bjöd på svingoda baguetter och sen var det  hög musik och dans hela kvällen. Körde "jag har aldrig" med cola och massa härliga människor, det var riktigt kul.

världens bästa ledare!♥



Sen när vi kom hem hände nåt riktigt jävla äckligt. Elsa gick på toa och jag väntade på att få gå in och borsta tänderna, då ser jag en kackerlacka springa ut från toaletten samtidigt som Elsa går ut. Jag ba "KACKERLACKA!!!" och alla började skrika och hoppa upp i sängarna. Jag var den ända kvar på golvet och också den som fick mosa det äckliga fanskapet. Vidrigaste som hänt i mitt liv. Vi fick efter många om och men byta rum iallafall så jag och Maja flyttade in i ett ensamt rum, 245 för att vara exakta, på en våning över den innan. Alla våra resväskor och saker låg kvar i kackerlacksrummet dock. Det spökade också i vårat rum vilket var jävligt kul och sen så kom jag och Maja varandra sjukt nära efter denna dagen också.

favoritmuggen

15:33
25/09 2014
? 0
fylld med kaffe, mjölk och socker såklart.

skriver om inlägget för tredje gången

19:50
24/09 2014
? 0
Men jaja. Hej babes!

Ligger just nu och chillar i soffan framför halv åtta hos mig. Var nyss på träning som inte gick något bra alls.. Eller, fick massa beröm för mina isolations men det har jag ju tränat i snart två år nu på MTV style:n. När vi precis skulle börja med koreografin kände jag att jag höll på att svimma så gick och satte mig på toan i tio minuter sen gick jag därifrån. Kände att jag behövde luft för det funka bara inte, så gick till la baguette och köpte med middag till mig och mamma.

Så när jag kom hem för typ 45 minuter sen så mumsade vi i oss middagen och sen började halv åtta hos mig. Nu tänkte jag bara mysa framför TVn resten av kvällen, Leffe snart ju!! Och imorgon blir det skola en timma som varje torsdag och sen får jag se vad som händer. Kollar väl antagligen massa Youtube som vanligt. Funderar på att börja posta videos jag med för jag har blivit så sjukt intresserad av make up, hår, mode, hälsa, osv. Vad tycker ni om det?
 
Men nu ska jag återgå till halv åtta hos mig som börjar igen.

Puss!





21 juli 2014, dag 8

16:32
24/09 2014
? 0
Detta var en måndag så då var vi redan inne på vecka 2. Vi fick en ny lärare i skolan och bytte klassrum. Hon hette Moira och var skitbra förutom hennes rollspel vi skulle göra hela tiden hahaha. När vi kom hem duschade vi och fixade oss inför kvällen då vi skulle ha beach party & beach games. Maja följde dock inte med, hon hade varit sjuk ända sen kvällen vi alla var tillsammans på balkongen.

lunchpaket, riktigt fancy! dock smakade ketchupchipsen skit haha och flaskvattnet var det absolut godaste på hela resan. hittade det bara en gång till sen, jätteknas.

Det märktes även att gruppen hade kommit mycket närmare nu, alla kunde vara med alla och det var inte stelt alls med någon. Dock hände det en jobbig sak precis innan vi skulle åka så det var lite dålig stämning men inget kunde förstöra beach games! Vi kom till en strand alla varit på dagen då jag och Stina var på splash&fun. På en gång åt vi middag sen blev vi indelade i lag. Jag hamnade inte med någon alls från min grupp så lärde känna massa nya människor men var mest med en dansk tjej som heter Josefine. Vi hade 9 olika stationer vi skulle genomföra och sen ett uppträdande i slutet. Vi gjorde en dans som sög men det var kul ändå hahaha.

 

 




attractive

15:30
23/09 2014
? 0
Brudar här nedan är det ett par bilder på några jääävligt snygga killar, främst för att det är brist på sådana här bilder men också för jag cravar en pojkvän här i höstkylan.

Guys With Tattoos. | via Facebook
Pinterest
Instragam Boys and Girls | via Facebook
Untitled
(1) Rising images on imgfave
Hott😍👌
FEARLESS. | via Tumblr
Kitty
får panik på bilden ovan där man inte ser ansiktet men skäggstubbet och tatueringarna och så håller han i en katt också omg krfkjrdsmgfjkfgkjdsfjksfmskldfmsjkfnskjn

20 juli 2014, dag 7

17:30
22/09 2014
? 0
Och den här dagen var det dags för ännu en av aktiviteterna som Stina och jag köpte till i paketet - splash & fun! Vaknade på morgonen och hade verkligen ingen röst, hade dock inte så ont i halsen längre utan ganska lindrigt. Jättepinsamt då jag och Stina var de ända svenskarna från Suncrest och jag inte kunde prata så hon fick prata åt mig... Haha!

Vi började iallafall dagen med en papegojshow och därefter en sjölejonshow. Sen åt jag och Stina den obligatoriska Maltalunchen: pommes frites. Sen solade vi, åkte vattenrutschbanor och badade i en pool med vågor hela dagen. Var jättehärligt verkligen och båda somnade till i solen så vakna vi med skugga överallt hahaha.



När jag kom hem på kvällen tog jag och mina rumskompisar en promenix runt området och köpte lite smått och gott! Sen på kvällen crasha Stina mitt rum och ba NU JÄVLAR SKA VI GÅ OCH KÖPA PENGAR TILL MOBILEN FAN ASSÅ sen påväg dit träffar vi på Frida som varit hemma spysjuk och vi tog sällskap till vårt älskade mini market med 2 liter vatten för 80 cent. De var riktiga bros! Men iallafall så betalar Stina sina 10 euro som hon skulle köpa mobilpengar för med MYNT! Kassörskan säger 10 euro och hon vänder upp och ned på plånboken och låter henne räkna medan kön blir längre och längre aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag.

tog något annat än pommes för första gången på en vecka<333
en typisk maltesisk matbutik, mer alkohol än mat
vänta på Schtina
sånt här smarrigt hade de på mini market... USCH

m0nd4y

09:25
22/09 2014
? 1
Hej finisar!

Idag är det måndag igen. Uggggh. Hatar måndagar, det är en utav de två dagarna vi faktiskt går långt i skolan. Börjar nu 9:55 med matte och slutar 16:30 med historia. Har även engelska däremellan. Men det funkar. Så fort måndagen är över blir det ju chill, studiedag imorgon liksom.
 
Sen jag skrev sist har jag faktiskt gjort en del. Dansat, fikat med min lillebror, tränat med Sandra, firat min storebror som fyllt 21, varit på stan med mamma, gått i skolan.. Jaa, det var väl det. Här kommer bilder!!

 

mathilda's skinny tuna salad

17:29
21/09 2014
? 0
4 portioner

Ingredienser:
2 burkar naturell tonfisk
0.5 dl gräddfil
2 msk lättmajonnäs
0.5 dl strimlad purjolök
1 röd paprika
1 tärnat grönt äpple
1 tsk curry
Salt och peppar

Utförande:
1. Tärna äpplet, skär paprikan i munsbitar och strimla purjolöken
2. Blanda alla ingredienser i en skål
3. Servera exempelvis i salladsblad och ät som små wraps (det gjorde jag), i tortillabröd, på en bädd av sallad eller liknande!

Recept från: viktklubb!

19 juli 2014, dag 6

15:29
20/09 2014
? 0
De flesta i min grupp började bli sjuka men som tur var så var det helg och ingen skola. Vi åkte till Valletta, Maltas huvudstad, för lite grym shopping. Jag köpte en mobildekoration, hörlurar, 2 tröjor, halsband till mamma, hjärtgrej till pappa, en anka till min lillebror, ett pistolkit till min lillebror och en bodyshopgrej.

shopping Malta style HAHA


Efter det åkte vi till en allmän utomhuspool, jättecoolt faktiskt. Var mest malteser där så kom alla vi med våra gula väskor hahaha. Alla STS:are var där, de från Ramla bay och värdfamiljerna också så det var skitkul. Dock blev Maja jättesjuk så hon låg i skuggan och sov hela dagen och det var inte kul alls, men bortsett från det var det en asrolig eftermiddag. Min röst försvann dock så jag kunde knappt prata hahaha för hemskt!! Viskade resten av dagen typ.



Hade helst av allt stannat hemma men vem tackar nej till lite ferreee? Så vi for iväg till Numero uno typ åtta och jag kunde inte prata så fick viska till Elsa och Julia, Maja hade dock stannat hemma för hon mådde ju jättedåligt. Efter dansande i typ tre-fyra timmar så var min hals helt förstörd och mitt hjärta brann förstod inte vad som hände så jag trodde ärligt jag skulle dö den natten av hjärtinflammation eller något hahaha men jag överlevde!

 

fall

15:26
19/09 2014
? 0
Stora halsdukar, tända ljus, halloween, beanies, regn, gulröda löv, stickade tröjor, mörker, kanel, mjukisdressar, varma drycker, myskvällar, svampplockning, pumpor, vinrött, senapsgult, brunt, kallare luft, boots och kängor, äpplen, långa promenader.... Min favoritårstid!

 

18 juli 2014, dag 5

15:28
18/09 2014
? 0
Gick upp, åt frukost med mina rumskompisar, fixade mig sen bar det av mot skolan. Har för mig att vi snackade om hälsa det var ganska kul. Efter skolan skulle vi till Peter's pool, vi var riktigt taggade. Det var 33 grader i skuggan men Peter's pool hade ingen skugga.



De flesta hoppade ifrån de höga klipporna och badade men jag är ju inte så mycket för att bada så jag gjorde inte det, var fettorolig över att min telefon och kamera skulle bli stulna också. Tog med mig kameran för första och sista gången, tog 9 bilder med kameran på hela resan och det var på Peter's pool... Jag solade iallafall hela eftermiddagen, och sen tog vi tjejer massa bilder tillsammans men Stina har alla på sin kamera och har bara en från den dagen som hon laddat upp på sin instagram.

 
 

På kvällen blev det god middag för första gången var nån kalkongrej och löksås<333 Bitches love onion. Efter middagen gick jag och mina rumskompisar och köpte godis och sen satt vi och pratade och mös på balkongen hela kvällen. Tror att det var den bästa kvällen på hela resan för det var så himla mysigt och jag lärde känna dem mycket bättre. Efter denna kväll började vi umgås mycketmycketmycket mer än innan.

världens finaste bästaste människor♥
godaste jag stoppat i min mun i hela mitt liv

life goes on

09:25
17/09 2014
? 0
Hallå där hjärtisar!

Förlåt för uppdateringen är så låg nu för tiden men känns verkligen som att jag inte har tid. Startar jag datorn är det 9 av 10 fall för att jag måste plugga. Sen är det asjobbigt att gå igenom alla bilder på mobilen också hahaha... Men nu fick jag en stund över då jag skickade in samhällskunskapsuppgiften igår och alltså inte har något att göra nu då jag bara väntar på att få börja skolan snart. Är för övrigt sjukt taggad på dancehallen ikv ihhhh!

Men sen förra onsdagen, då jag sist blogga, har jag varit hos mormor och bakat bröd, gått och köpt chokladbollar istället för att göra det man ska på lektionerna, varit på Marieberg och lager 157, dansat, varit på hundkurs... Ja en massa skojiga saker med andra ord. Bjuder på bilder från veckan som varit!

 

RSS 2.0