4 years as a belieber

21:51
28/04 2014
? 0



dator...

14:10
22/04 2014
? 0
Hej bloggen!

Sitter just nu och har engelska i skolan och tänkte skriva ett fort inlägg. Min dator har ju som sagt crashat totalt så jag har ingen aning hur jag ska kunna uppdatera. ALLA mina bilder är borta och jag har typ paniiik. Jag som precis började få ordning på uppdateringen...
 
Har iallafall massa roliga bilder att visa er men det får väl bli någongång i framtiden, eller om jag lyckas få hem photoshop på brorsans datorn. Annars är det typ kört.

Men nu ska jag gå tillbaka till arbetet innan min vikarie kommer och skriker. Puss!
japp de ända bilderna jag har, från vårat arbete som vi gör just nu

stockholm!

20:40
16/04 2014
? 0
Hallå där gullisar!

Var ju i Stockholm i måndags med mi love och vi hade såååå kul! Vi gick upp klockan sex och fick verkligen stressa oss även fast bussen mot stan gick halv åtta. Vi åkte buss i två timmar och snackade och lyssna på musik, jättemys, sen kom vi upp till Stockholm och gick igenom alla butiker vi ville jättesnabbt typ salt, topshop, mango, zara, hollister, etc. så vi gick in i alla typ såhär sex gånger var för vi vägrade gå till alla standardbutiker som finns i Örebro haha. Sen lunchade vi på jensen och tog froyofika innan vi begav oss mot bussen hem vid sex-tiden. Fick sitta typ 10 säten ifrån varandra hela vägen hem med 20% batteri i mobilerna var, liiite segt måste jag säga men tiden gick ganska fort ändå. Riktigt mysig dag måste jag säga och den måste göras om snarast!!

Jag lyckades även shoppa upp alla 900kr jag hade med mig. Eller ja, 180 gick ju till bussen men still. Köpte en hollisterbodymist för 130kr, ett babylips (cherry me) för 40kr, två tröjor på salt för 100kr styck, en starbucksmugg för 110kr och 150kr presentkort till min lillebror. Sen maten och froyon (froyo så galet dyrt men så galet gott!!!). Verkligen värt det dock men nästa gång vill jag ha med mig ännu mer pengar hehehe. Tirre älskar att slösa.

Här kommer bilder på det jag köpte men bilder på kläderna får ni senare, har tagit några bilder på dem men roligare att lägga ut dem när jag har bildbrist.

Puss!

baka con mi abuela

15:54
16/04 2014
? 0
Hej där finisar!

Ni som följt mig länge vet ju hur kul jag tycker att det är att baka och idag gick jag över till min mormor för att göra just det. Vi gör det lite då och då, och den senaste tiden har det blivit väldigt ofta. Hon vet hur mycket jag älskar det och hon gör ju det själv och när vi bakar gör vi saker jag aldrig gjort, och jag lär mig massvis.

Som ni vet är jag mycket för kladdkakor och muffins, och när jag bakar med henne gör vi mer småkakor, sötebröd och som idag då bullar. Lärt mig svinmycket och ni kanske vet att efter att ha bakat i över 50 år så har man lärt sig en del. Underlättar för mig att lära mig de små knepen nu från grunden, har väl bakat bullar kanske en gång innan och nu vet jag exakt hur jag ska göra och liksom kan de där små grejerna som tar bullarna till en "helt annan dimension". Kom hem och provade en bulle då ringde mormor och frågade om jag smakat, och så pratade vi om hur bra de blev. Helt galet nöjda är vi båda två!

Lunchade även på lite gött husmanskost innan jag begav mig hemåt. Möttes då av en sönder dator och jag har panik men bestämt mig för att hålla mig lugn innan min fader kommer hem. (har typ 10000+ bilder på datorn och en hel del jag skulle kunna tjäna pengar på och en del som har ett sentimentalt värde för mig).

Bjussar på två bilder från dagen så hörs vi senare, puss!
 

kasi 10 år

21:44
15/04 2014
? 1
Idag fyller världens knasigaste, sötaste, jobbigaste, goaste, tjatigaste snorunge 10 år. Kan inte fatttttttta att det är 10 år sen jag stod på dagis och mamma och pappa svängde förbi med bilen med en liten bebis därbak i. Helt galet hur snabbt tiden går. Känns som igår jag och min kusin satt och bytte blöjan på min lillebror, som igår han inte kunde prata och sa "gollegojjeoglejgoelgoe" när en godispåse kom fram. Helt sjukt, min lilla bebis börjar bli stor och jag vill inte. Ugh.
 
Tror inte han kommer se detta men vill ändå tillägna ett inlägg till honom. Ikväll ska han sova över hos mig (basically sova i soffan i mitt rum) och det ska bli så myyys! Han taggar redan galet.
 
Så kommentera grattis till mitt lilla busfrö även om det bara är två timmar kvar på hans födelsedag.
 

oh my god

15:19
14/04 2014
? 1
alltså jag vet inte ens vad jag ska säga. den här videon beskriver hur jag känt och betett mig the last two or so years och det har bara blivit värre och värre och värre och alltså den här videon, jag hoppas från the bottom of my heart att den kommer hjälpa mig och om den inte hjälper mig vill jag bara dela den till er och hoppas att ni delar den till era vänner med liknande problem som jag precis gjorde. det hon säger är så sjukt informativt och viktigt och tipset hon delar i slutet kan vara guldvärt för någon därute så please, om ni vet att ni har ett problem med mat vare sig det "bara" är att ni inte kan sluta äta eller om ni har en grov ätstörning så bör ni kolla på den. den är 29 minuter lång men det där just might have been the most amazing 29 minutes of my life. såååå värd att se det kan jag lova er.

sleepover

21:06
13/04 2014
? 1
Hallå där alla fina!

Sitter just nu hos Izabelle vid hennes mac och fattar absolut ingenting, skulle göra ett snabela då kom jag in på en video på youtube.... Men det löste sig iallafall som ni kanske märkt hehe. Hon är inne i duschen och då passar jag på att göra ett snabbt inlägg, snart ska jag hoppa in och efter det ska vi bara chilla tills det är läggdags. Klockan sex imorgon ringer väckarklockan och klockan åtta ska vi gå in i bussen som ska ta oss mot huvudstaden, längtar!!

Ska kolla efter klänningar till balen och skolavslutningen och sen ska vi äta froyo och om jag lyckas ha pengar över ska jag även köpa en starbucksmugg eller liknande. Sjukt taggad faktiskt! Ska till salt, mango, zara och en massa butiker som inte finns i lilla skitÖrebro.

Aja vi hörs senare mina vänner, ha det bra!

en skev bild på mig och min fave



tirres favoriter

15:28
13/04 2014
? 1
Om ni känner att ni måste fylla på eran spellista inför våren nu men inte har en aning om vad ni ska lägga till tipsar jag er om att checka in min spellista tirres favoriter asap!! Klicka här för att komma till den. Har lite gamla godingar däri så det är inte bara "the hottest & the latest" som förmodligen är det ända ni har på eran lista. Jag själv tycker det är galet svårt att hitta ny musik så brukar be morsan ge mig tips hahaha. Min musiksmak är helt gles...

Så prenumerera gärna på den då jag uppdaterar den grymt ofta!

 

torn

14:23
12/04 2014
? 1
Hellooooo!

Just nu har jag en sjukt stor börda på min axel. Jag har ju som ni kanske vet bokat en språkresa till Malta i sommar, tre veckor. Nu är det så på senare tid att jag börjat fundera väldigt mycket... Alla mina äldre vänner säger att sommaren från nian till gymnasiet är bland den absolut roligaste och jag ska jobba de tre första veckorna, vara borta de tre mittersta och sen vara "ledig" de tre sista... Det känns inte bra alls.

Så jag mejlade STS, och de sa att absolut kan jag byta till två veckor bara det finns platser kvar. Men då får jag ont i magen av att tänk om jag ångrar mig när jag väl är där? Och jag får ju åka tre veckor borde jag inte passa på då? Tänk om jag ångrar mig senare i resten av mitt liv?

Men samtidigt är jag galet hemmakär. Klarade knappt av en vecka i somras utan att känna mig slightly depressed och nu ska jag åka helt själv också. Och jag kommer sakna ihjäl mig efter mina vänner, min säng, bekvämligheten som finns hemma.

Fast fatta sol, bad och snygga boys i tre veckor. Det hade varit galet soft alltså. Och alla jag snackar med som åkt på språkresa säger att två veckor för dem skulle vara på tok för lite och att de är såååå glada att de åkte tre veckor. De tyckte nästan att tre veckor var för lite liksom.

Och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag byta till två veckor måste jag göra det typ snarast. Är så himla torn kan inte sova vissa nätter för jag bara ligger och är orolig. Är nästan ledsen för att mina föräldrar sa ja till att åka på språkresa för den ångesten som den ger mig nu innan sommaren kommit igång.. Alltså ouft.

Vad tycker ni att jag ska göra? Har några av er som läser åkt på språkresa? Snälla kommentera för jag mår så himlans dåligt...

Удивительная деревня Попай на Мальте | "Secret worlds" 

påsklooooov!

21:12
11/04 2014
? 1
Hallå där kära vänner!

Haft en ganska normal vecka I guess. Skola varje dag och inte fått någonting gjort, precis som vanligt. Idag hade vi redovisningar i skolan och vi kunde inte sluta garva herregud största flumgruppen hahaha, nian är seriöst värsta chillåret jag skojar inte ens!

Och nu är det ääääntligen efterlängtat påsklov! Kan knappt förstå det själv. Har massvis av grejer planerade hihi. Imorgon har jag inga planer men någonting händer väl, sedan blir det dansträning på söndag och sedan sova hos babe för på måndag bär det av mot storstaden!!! Ska vara där hela dagen och kommer vara sååå skoj, längtar ihjäl mig. Starbucks, salt, froyo!!!! Bästa som finns.

Sen på tisdag fyller min älskade lillebror år, på onsdag eller torsdag ska jag baka bullar med min kära mormor, på fredag är det kalas för min lillebror och sen är det väl påsk? Eller något jag vet inte haha ska äta en jävla massa godis då i alla fall. Standard, kommer aldrig växa ifrån påskägg fyllda med godis. Hoppas dock på att få lite andra grejer i påskägget i år, lite euro till språkresan skulle inte sitta fel hehe...
 
Men nu ska jag kolla massa videos och kaaaanske få lite plugg gjort.

Puss på er!!

från träningen me baaabe i onsdags, så galet skoj. kanske dyker upp en dansvideo snart??? får se!

oj...

14:38
05/04 2014
? 0
Nästan två månader sen sist! Shit! Vet inte ens själv varför jag inte bloggat, orkar bara aldrig sätta på min dator. Så grymt seg och jobbig och ugggggh. Men idag gjorde jag det!

Vad har hänt sen sist då? Jag vet inte ens själv haha har varit med kompisar, börjat dansa två dagar i veckan, gjort nationella prov, pluggat eftersom jag ligger efter i fan varenda ämne, fått 3/5 på twitter (REFOLLOW AV BEAU OMG), börjat planera klassresa lite smått, osv. Som sagt minns jag inte vad jag skrivit eller inte skrivit haha jag är dock fettsad över det faktum att jag missat att skriva om vad som händer för jag ser min blogg som en typ av dagbok och det skulle vara himla kul att kunna gå tillbaka och se vad som hänt senare i livet.. Men aja, life goes on.
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade, höll på med telefonen, käka frulle, fikade i solen, kollade på massvis av hälsovideos på youtube, gjorde mat och nu sitter jag här igen. Skulle behöva skriva min novell som skulle varit inlämnad i februari men jag tror jag skjuter upp det någon timma till... Hehe.
 
Ha det så bra lovelies, här får ni en bild på hur jag ser ut right now. (tänkte lägga ut bild på min lunch men insåg att de senaste inläggena mest bestått av mat hehe)

(tagen igår kväll då)



RSS 2.0