världens bästa jobb

19:54
27/06 2014
? 0
Hej dolls!

Min uppdatering har varit kass men har jobbat och bara varit inställd på det. Idag var sista dagen på sju veckor och är sjukt sad, älskar ju verkligen mitt jobb!!!

Måndag

Har för mig att vi pratade om att sälja på förmiddagen sen hade vi världens roligaste grej på eftermiddagen. Vi fick en penna av Martin (våran handledare) sen skulle vi byta upp oss till det bästa vi kunde få tag på. So much fun!!! Jag slutade upp med en kudde, vas, neccessär och ett par hörlurar!
lurre!
bara några av sakerna jag bytte till mig och de sista fyra bilderna är det jag slutade upp med!
godaste pizzan jag ätit på riktigt jäkla länge, ingen smält ost (som jag hatar) utan feta som inte smälter utan bara får en annan konsistens. löv it!
 
rosa himmel, so pretty
Tisdag

Idag fick vi en ännu roligare uppgift. På morgon pratade vi om olika företag vi skulle kunna fixa i våran ålder, rimliga företag. Sen på eftermiddagen sa Martin "imorgon ska ni alla ha egna företag för en dag". Jag, Lejla och Elle tänkte direkt "BAKA OCH SÄLJA!!" och så blev det! Summer bakery skapade vi och sprang runt till företag och tog beställningar sen drog vi hem och bakabakabaka!
bästa starten på morgonen, grönt te!
gratis mocka på jobbet, jag diggar! (typ 2 koppar om dagen och ungefär 24 toalettbesök på det)
finlurre! fullkornsbröd och kycklingbröst, nyttigt och förjäkla gott.
baking

Onsdag

Och den här dagen stod vi på Stortorget i Örebro och sålde muffins, brownies och macarons för hela slanten! Tjänade ihop sammanlagt 672:- och hade perfekt väder. Jättekul verkligen!
kom o köp!!
åt ute idag igen, finlabba
duckface in the sofa

Torsdag

Idag hade vi Martin som vanligt på förmiddagen och tror vi gjorde någon övning ute som vi gör nästan varje dag. Tror att vi skulle intervjua en entreprenör? Sen på eftermiddagen hade vi Mia Carlén och vi pratade om mentorskap, framtidsplaner och de olika entreprenörskapsvägarna. Sen pratade jag om framtidsplaner med Hamdullah, han är så jävla rolig!! Kunde inte sluta garva.
saigon idag.. men helt ärligt hade ingen mat hemma och det här kosta 25kr
WANT NEED!!!!
$elfiemode on

Fredag

Idag började jag dagen med grönt te på bussen så himla bra sätt att börja dagen på. Sen kom jag till jobbet och så skulle vi ut och söka jobb! Riktigt kul jag var så sjukt nervös och rädd i början och ba nej jag vågar inte vill inte sen gick jag till två ställen och de ba "kom in med cv så ringer vi om vi behöver något i höst". What!?!?! Så tänker dra dit nästa vecka nångång. Sen lunchade jag med bästa brudarna på jensen och efter det skulle vi bara fylla i lönepapper, bankpapper, osv. Sen ville han att vi skulle skriva hur vi tyckt om de här två veckorna och sen slutade vi. Wä! Var lite med brudarna en sista gång då jag ska till Malta om två veckor, Elle ska till Malta imorgon och Lejla ska till Bosnien om några dagar och vi kommer inte hinna ses alla tre förrän jobbet börjar igen. Sen åkte jag hem och handla med mamma och pappa sen såg jag en sjukt rolig sak som jag kommer ta upp imorgon. So excited!!!
morgonmys (standard nowadays) med mitt hjärta
finmuggen och finteét
vi prova extra tillbehör då det bara kostade 14kr och det fick vi ångra snabbt... jag rörde inte ens andra såsen, är fortfarande mätt...
bästa elle!!
mina glada arbetskamrater
selfie i smalspegeln på gina
storhandling, åt ju ute 4 av 5 dagar denna vecka och tränade ingenting och det känns må jag säga.. så laddade upp rejält med frukt och grönsaker nu. inte långt kvar till Malta heller, 17 dagar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo