welcome october

18:05
01/10 2013
? 2
Hej där vänner!

Idag är det första oktober och början av en ny månad. Fy vad härligt. Hösten är min favoritårstid (med delad plats med sommaren just på grund av ledigheten) då jag älskar regn, orange:a löv, all mörker som blir på kvällar, tända ljus och åh jag bara älskar det. Blir så inspirerad och kan nästan bli tårögd bara av att se ut på en mörk, regnig kväll. Helt sjukt hur mycket jag tycker om det.
 
Idag i skolan hade jag långskrivning i engelskan, tog bara fem minuter mer än vad vi fick från början så det var ganska bra. Känner mig sådär då jag mest skrev av från min mind map men hon sa att vi skulle ha med oss mind mapsen sååå, hon får väl skylla sig själv eller nåt. Imorgon ska vi på teater med klassen vilket jag inte riktigt vet om jag ska se fram emot eller inte. Skönt att missa so:n för tredje gången den här veckan men vet inte ens vad teatern handlar om. På fredag har vi långskrivning i engelskan och den ser jag fram emot sisådär mycket. Ska bli skitkul att skriva den men är rädd för att 1, tiden ska ta slut eller 2, jag inte kan skriva den för den blir för lång helt enkelt. Vi ska skriva en fantasyberättelse och på min mind map har jag skrivit massa challenges och en stooor quest och jag behöver ganska många papper till det (och ganska mycket tid för den delen också), men vi får se när jag väl kommer dit. Orka oroa sig i onödan.
 
Snart kommer mormor hit och vi ska äta flygande Jacob (oh my god you guys har längtat hur mycket som helst) sen ska vi mysa framför Örebromatchen klockan sju. Can't wait! Mamma har köpt hem massvis med gottegott nyttiga saker till mig så är skitglad atm.
 
Men oj vilken bok jag skrev nu, ursäkta mig. Hörs senare babes!

ZoSophia | via Tumblr


Kommentarer
Postat av: ▲ »*JoJZ - Uɴᴅᴇʀʜåʟʟɴɪɴɢ ᴘå ʜöɢ ɴɪᴠå ·.¸¸.· `▲»*✞ ☮ ♡ ♛

Hösten är för häärlig :')

~ Ha det bra !~*

2013-10-01 @ 19:17:42 / http://jojz.blogg.se
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sv: Ja, jag har ett konto! Tror jag heter beattriicee där ;)

2013-10-01 @ 19:27:56 / http://beattriicee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo