påsklooooov!

21:12
11/04 2014
? 1
Hallå där kära vänner!

Haft en ganska normal vecka I guess. Skola varje dag och inte fått någonting gjort, precis som vanligt. Idag hade vi redovisningar i skolan och vi kunde inte sluta garva herregud största flumgruppen hahaha, nian är seriöst värsta chillåret jag skojar inte ens!

Och nu är det ääääntligen efterlängtat påsklov! Kan knappt förstå det själv. Har massvis av grejer planerade hihi. Imorgon har jag inga planer men någonting händer väl, sedan blir det dansträning på söndag och sedan sova hos babe för på måndag bär det av mot storstaden!!! Ska vara där hela dagen och kommer vara sååå skoj, längtar ihjäl mig. Starbucks, salt, froyo!!!! Bästa som finns.

Sen på tisdag fyller min älskade lillebror år, på onsdag eller torsdag ska jag baka bullar med min kära mormor, på fredag är det kalas för min lillebror och sen är det väl påsk? Eller något jag vet inte haha ska äta en jävla massa godis då i alla fall. Standard, kommer aldrig växa ifrån påskägg fyllda med godis. Hoppas dock på att få lite andra grejer i påskägget i år, lite euro till språkresan skulle inte sitta fel hehe...
 
Men nu ska jag kolla massa videos och kaaaanske få lite plugg gjort.

Puss på er!!

från träningen me baaabe i onsdags, så galet skoj. kanske dyker upp en dansvideo snart??? får se!


Kommentarer
Postat av: Afrodite Edreflo

ja lägg upp en dansvideo!!

2014-04-12 @ 21:38:58 / http://affys.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo