stockholmstrippen

23:09
29/10 2014
? 1
Jag mötte Maja på centralen nångång vid tolv, sen tog vi bussen hem till hennes farmor. Hon bjöd på grillad kyckling och potatissallad, sen tog vi en promenad i området. Farmorn bodde på söder så vi gick till en galleria i närheten och på vägen dit såg jag hon som höll i Hej hej sommar på min tid och Måns Herngren. Lagom starstruck hahaha.


Sen tog vi bussen och gick igenom gallerian, samt en snabb tur genom stan. Fikade på wayne's. Sen åkte vi tillbaka till farmorn, gick ned till Konsum och köpte lite mys till kvällen, sen gick vi tillbaka och käkade middag. Efter det mös vi till det i soffan med en b&j som ingen av oss hade smakat innan som var otroligt god, peanut butter cup. Påminde oss om Malta där vi BARA åt snickersglass hela tiden haha. Saknar't. Sen när hennes farmor gick och la sig poppade vi popcorn och mös ned oss i sängen och kollade på Behaving badly, sen somnade vi.


Dag 2, i måndags, käkade vi frulle, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Gamla stan. Vi gick ett par varv där, tog massa bilder och sen gick vi och fikade på Café gråmunken. Åt godaste kladdkakan någonsin. Sen gick vi till stan och shoppade loss. Sen bokade vi bio till kvällen, Annabelle. Efter det tog vi en ganska lång promenad till donken, käkade, sen gick jag och köpte ett par skor och sen powerwalkade vi till bion.

en nervös och taggad Maja som såg typ 5 minuter av filmen hahaha!

Världens äckligaste film. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag hahaha. Rös i varenda del av kroppen. Sen höll mina hjärtklappningar i sig ungefär tills vi skulle gå och sova. Helt sjukt!! Efter bion åkte vi hem och åt middag med hennes farmor, pratade jättelänge, duschade, åt glass sen mös jag och Maja framför TVn innan vi gick och la oss vid 12-tiden.



Dag 3, igår, så gjorde vi oss i ordning och sen tog jag, Maja och farmorn en båt runt Hammarby sjöstad. Sen gick vi av och tog en kort promenad till Luma där vi tog en travbana (eller vad det nu hette, spårvagn var det) till Liljeholmen. Vi gick runt i några butiker sen lunchade vi. Efter det åkte vi hem och då gick vi bara på toa sen tog vi bussen till Gallerian. Shoppade lite till och sen gick vi till Centralen. Träffade Elle där haha, sådant sammanträffande! Saknar Maja och Stockholm såå mycket, vill tillbaka.

 


Kommentarer
Postat av: zeb

Roligt ni verkar ha haft det i alla fall :) ska också se Annabelle med en kompis snart :)

2014-10-29 @ 23:27:05 / http://zebgra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo