empty as a glass of air

13:36
19/06 2013
? 0
Hello there dollys!

Min inspiration och skrivarglädje är som bortblåst, och känner mig lika tom och innehållslös som min rubrik till detta inlägg. Inte vet jag varför. Har inget att göra om dagarna och allt är bara allmänt tråkigt nowadays. Visst igårkväll var jag i Lillån och i förrgår hade jag över mina vänner men det var bara i två-tre timmar. De resterande 21 timmarna på de dygnen sög.
 
Sen att vi inte har något internet gör ju inte skiten bättre. Man kan inte sysselsätta sig med film, TV-serier, bli inspirerad på weheartit, scrolla igenom hela dashboarden på tumblr eller någonting. Man är fast med sig själv i ett hus långt borta i ingenstans. I absolutely hate it. For real.
 
Förlåt för ett jobbigt inlägg där jag endast klagar, men jag vill uppdatera men det går inte. Jag vill visa er alla fina bilder från studenten och stadsparken men nej, internetet klarar inte att ladda upp alla bilder. "Men ditt förra inlägg?", ja men då började jag ladda upp klockan fyra på dagen ungefär. Satt alltså hela dagen och laddade upp bilder. Kul!

Det känns som att det ända jag gör från att jag går upp till morgonen till när jag går och lägger mig på kvällen är att äta. Ätaätaätaätaäta, och inte tränar jag heller. Och det är ju inte precis som att jag sitter och äter dadlar och frön utan det är kolhydrater, socker, fett. Jag hatar det. Det gör mig så olycklig att jag inte ens finner ord för det.

Känner mig som en ledsen poet utan ord. Jag vet inte. Jag är inte ledsen, men jag är vilsen. Nu fick ni ett inlägg som är 100% jag just nu. Det här är ungefär det som försiggår i mitt huvud, och har gjort, hela det här sommarlovet.
 
Tack för mig.
 
fler dagar som denna tack
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo