tell the world i'm coming home

09:22
14/07 2013
? 1
Hallå där finisar!
 
Idag bär det av hemåt för min del! Mamma, pappa och Kasi stannar här tills på fredag, så jag blir själv från idag tills dess. Ska bli riktigt kul! Min storebror kanske kommer vara hemma någon/några dagar men han brukar inte göra speciellt mycket väsen av sig lmao.
 
Nu har min moster och hennes sambo varit här sen i fredags och det har varit jätteroligt, det är de jag åker hem med idag. Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på, vädret är lite sisådär men jag hoppas på en sista glass iallafall! Åt ingen igår för jag valde att åka och handla istället vilket jag ångrar nu... Ugh.
 
Det jag längtar riktigt mycket till nu när jag kommer hem är en rejäl dusch och att få träffa mina fina vänner! Vi har mycket inplanerat nu denna vecka, bl.a. ska vi provträna på ett nytt gym eftersom vi inte gilla friskis sådär överdrivet mycket, det är alldeles för mycket folk där, ÄTA KEBAB FÖR JAG HAR SAKNAT KEBAB, gå på stan och a ton of sleepovers! Kanske ska träffa några killkompisar också men vi får inte tag på dem.. Ugh.
 
Aja vi hörs i bilen/när jag kommit hem. PUSS!


me&my monkeys
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag såg att du kommenterade på bieb.blogg.se och jag tänkte bara be dig om en liten liten sak. Som du kanske vet är Julia (Biebs författare) i Spanien just nu och jag tänkte att vi borde visa våran uppskattning till henne. Så, jag äger en instagram tillägnad Bieb @withyouimbetter och jag har lagt upp en bild där alla kan skriva någonting till Julia som hon kommer se när hon kommer hem. Man kan skriva varför man började läsa, vad man tycker om novellen, bloggen, henne som författare eller praktiskt taget vad som helst som kan få henne glad och då skulle det vara jätteroligt om så många som möjligt var med på det, om du förstår? Så om du vill vara med på det här, kommentera den näst senaste bilden på @withyouimbetter på instagram, tack! :)

2013-07-27 @ 13:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo