all you ever did was wreck me

17:59
18/09 2013
? 0
Helloooo!

Ska alldeles strax köra dagens blogilates men ville bara titta in för att... Ja, bloggen behöver uppdateras helt enkelt! Haha. Ska tidsinställa inlägg hela kvällen så nästa vecka inte blir lika tom som denna. Eller ja det har ju bara gått tre dagar på veckan redan men jag får ju helg nu så det känns som veckan är slut hahaha.
 
Bakade universums godaste och 110% nyttiga sak förut. Nyttig version på snickerskaka och holy shit det smakar exakt likadant, HELT GALET! Nästa gång ska jag smälta 70% mörk choklad över också så det verkligen blir som originalet! Herregud alltså, det ska ni få recept på nästa vecka.
 
Dagen idag var bra och kvällen kommer nog bli det också, ska ju käka snickerskaka hehehe. Förstår fortfarande inte att det är nyttigt omg... Vill äta allting men fetthalten är så kolossalt hög i den så tror jag struntar i det hehe. Gjorde även en muntlig engelskuppgift idag som jag måste mejla in, minimum var 1 minut och den blev exaaakt 1 minut hahaha hon kommer säkert påpeka det för de sista tre sekundrarna säger jag "FINITO" hahaha lite italienska där i engelskan. Gick snabbt och sjukt smidigt, till skillnad från förra gången.. Herregud det slutade med att vi fick splitta våran grupp för det gick bara inte, alla bara skrattade.
 
Aja ska träna nu så jag kan få äta någon gång haha, höjdpunkten på hela dagen är ju fan mat hahahaha idiot jag är.
 
PUSS!
jag och allt som är onyttigt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo