friskis & svettis pass - aerobics

15:51
19/12 2013
? 1
Hej kära vänner!

Det andra passet jag gick på var aerobics. Hade i stort sett ingen aning vad jag gav mig in på när jag gick in i spegelsalen den onsdagen, men åh så roligt det var! Såhär beskriver friskis passet: stegkombinationer med dansig känsla. Det är som en typ av dans men man går mycket, gör hopp, snurrar runt, osv.
 
Jag fick upp pulsen ett flertal gånger, det var jobbigt och skitkul på samma gång. Lite krångligt att lära sig rutinen dock, jag lärde mig hur man gjorde "snurrarna" när typ 3/4 av passet redan gått. Dock stod jag väldigt dåligt så jag knappt såg intruktören. Lite dumt gjort kanske.Vi dansade i fyra block så vi lärde oss fyra små rutiner, sen i finalen som de kallar det på friskis så körde vi hela koreografin superhårt och då rann svetten kan jag lova er.
 
Aerobics får av mig ☆☆☆☆ av 5. Min sammanfattning är att den passar alla åldrar, och om man gör alla steg fullt ut och följer instruktören på pricka så blir det väldigt jobbigt (positivt alltså haha). Kan vara lite svårt att komma in i det bara, men efter ett par gånger går det säkert super!

har inte sett hela videon då denna var den kortaste jag hittade och jag ändå tyckte den var lång, men den sammanfattar aerobics helt okej ändå


Kommentarer
Postat av: Emelie - Foto & Skönhet ♡

♥ Skulle du vilja ha 500 besökare till? ♥ Veckans blogg ♥ http://emso.blo.gg/2013/december/behover-du-mer-besokare.html#comment

2013-12-22 @ 09:19:52 / http://emso.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo