åh äntligen

20:01
10/02 2013
? 0
Mitt liv är så sjukt perfekt just nu, kolla vad pappa och jag åkte och köpte idag:
 
Löpband 97276HP 0-12 km/h
ETT LÖPBAND OCH PULSKLOCKA!!!!!
 
Omg ni vet ju hur länge jag tjatat om löpband eller hur? Visserligen är pulsklockan pappas gamla som han fått för längesedan men vi åkte till Ur&Penn och fixade batterierna idag så nu fungerar den som ny! Riktigt bra faktiskt.
 
Provade löpbandet för någon timma sen för jag och Sara bestämde oss i bussen påväg hem från dansen (som gick skitbra förresten, tjoho!) att vi skulle göra något träningsprogram med Runkeeper (appen jag springer med) så så blev det! Ifall vi följer det kommer vi kunna springa ett 5K den 5 april! Hell yeahhhh!
 
Imorgon sätter nya kosten igång också, är lite rädd för att springa när jag knappt kommer äta några kolhydrater men.. Ifall jag känner mig svimfärdig får jag väl step back och kanske äta en banan innan nästa gång. Vet att man inte får äta kolhydrater men ifall jag inte kommer träna så kommer jag ju få behöva äta det innan träning.
 
Är så himla glad och på bra humör just nu (blir alltid det efter jag tränat!) så ska in på min fitblr och sprida en massa glädje och uppdatera min fitnessblogg och sen hoppa in i duschen och sen vet jag inte vad jag gör! Woho!
 
Puss på er!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo