21 juli 2014, dag 8

16:32
24/09 2014
? 0
Detta var en måndag så då var vi redan inne på vecka 2. Vi fick en ny lärare i skolan och bytte klassrum. Hon hette Moira och var skitbra förutom hennes rollspel vi skulle göra hela tiden hahaha. När vi kom hem duschade vi och fixade oss inför kvällen då vi skulle ha beach party & beach games. Maja följde dock inte med, hon hade varit sjuk ända sen kvällen vi alla var tillsammans på balkongen.

lunchpaket, riktigt fancy! dock smakade ketchupchipsen skit haha och flaskvattnet var det absolut godaste på hela resan. hittade det bara en gång till sen, jätteknas.

Det märktes även att gruppen hade kommit mycket närmare nu, alla kunde vara med alla och det var inte stelt alls med någon. Dock hände det en jobbig sak precis innan vi skulle åka så det var lite dålig stämning men inget kunde förstöra beach games! Vi kom till en strand alla varit på dagen då jag och Stina var på splash&fun. På en gång åt vi middag sen blev vi indelade i lag. Jag hamnade inte med någon alls från min grupp så lärde känna massa nya människor men var mest med en dansk tjej som heter Josefine. Vi hade 9 olika stationer vi skulle genomföra och sen ett uppträdande i slutet. Vi gjorde en dans som sög men det var kul ändå hahaha.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo