22 juli 2014, dag 9

16:33
26/09 2014
? 0
Började dagen som vanligt med skola. Efter skolan åkte vi till en strand som heter Armier men eftersom vi skulle på Spirit of Malta (partybåt) på kvällen så var vi tvugna att förkorta tiden på stranden så det blev nog bara 1 1/2h där. Jag smörjde in mig och fixade mig men vägrade betala 50 spänn för en solstol i typ en timma så jag la mig ned i sanden och det fick jag snabbt ångra då det flög sand precis överallt. Satte mig istället med Elsa, Julia och Ludwig i strandrestaurangen och käkade pommes.

våra älskade finnar<33333Vi drog hem och duschade och fixade oss snabbt inför spirit of Malta. Vi åkte ut med katamaranen (så jävla cool båt), men vågorna var helt crazy. Första gången Maja var med på flera dagar också!!! Kom vatten in i hela båten och jag lyckades även spräcka min skärm då det kom en oväntat stor våg och min skärm råkade komma mot det stenhårda knottriga golvet. Var så jävla arg, förstörde mitt mood completely. Vågorna var iallfall så stora att vi fick åka in till hamnen igen och ha "partyt" där. De bjöd på svingoda baguetter och sen var det  hög musik och dans hela kvällen. Körde "jag har aldrig" med cola och massa härliga människor, det var riktigt kul.

världens bästa ledare!♥Sen när vi kom hem hände nåt riktigt jävla äckligt. Elsa gick på toa och jag väntade på att få gå in och borsta tänderna, då ser jag en kackerlacka springa ut från toaletten samtidigt som Elsa går ut. Jag ba "KACKERLACKA!!!" och alla började skrika och hoppa upp i sängarna. Jag var den ända kvar på golvet och också den som fick mosa det äckliga fanskapet. Vidrigaste som hänt i mitt liv. Vi fick efter många om och men byta rum iallafall så jag och Maja flyttade in i ett ensamt rum, 245 för att vara exakta, på en våning över den innan. Alla våra resväskor och saker låg kvar i kackerlacksrummet dock. Det spökade också i vårat rum vilket var jävligt kul och sen så kom jag och Maja varandra sjukt nära efter denna dagen också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo