friskis&svettis pass - dans fusion

14:17
12/12 2013
? 0
Hallå där kära vänner!

Tänkte börja med en serie inlägg där jag lägger ut pass jag gått på på friskis, vad vi fick göra, hur jobbigt det var och vad jag tyckte om dem. Kan vara kul att läsa om man inte gått på pass innan men funderat på det. Jag köpte nyss gymkort där pass ingick, hade inte det förra gången, så jag och Sara är i full gång med att prova på alla. I söndags var jag på afrodans och igår var jag på boxning. Tänkte börja med passen i rätt ordning i alla fall, så jag börjar med att berätta om dans fusion!

Såhär skriver friskis för att förklara passet: showa loss med steg och olika dansstilar. Det stämmer då vi körde massa olika dansstilar. Det var väl sådärkul. Det jag mest tyckte om var när vi körde lite mer latino och det jag inte tyckte om var typ discon och burlesque:n. Så det ända jag typ tyckte var kul med passet var latinodansen. Om man är lite äldre tror jag det är ett skitkul pass. Det var mest äldre där också. Jag blev inte speciellt svettig av det heller.

Så dans fusion får av mig ☆☆ av 5. Sammanfattningen är då att den säkert passar äldre jättebra, inte så kul för oss lite unga som vill ha en utmaning och få upp pulsen ordentligt.

en lite jobbigare version på dans fusion än vad de erbjuder på friskis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo