27 juli 2014, dag 14

09:38
17/11 2014
? 1
Idag var det dags för det efterlängtade FERNANDES! Gick upp ungefär vid sju medan mina rumskompisar fick sova vidare.. Var riktigt surt haha var skittrött. Åt frukost med de andra tjejerna och killarna i min grupp och sen åkte vi vid 8:15. Åkte till Sliema där vi gick på båten. Jag satt och chillade och njöt av att solen inte sken så starkt än och bara tog det lugnt. Sen la jag mig och sov på däcket tills vi var framme vid Comino.

Vi käkade och det var förvånansvärt god mat, sen solade jag i någon timma innan jag, Stina, Jessika och Molly badade i det grymt salta vattnet. Efter det solade jag lite till och somnade till och från. Var så himla trött hahaha. Vid fem-sex nångång gick vi av båten och tog minibuss tillbaka till hotellet. Märkte att det sved på ryggen och i ansiktet och då förstod jag att jag bränt mig... Kul. Jag som varit så noga och smörjt in mig säkert 3-4 gånger.

Menmen, när vi väl kom fram till hotellet sprang jag upp till mina roommates som lovat att vi skulle gå till restaurangen över gatan som verkade ha svingod mat. Det var verkligen svingod mat. Måste säga att tal-kaptan är en utav de bästa restaurangerna jag varit på i hela mitt liv och ni måste dit. De godaste pizzorna jag smakat i hela mitt liv (fick från Elsa och Julia) och den godaste fiskpastan jag ätit i hela mitt liv. Halleluljah.

Sen gick vi till mini market där jag köpte någon nutellagrej och så gick vi upp till rummet. Jag duschade och smörjde in mig och gjorde mig redo för sängen eftersom jag var helt slut, men då var mina roomies som inte gjort någonting aspigga och ville ned till wifi och det sved över hela min kropp så jag blev skitgrinig, det var nog ända gången jag faktiskt var sur på hela resan hahaha. Men det löste sig, vi var inte där så länge. Bara typ 45 minuter...

 
vackraste vattnet jag sett i hela mitt liv, alldeles klarblått/turkost.. helt sjukt!

lagom bränd...
 


Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Såg underbart ut :)

2014-11-18 @ 09:26:48 / http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo