thursday

18:14
04/09 2014
? 0
Hallå där kära vänner!

Snart har ännu en vecka gått, sååå skönt. Även fast det bara är andra skolveckan börjar jag redan längta efter höstlov.. Känns som det är så mycket att göra även fast jag bara har två inlämningar. Oh well. Skolan idag gick bra. Åkte med halv tio-bussen sen gick jag och satte mig och pluggade lite med Elle och hennes klasskompis. Vi snackade mest men lite plugg fick jag gjort! Sen kom Amanda och sen Sandra och då gick vi ned till BL för lektion.

Vi började 10:40 och slutade 11:12. Vi hade vikarie och han skulle bara introducera oss inför uppgiften vi ska göra imorgon då vi inte har någon lärare på svenskan, riktigt gutt! Så jag och Sandra kände oss lite spontana och bokade in spinning som jag inte kört på jag vet inte hur länge. Så vi gick till gymmet, körde en timmas spinning och drog sen ut på stan. Vi snackade och jag köpte subway till mig och min lillebror sen åkte jag hem, hon stannade i stan för några ärenden.

Så jag kom hem och ringde hem brorsan sen åt vi subway. När han gick tillbaka till sin kompis gjorde jag inte mycket. Försökte plugga, kollat på TV, filosoferat.. Haha typ det. Och nu lagar jag mat; kyckling, ris och currysås! Sååå gott och jag gör en nyttig variant av det hela. Dock ska fullkornsris koka 40 minuter så väntar bara på det för tillfället hahaha.

Men nu ska jag återgå till matlagningen! Ha det så kul kära läsare,

puss!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo