bästa veckan i mitt LIV

21:49
22/02 2013
? 1
Alltså det här sportlovet har varit den grymmaste lov jag haft på ett redigt bra tag! Och det har verkligen varit ett sportlov. Älskar det sjukt mycket omg ksdmflksmfskl. Här får ni värsta genomgången med tusen bilder o shit:

Måndag:
Steg upp sju på morgon för att hinna med halv nio-bussen till stan. Mötte upp Izabelle på rese och sen bar det av mot Friskiiiis! Vi tränade massvis av kondition och sen gjorde vi lite styrka med kroppsvikt och stretch. Efter det drog jag hem och chillade med mor min.
 
Måndagens träning:
20 min jogg/powerwalk, 2,4km
15 min trappmaskin lvl 8, 0,4km
10 min armcykel
10 bicep curls, 10kg
10 shoulder press, 10kg
10 någotjagintekommerihågnamnetpåmensomtränadetricepsen, 10kg
25 squats lite random
3 step butt (donkey kicks, backward leg extensions, squats)
10-15 min stretching
 
Måndagens träning hemma:
Sexy leg workout (squats, lunges, calf raises, wall squat, jumping jacks, sumo squats, leg raises)
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
 
Tappade bort bilderna hahaha så blir inga, sorry babes!
 
Tisdag:
Upp lika tidigt för att hinna med da buzz. Den här gången var Sara på bussen så vi mötte upp Izabelle på rese och gick till friskis. Körde kondition men även en hel del styrka med kroppsvikt. Stack sen med Izabelle till bussen och lämnade Sara på da gym och så drog jag till coop. Handlade med mamma och el hermano menor sen stack vi hem. Lagade nyttig lunch och sen kom kusin över för att springa på bandet, så då passade jag på att köra lite mer styrka. Haha, väärt!
 
Tisdagens träning på gymmet:
24 min joggning, 3km (0.5km uppvärmning)
15 min trappmaskin, lvl 8 hastighet 1.7 5 min, lvl 4 hastighet 5.5 5 min, level 5-6 hastighet 3-4 5 min
10 min armcykel, 2km
36 min cykel, 6.67km
Challenge: mini circuit (crunches, mountain climbers, leg raises, plank x3)
Squats, lunges, toe touches helt random
Kissande hund-rutin (vanlig kissande hund, kissande hund med kick, dampkissande hund)
3 step butt (donkey kicks, backward leg extensions, squats)
 
Tisdagens träning hemma:
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Nästan hela waist trimmer (jumping jacks, burpees, star jumps, russian twists, side plank, plank, bicycle crunches, mountain climbers, leg lifts)
Jägarsits, leg raises, lite random stuff sådär
10 armhävningar på knä
 
supernyttig och deliciousss frukost

typ osminkad jag hejhej


jag när jag tränade on da gym

Onsdag:
Vaknade samma tid, tog samma buss, mötte upp samma personer, gick till friskis. Körde intervaller och satan i  gatan vad jag höll på att dö. Trodde att jag skulle ramla och svimma och spy och dö mitt där på bandet men jag höll ut, sucked it up, och överlevde. Sen hittade vi ett gym med hantlar som vi inte sett tidigare så vi stack dit och körde ett tag. Ganska så najs faktiskt men trodde jag skulle DÖ med tre-kilos hantlarna. Började dock känna att jag fick blåsor under tårna, not fun. Kom hem och chillade med livet på hög nivå. Riktigt najs. Såg dock att mina tår hade börjat blöda, ajaj. Konstigt att det gjorde ont.
 
Onsdagens träning på gymmet:
25 minuter intervaller (med 5 minuters uppvärmning), 4.06km (0.4-0.5 uppvärmning)
28 min cykel, 7km
10 min trappmaskin level 4-6
10 min armcykel
10 leg extensions, 10kg, 7ggr
30 leg press, 10kg, 30 reps 1gg, 40 reps 1gg, 15 reps 1gg
Victoria's secret angel arm slimming workout med 3kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Halva sexy leg challenge (squats, lunges, calf raises, wall squat, jumping jacks, sumo squats)
Inner thigh workout (wide stance squat, first-position pilé squat, squat with ball, wide-stance arm swing, inner-thigh press with ball)
10 leg curls, 20kg, 3ggr
10 bicep curls, 5kg
10 shoulder press, 10kg
Halva Victoria's secret model ab workout (russian twists, 1 legged seated shimmies, v-crunch, crunch, single legged v-ups)
 
 
Onsdagens träning hemma:
10 armhävningar på knä (lol)

löpbandet


i gymmet med hantlarna som jag dog av

min tå </3
 
Torsdag:
Upp och iväg. Tränade vanliga konditionen, insåg att det bara blev jobbigare och jobbigare att köra sitt hårdaste för varje dag som gick. Hehe kanske hade varit bra med vila mellan, men var tvungen att köra varje dag när det ändå var gratis! Provade på cirkelgymmet med Sara och sen följde jag med henne och köpte sallad. Gick runt i lilla hemköp med henne och insåg att jag inte ens blev sugen på godiset eller någonting. Så jag köpte mig ett äpple och sen stack vi. Insåg då också att jag inte cravat ett skit sen måndags, och det är incredible för att vara jag. Amazing. Drog till gården på kvällen för att stå i caféet, lite roligt drama hände (första gången lol), sen bar jag mig av hemåt och somna hyfsat tidigt.
 
Torsdagens träning i gymmet:
30 min joggning/powerwalk
5 min trappmaskin
20 min cykling
15 min armcykel
30 leg press, 10kg, 3ggr
Ett varv i cirkelgymmet, 10 reps i 3 set med övning, resistance låg mellan 2-4 (chest press, liggandes sit ups, stå och dra upp ben nåt skit för ländryggen, ab crunch, leg extension, lat pulldown, höftarmhävning (lol ingen aning vad det heter), bicep curl, seated leg curl, tricep press, shoulder press, squat, seated row)
 
Torsdagens träning hemma:
Lite magövningar
10 armhävningar på knä
 
asgod och nyttig frukost, accomplished
 

löpband

leg press

ensalada

moi
 
Fredag:
Drog till Friskis men klantarslet aka Sara försov sig. Sigh. Men jag och Izabelle körde på med kondis och en del styrka, sen drog hon hem och då körde jag lite mer styrka och sen stretcha jag. Drog sen iväg för att möta upp Sara och vi stack till Ica och köpte lite sallad och snacka. Sen drog vi och solade, sen får jag ett samtal från min far om att han ska bjuda mig och min lillebror på restaurang. Sighhhhh. Så bara att dra och stoppa i sig ännu en sallad.. Fick inte i mig speciellt mycket dock, lol. Sen stack jag till farmor och pratade massor med henne, kollade på kläder, fikade och bara hade mys. Stack sen hem och fixade massa låtar så ska dela upp dem i spellistor nu, sen bloggade jag vilket jag gör. Väntar på kvällsmaten och är skitdeppig så har precis ätit sex godisar och en liten näve chips. Har precis insett att jag äter när jag är ledsen och det suger ska ni veta.

Fredagens träning (enbart på gym):
23 minuter spring/powerwalk, 2.9km (5 min upv, 0.5km upv)
10 min armcykel, 1.7km
11 min trappmaskin, 1km
Ett varv i cirkelgymmet, 10 reps i 3 set med övning, resistance låg mellan 2-4 (chest press, liggandes sit ups, stå och dra upp ben nåt skit för ländryggen, ab crunch, leg extension, lat pulldown, höftarmhävning (lol ingen aning vad det heter), bicep curl, seated leg curl, tricep press, shoulder press, squat, seated row)
Victoria's secret angel arm slimming workout med 1kg hantlar (shoulder press, mini shoulder pumps, windows, back squeezes, bicep curls, snea bicep curls, dumbbell punch, snea dumbbell punch, "serve the tray", "tray taps", tricep extensions)
Halva inner thigh workout (wide-stance squat, squat with ball, wide stance arm swing, inner thigh press with ball)
Halva Victoria's secret model ab workout (russian twists, v-crunches, crunches, single leg drops, butterfly push-tru's)
10 armhävningar på knä

löpband

jag och min kära vän
 
världens underbaraste sallad åhhh önskar att jag kunde fått avnjuta den hungrig..
 
Min sportlovsvecka! Bara helgen kvar och då ska jag NJUTA till fullo. Hänga med familjen, ta en vilodag från träningen och sen köra hårt på söndag igen. Har goda nyheter men vill berätta dem när jag är glad, så vi hörs snart babes.


Kommentarer
Postat av: ellen

Vilken fin blogg! Jag undrar vad "Victoria secret träningen är för något? Det är massor som lägger ut att dom har tränat det osv? :) Svara gärna i ett inlägg! + att du är verkligen INTE tjock!!!

Svar: tack fina du! lägger upp den senare idag eller imorgon, hihi. kram!
mstigeback.blogg.se

2013-03-03 @ 23:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo