chai latte

22:18
11/10 2013
? 2
Hello there ladies!

Tänkte gå och göra mig en kopp chai latte lemongrass (tassimo). Det är chai latte med smak av citrongräs, ingefära och grönt te. Alltså helt mig i smaken! Smakar som en asiatisk chai latte och herregud jag gråter på hur gott det är. Dock slår ingenting originalet då jag verkligen ääälskar kanelsmaken men alltså det här är SÅ gott som lite variation. Ni borde testa!

Skoldagen idag gick super. Vi fick prova på ett nationellt prov som de som nu går i ettan på gymnasiet gjorde när de gick i nian. För första gången sen jag ens började skolan kände jag mig 110% efterbliven. Det kändes som att någon satte på mig ögonbindel och bad mig köra bil till Stockholm. Helt galet jag liksom gissade på varenda fråga och jag kände mig som en jävla bimbo när jag lämnade klassrummet. Vad i h-vete är "angenämt enformig" och skit? Ja angenämt är ungefär som trevligt men enformigt? Nej jag ba.. Uh. Och hur ska jag kunna veta vad som kännetecknar ett reportage när jag aldrig ens pratat om vad som kännetecknar ett reportage innan? Gråter på hur dåligt jag presterade hahaha.
 
Har inte så mycket mer att säga men ville uppdatera. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i tisdags, så det känns skönt. Imorgon ska vi nog ut och äta för att fira en viss grej, vill inte bli för personlig här på bloggen. Ska spendera min dag på facebook då jag blev insläppt i Swedish beliebers igen. Så kuuul!
 
Puss på er!

☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
skulle inte direkt säga nej till en pojkvän som kom med sådana här grejer lite då och då..


Kommentarer
Postat av: Maja ♥

Jag insisterade på att köpa Chai Latte till vår tassimo masikn men efter första gången jag testade det så ville jag aldrig göra om det, haha. Men nu har jag drukit det några gånger och det är väldigt gott :D

- Ja, överraskningar är ju det bästa som finns!! Ja, precis ;) Gud, nu blev jag sugen på cupcakes, haha.

Okej, kanske ska testa det för Friskis tilltalar inte mig så mycket men dock har dem ett ganska stort utbud av gruppträning där jag går :) Actic ligger ganska nära där jag bor så jag skulle ju kunna testa om det är bättre ;) Kollade deras gruppträningar och det såg ut som ett bra utbud!

2013-10-12 @ 15:10:16 / http://lillmajja.blogg.se
Postat av: Linnea!

Fin blogg du har :) Kolla gärna in våran!

2013-10-12 @ 19:32:08 / http://cenedraochlinnea.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo