skitprao

19:15
08/02 2013
? 0
Hej mina vänner!
 
Dagen idag var helt OK. Hela mentortiden satt Kjell och hjälpte mig med massa praoplatser jag skulle kunna gå till, sjukt najs! Älskar schyssta lärare. Sen hände väl inte så mycket mer i think. Efter skolan drog jag, Sara och Izabelle till stan för att leta en praoplats till mig (eftersom det gick skitdåligt igår) men aa. Gick till Hälls de sa att chefen skulle komma på måndag.
 
Sen vid tjugo över fyra tog jag 24:an till pappas jobb för att gymma! Sprang 30 minuter men fick så ont i mina vader hela tiden att jag aldrig fick upp flåset riktigt.  Men rörde på fläsket iallafall och det är väl bättre än inget. Sen åkte jag och pappa till biltema för han skulle köpa något, sen hem och äta. Mamma tyckte att jag gjorde ett dåligt val som gick till Hälls, så på måndag blir det väl att pricka av resten av den där listan.. Är så sjukt trött på allt som har med prao:n att göra just nu. Vill bara ha ett bra café eller en restaurang som förhoppningsvis kan ge mig ett sommarjobb. Orkar inte med alla som säger nej och sånt. Jag är fjorton inte tjugofem det kan väl inte vara så svårt? Ge mig en mopp och låt mig städa sen är jag nöjd.
 
Aja.. Är så depp och arg just nu att jag inte orkar med någonting, så tänkte plugga SO i några timmar. Vi har inlämningsuppgift tills på torsdag och jag älskar att skriva så jag tog mig an att skriva allting. Vill få bra betyg eftersom mina föräldrar inte är speciellt nöjda med mitt C. Läraren i SO ogillar mig dock, så tror inte jag kan höja mig speciellt mycket mer.
 
Orkar inte deppa mer här så vi hörs när jag är på något bättre humör.
 
PUSS PÅ ER!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo