dos a's dos c's

09:57
01/06 2013
? 0
Hello darlings!
 
Igår var en skitbra dag. Ifall ni känner mig vet ni att jag är s ä m s t i NO, får F var och varannan uppgift känns det som. I våras när vi fick betygen låg jag på E och ett D. Kändes inte sådär jättebra. Sen nu sista veckorna har vi gjort asmånga uppgifter och prov, så igår gick jag och Izabelle för att fråga vad vi fick för betyg.
 
På en labbplanering vi gjort fick jag ett C, för en av mina uppgifter var helt efterbliven I know. Sen på ett labbutförande vi gjorde fick jag C, för han tyckte att jag kunde hållt upp min glasskiva i en och samma vinkel hela tiden (vi skulle hälla olika ämnen på en glasskiva och testa viskositeten). Sen hade vi gjort ett prov som jag gick runt och grät för på skolan efter för jag kände att nu blir mitt slutbetyg F. Då igår berättade han att det provet vi gjorde var ett nationellt prov för niorna i år. Och det märktes det verkligen att det var för det gick SKITdåligt. Då berättar han att jag fick ett A. ETT FUCKING A!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN NI FATTA KÄNSLAN? JAG, F-BARNET NUMBER ONE, FICK A!!!!! Och vet ni vad han säger precis efter eller? "Det står bara bra här." Jag ba "Vadå bra?" "Ja, jag har inte ens något dåligt att säga om det." LIKE WTF? WTFWTFWTFWTF OCH JAG GICK RUNT OCH GRÄT FÖR JAG TRODDE ATT JAG VAR DÅLIG, SEN KOMMER HAN INTE ENS PÅ NÅGOT DÅLIGT ATT SÄGA OM DEN?!?!!??! WHAT. THE. ACTUAL. FUCK.
 
VET NI KÄNSLAN NÄR NÅGOT SÅNT HÄR HÄNDER ELLER? Jag var seriöst i extas, både jag och Izabelle (som lyckades få TVÅ A), vi kunde inte ens koncentrera oss ordentligt på tekniken i början utan gick bara runt och log och kramades och berömde varandra och grejer. Åhhhh vilken underbar känsla!

Så igår var verkligen en sjukt bra dag för mig. TACK GUD TACK, för att skolan äntligen börjar gå bra för miiiig! (fick även A på ett SO-prov i måndags, det är därför jag tycker att allt verkar gå så bra just nu)

PUSSSS, HÖRS SEN!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo