nikita hair marieberg

10:48
03/06 2013
? 1
Hallå!

Har undvikit att berätta för er men måste bara dela med mig av detta så ni inte gör samma misstag som mig. Bokade i lördags en tid på Nikita hair Marieberg för färgning och plockning av bryn. Valde en lärling för den tiden var den ända som passade mig, men en lärling brukar ju ändå vara hyfsat bra. De tar ju inte direkt in sådana som precis slutat skolan och aldrig gjort något liknande innan. Eller?
 
Jo tydligen. Bruden som jag hade var jättefin och trevlig, men omg hur ser mina ögonbryn ut?! Mitt vänstra ögonbryn är kort, smalt och mörkbrunt längst in för att sen bli nästintill blond längst ut. Det högra är tjockt, riktigt mörkbrunt och långt som fan. Känns nästan som det är längre än innan lol. Det värsta är dock att det högra var mitt favoritögonbryn innan och det vänstra mitt sämsta. Nu är dock båda förstörda och när vi gick ut ur Marieberg för att åka hem var jag gråtfärdig.
 
Den där lärlingen har förstört mina ögonbryn. Hela sommaren ska jag gå runt med ett bajsbrunt ögonbryn och ett halvt brunt/halvt blont ögonbryn, där det ena dessutom är en halvmeter kortare och smalare än det andra.
 
Och grejen var att hon inte bara gjorde ett uruselt jobb, utan hon var även nästan tjugo minuter sen så vi höll på att missa våran buss hem.
 
Nej vilket jävla ställe alltså, jag råder er att inte åka dit. Fy fan för dem.
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Är du ett fan av Pretty Litte Liars? ISåfall kanske du skulle gilla min nystartade blogg om seren, där får du daglig uppdatering om serien och skådeselerna!
Besök den gärna här: prettylittleliarsblog.webblogg.se

Kram!

2013-06-14 @ 21:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo