ansiktsmask

23:01
28/02 2015
? 0
Hej älsklingar!! 

Sitter just nu med en stel ansiktsmask och typ flinar åt hur ful jag är, ser ut som frankenstein. De senaste dagarna har varit toppen. Igår var det ju skola men det var ganska chill, vi pluggade på en lektion, redovisade på den andra och hade prov på den tredje. Lunchade med Sandra på soleo också det var jättemys. Flera sådana mystillfällen tack!! Efter skolan gymmade jag sen åkte jag hem och kollade på lets dance med familjen.

Idag åkte jag och spinnade på morgonen, de har mitt absoluta favoritpass enbart på lördagsmorgnar. Det suger pga. att det är på öster då jag har mycket närmare till kvarnen, men de dagar mamma skjutsar bokar jag på en gång. Efter spinningen åkte vi till stadium outlet och Marieberg i hopp om att hitta skidhjälm, skidglasögon och underställ men fick med mig massa hudvårdsgrejer istället (som masken), typiskt mig. Kommer nog upp inlägg om de fyra grejerna jag köpte imorn. 

Imorgon blir det nog en tripp till stan i hopp om att hitta lite grejer till rummet bl.a. en helkroppsspegel. Need it, want it. Annars ska jag bara förbereda mig inför måndag eftersom det är dags för första praktikdagen. Är både taggad och nervös men väldigt skönt att jag ska praktisera med Sandra den första tiden. It's gonna be amaziiiing. 

Men vi hörs senare gais, hare så bra!! 






long time no see

15:46
26/02 2015
? 0
Har hänt väldigt mycket sen jag sist skrev, shit!! Haha. Hela sportlovet har ju gått och slutet av skolveckan från helvetet närmar sig. Hade ett  naturkunskapsprov igår, ett katastrofalt matteprov idag och imorgon väntar både kommunikationsredovisning och spanskprov. Wish me luck!!! Haha jag och mina girls har väl aldrig varit så förbannade som efter matteprovet idag, verkligen hemskt. Hade pluggat hur mycket som helst och inget jag kände igen var på provet? Helt sjukt. Algebra som är min favorit. 

Här kommer bildbomb från tiden som varit!! 




| inledde lovet med att fixa mitt rum | spinnade på alla hjärtans dag | fick lite presenter trots att jag inte hade någon valentine! | promenixer med doggen i skogen har hunnits med |  och installering i garderoben. ni kanske ser hur färgglada kläder jag har... hehe | blev redigt nöjd med min eyeliner en dag, har tränat mycket på att sminka ögonen | myskväll med elle, middag på stan och sen mys och massa snack hos mig | en jävla massa plugg också som var helt värdelöst | köpt en make up sponge från real techniques!!! h&m har ju fått in huuur mycket som helst | har även lyckats bränna upp min hand haha.. | 

Hur har ni haft det sen sist sötisar!? 

sportloooov

13:05
13/02 2015
? 0
Tja babes!

Kom nyss hem från gymmet och har ÄNTLIGEN sportlov. Började dagen 8:20 med svenska och slutade vid 10:45. Knallade då iväg till gymmet och körde ben-/rumpstyrka och 30 min kondition. Gick därefter över till hemköp och köpte mig lite fruktsallad och ett par mozzarella-bollar som post-workout eftersom det är fredag och sportlov. Var ju tvungen att fira in det ordentligt.
 
Mamma och pappa har även varit och köpt min garderob så blir väl att bygga ihop den hela kvällen. Är så galet taggad!! Har tagit lite bilder så får ni se hur det ser ut nu, hur det såg ut förut, hur det kommer se ut sen, osv. Även fast det är långt ifrån klart blir jag ändå så lycklig över varje stor grej som blir överstökad. Can't wait for it to be done.
 
Men nu har jag två förbannade uppgifter som ska vara inskickade kl 17 ikväll som måste bli klara. Hörs sen! Puss.

 

furnitures

22:10
11/02 2015
? 0
Tja babes!!

Har haft en fantastisk dag idag, asså har garvat eller lett med hela ansiktet i minst 75% av hela dagen. Fyfan vad jag är tacksam över mina kompisar i skolan, längtar liksom till skolan bara för jag vet att jag får umgås med dem. Så mycket kärlek.
 
Efter skolan åkte jag till mammas jobb och därefter åkte vi till Marieberg. Vi kollade ut min garderob och det blev en PAX! Är så himla lycklig, lyckotårar deluxe. Sen kollade vi även ut en byrå, och det blev en liten malm. Ska ha en vit TV på den också. Så nu återstår bara en spegel med svart ram, tavlor och väggdekal. Dock glömde vi kolla ut dörrknopp till garderoben.... Haha, så jag eller mamma måste åka med pappa så han inte tar fel. Han föreslog nämligen, helt seriöst, att jag skulle köpa en röd garderob i morse. JS, he's not picking anything to my room without my permission.
 
Sen var det träning och det var lika kul som vanligt. Direkt när jag kom hem gjorde jag iordning mackor med Philadelphia till middag, SÅ GALET GOTT, och sen sprang jag ned i källaren och började redigera den urroliga filmen vi spelade in på naturkunskapen idag. Hann se både mästerkockarna och biggest loser samtidigt, så har suttit härnere i ungefär 2 1/2h. Men det är klart nu så ska bara ladda upp det på youtube, sen blir det dusch och säng. Är redigt taggad på sovmorgon imorgon också, och enbart en lektion på fredag. Älskar thoren.

Men puss på er gullisar, ttyl.

screenshot från videon, HAHA!

you can say anything about me but I am who I am and that's something you could never be

20:16
10/02 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu i mitt "work space" som jag visade för er förra veckan och har det mysigt. Ska träna på att redigera videos för det är så himla kul, funderar på att lägga upp videos ibland typ sådana "typical beauty-videos". Älskar ju att kolla på sådana själv. Vi får se!

Har faktiskt gjort en del idag. Pluggat på min redovisning, gått ut och gått uppe vid allén (SÅ JÄKLA FINT FÅR PANIK vill bo där), köpt ett par träningstights (visar bild senare i veckan), haft redovisning, skrivit på min argumenterande text och lagat middag. Taggar till Biggest loser klockan nio, älskar det!

Imorgon blir det träning x3 som det nog blir varje onsdag framöver tills vi får nya schemat - om det nu är bättre än det vi har nu dvs. Så blir full rulle hela dagen imorgon, kommer vara helt mörbultad när jag kommer hem.

Hörs då iaf! Puss.
 
uppe vid allén förut, så galet fint. tog massa fina bilder med kameran som kanske dyker upp här någon gång!

tired

23:13
09/02 2015
? 0
Ligger i sängen och tänkte lägga mig men ville bara blogga först. Har varit en riktigt bra dag idag - gymmet. Hade ett sådant jäkla bra ben- och rövpass och var SÅ taggad på att få avsluta det på löpbandet men det var proppfullt i över 25 minuter så jag gav upp. Riktigt irriterande, är fortfarande sur över det haha...

Sovmorgon imorgon men måste träna inför redovisningen jag ska ha samma dag. Vår grupp har inte ens börjat med powerpointen men det löser sig nog. Hoppas jag... 

Hörs imorgon, avslutar med två bilder. En från igår och en från idag. Kyss! 





my weekend

20:24
08/02 2015
? 0
Hej babes!!
 
Ligger just nu i soffan och slötittar tv men rör väl snart in mig mot duschen. Idag har jag faktiskt fått en del gjort. Åkte med mamma till Marieberg och vi köpte fönsterbräda, gardinstång och så köpte jag en stavmixer. Har alltid velat kunna göra smoothies, soppor, såser, puréer till bakning, m.m. så det ska bli superkul! Inviger den imorgon till frulle. Min kusin kom även hit på eftermiddagen så vi pratade och tog en promenad med hunden. Lika mys som alltid!
 
Och imorgon blir det skola. Ugggggh. Har idrott och så blir det gym efteråt, så dubbel träning. Love it. Funderar på att dra upp på stan och köpa ett par träningstights också eftersom mina favoriter fått tuggummin på sig och så har jag kastat ett annat par. Pappa måste köpa ett par bra åt mig också jag tänker bara köpa ett reservpar som kan vara bra att ha.
 
Men vi hörs imorgon baes!! Puss. 

fitness, girl, and goals image
drömrumpis!! bild från weheartit

proteinfluff

23:59
05/02 2015
? 0
Om ni har proteinpulver ligger hemma eller dricker proteinshakes måste ni prova detta!! Sjukligt gott och så enkelt! (ni får ursäkta den brusiga bilden)

1 portion

Ingredienser:
25g bärproteinpulver
0.5-0.75dl frysta bär (jag använde en mix av blåbär/hallon)
0.5-0.75dl lättmjölk

Utförande:
1. Mosa ihop bär och proteinpulver i en skål, börja sen vispa på låg med elvispen.
2. När det blivit en massa, häll i lite lättmjölk och vispa på hög.
3. Häll i mjölk och vispa på högsta tills det blivit ett härligt fluff.

Recept från: mig själv!

050215

15:02
05/02 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu i skolan och borde göra min spanskpowerpoint men eftersom det är grupparbete vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Haha får höra av mig till mina groupies när jag kommit hem. Missade i alla fall min buss med två minuter och det var RIKTIGT surt, men ska börja gå till nästa om tio minuter.
 
Har tränat som en galning sen sist jag bloggade. Körde TRE pass igår, var såååå död när jag kom hem. Tänkte träna lite idag, fyra rump-videos från blogilates, och sen vila imorgon. På lördag blir det antingen spinning eller något skönt pass på gymmet. Älskar att träna, och kärleken har blivit så stor nu på sistone. Jag tränar bara roliga saker och liksom gör bara sådant som jag njuter av att göra. Tvingar mig inte att springa 5km på löpbandet exempelvis utan jag joggar, powerwalkar och promenerar. För det är det jag tycker är kul.
 
Vill bara få ordning på kosten så att jag kan få en någorlunda snygg kropp till sommaren, även om jag inte bryr mig om det speciellt mycket. Vill bara vara glad och må bra, det är fan så mycket viktigare än att vara tight till sommaren. Tycker jag i alla fall. Samhället måste lära sig att hålla käften för vet att det är så många som mår dåligt över sina kroppar och som tids nog utvecklar ätstörningar för att samhället säger att det inte är okej att se ut på ett visst sätt. Blä. Usch. Fy. Spyr på det.
 
Men fan vilket djupt inlägg, tänkte från början bara skriva om min dag hahaha. Kommer upp ett smarrigt, NYTTIGT, recept ikväll. Det måste ni prova på.

Puss på er!

så sant...

work space

20:02
03/02 2015
? 0
Nu när jag gör om mitt rum så har datorn flyttat ut ur mitt rum. För gott tyvärr. Får inte plats med ett skrivbord som kan ha en stor skärm, två högtalare, tangentbord och mus. Så har temporärt flyttat ned den till en mysig plats i källaren. Ska fixa det finare när alla mina möbler som för tillfället står här är borta. Vill fixa lite mysiga ljus, ett par block och en bra bok, pennor och sen ställa datorn och allt lite smidigare. Kanske fixa ett någorlunda bättre bord också. Men det duger åt mig så länge. Tycker det är jättemys att sitta härnere i kylan med en kopp (nyttig!) varm choklad och lite dimmat ljus.
 
lite stökigt men som sagt, ska fixa det finare!

make it happen

08:13
03/02 2015
? 1
Tja bloggen!

Vaknade för typ en timma sen och ligger bara i sängen och chillar just nu. Har ont i heeeela kroppen. Körde inte bara någon tabata-liknande cirkelstyrka på idrotten igår, utan var även iväg till gymmet efter skolan. Ajajaj säger jag bara. Gör ont i baksida lår, mage, triceps... Dying. 

Börjar ju skolan 14:30 som vanligt men måste skriva klart min engelsktext till lektionen, sen ska jag försöka ringa en av mina potentiella praktikplatser då han lovade mig praktik men inte hört av sig? Hoppas på att det inte är någon fara dock. 

Kanske drar mig iväg på ett spinningpass senare om det finns något ledigt annars blir det vilodag. Slutar fem så det är ganska segt... 

Puss på er! 

gårdagens frulle i skolan. smoothie på hallon, naturell yoghurt och honung. älskar min skolcafeteria!

fight for everyones right in the society

18:22
01/02 2015
? 1
Den här låten gör mig så känslosam och förbannad på en och samma gång. Det är 2014 men fortfarande är det som att mentaliteten i folk är kvar i 1950. Att folk ska behöva gå runt och oroa sig, gråta sig till sömns, skära sig, svälta sig, hetsäta, bränna sig, ALLT MÖJLIGT DESTRUKTIVT SOM FINNS, för att det fortfarande inte är accepterat att vara homosexuell. Eller transsexuell, bisexuell, alla sexuella läggningar som finns, för den delen. Att det i både bibeln och koranen, vad jag vet, står hur man ska vara för att bli accepterad som människa. Som att någons värde ska begrundas i böcker som skrevs långt före vi ens var påtänkta. Som att könet på den människa man blir kär i, ska göra en till en sämre människa.
 
Jag kan inte göra annat än att sucka åt dagens samhälle. För fy fan vad jag längtar tills dagen då folk inte kommer döma någon för något, utan låta alla göra precis vad de vill. Inte kränka någon för vad den tycker om att göra eller för vem den älskar. Även om jag är begraven sen århundranden tillbaka så kommer jag ändå veta att mina efterkommande kommer leva så mycket bättre än många utav mina medmänniskor gör idag. Fy skäms på homofober, rasister, mobbare, mördare, våldtäktsmän, nazister och alla människor som någon gång kränkt, krossat, förstört någon annan.

RSS 2.0